Opera Mini 5.0.2 päivitys

Opera Mini, yksi kiistanalaisimmista selaimista, joita on koskaan tuettu AppStore, päivitettiin tämän illan aikana saavuttaen version 5.0.2, joka ei valitettavasti tuo paljon uutta, eikä päivitysEdellinen ei ratkaissut käyttäjien suuria ongelmia.

Tämä päivitys korjaa joitain virheitä, jotka tulevat näkyviin, kun sovellusta käyttävät ihmiset, jotka käyttävät muita kuin latinalaisia ​​merkkejä, erityisesti Aasiasta tuleville. ja ongelma ei-ASCII-merkkien kirjoittamisessa web-sivuille ratkesi.

Valitettavasti loput ongelmat säilyivät ennallaan ja koska asiat etenevät, epäilen henkilökohtaisesti, että ne ovat peräisin Opera he aikovat antaa meille mahdollisuuden nähdä videon YouTube tai korjata suurimmat virheet, joita sovelluksella on sivustojen näyttämisessä tai linkkien oikeassa käytössä, kun ne on valittu.

Pysyn alkuperäisessä ajatuksessa, Opera Mini hyväksyttiin omena edellyttäen, että ne alkaen Opera ei korjata ongelmia tai niistä johtuvia Opera heillä on niin huonosti tehty ohjelmisto, eivätkä he tiedä kuinka korjata se. Joita se voi koskettaa Opera Mini voi ladata ilmaiseksi osoitteesta Ro AppStore de täällä.

8 KOMMENTTIA

  1. Deja vorbesti prostii.
    Cum sa ii oblige Apple sa nu rezolve problemele. Asa ii facut programul (naspa).

    Ai mai spus ca OS 4.0 nu functioneze bine pe 3GS (o sa se miste mai lent), iar prin asta Apple o sa ne forteze sa cumparam noul terminal. Alta prostie.
    Verifica de 10 ori inainte sa spui ceva.

  2. @andrei: Well inainte sa vorbesti prostii ia si verifica tu, ai instalat OS 4 pe 3GS-ul tau ca sa spui ceva? Iti place cum se misca Opera Mini si crezi ca Opera nu ar fi in stare sa rezolve cateva probleme simple?

  3. andrei, tu ai impresia ca traiesti intr-o lume plina de zane si oameni buni in care fiecare lasa de la el pentru a-l face pe cel de alaturi fericit?!:)))

    andrei, wake up man!

  4. am instalat OS4 beta3 si merge destul de bine (chiar si tu ai spus ca merge bine si ca te-ai inselat ) … plus ca mai este pana la varianta finala.

    Daca opera era un program bun si functiona foarte bine, demonstrau asta inainte sa il trimita spre AppStore.
    De ce nu au pornit un film de pe Youtube la prezentarea programului, sau de ce nu au demonstrat ca zoom-ul functioneaza corect.

    Iar daca Apple nu ii lasa sa rezolve problemele, de ce nu ii reclama la Federal Trade Commission (FTC) sau Department of Justice (DOJ) , pentru concurenta neloiala, sau ca vor sa detina monopolul cu Safari.

  5. @ andrei:

    Nu o lua personal dar exagerezi ! zaone face o treaba excelenta si daca is exprima o parere la un moment dat, tu poti fie sa o crezi fie sa nu ! E foarte simplu sa contrazici iar pana acum zaone.ro a fost unul din locurile in care se gasesc lucruri interesante despre dispozitivul nostru. La urma urmei ce vrei de fapt ? sa il dovedesti pe zaone ? sa ne areti ca esti tu destept … sincer nu inteleg postul tau !