Parantaako iOS 4.0.2 iPhone 4 -päätteen akun käyttöikää?

iOS 4.0.2 a fost lansat acum catea zile si cei de la TiPb au observat o mica crestere a autonomiei bateriei terminalului iPhone 4. Cresterea nu e mare fata de vechile versiuni ale iOS 4 insa ei spun ca diferenta se simte. Citind comentariile de acolo am observat ca multa lume se plange de faptul ca bateria terminalului iPhone 4 nu e chiar atat de grozava pe cat a vrut Apple sa ne faca sa credem. Apple a spus ca iPhone 4 are o autonomie a bateriei cu 40% mai mare decat celelelate terminale, asta desi iPhone 4 are un ecran cu de 4 ori mai multi pixeli, un procesor cu o frecventa aproape dubla si dublul cantitatii de memorie RAM.

Eu deocamdata nu am un iPhone 4 asa ca nu pot sa imi dau cu parerea, insa stiu ca anul trecut nu observam o prea mare diferenta intre autonomia bateriei dintre iPhone 3GS si iPhone 3G. So, cati dintre posesorii de iPhone 4 pot spune ca autonomia bateriei este mai mare pe iPhone 4 fata de iPhone 3GS?

19 KOMMENTTIA

  1. Se vede diferenta. La 3gs ma tinea o zi iar cu 4 , in aceleasi conditii, cel putin o zi jumatate. Deci sunt de acord cu cresterea de 40 % a autonomiei bateriei la Iphone 4.

  2. Dupa cum am spus intr-un post mai vechi, daca la ora 19.00 puneam 3GS-ul la incarcat pentru ca ajungeam la 10%, acum la ora 19.00 cel nou imi arata undeva la 50%. deci este ok!

  3. Sa inteleg ca Valentin vorbea despre iphone 4 in legatura cu imbunatatirea performantelor bateriei nu ?

  4. subscriu si eu parerii ca iOS 4 are un consum mai mare ….

    Cam cat va tine bateria pe voi ? La mine e cam asa : vorbit – 20 – 30 de min
    Yahoo Messenger – 3G (pornit continuu) + sa zic ca il butonez cam 20 de minute
    Facebook – 3G (continuu) + max 10 minute butonat
    FarmVille – pe Wifi – cam 10-20 de minute pe zi

    Cu toate astea ma tine bateria in jur de 2 zile maxim (cam o zi jumate daca insist) ….mi se pare cam putin dar poate am eu asteptari prea mari … as dori si alte pareri.

    PS: am OS 3.1.3

  5. salutare la toata lumea..eu detin un iphone 4 l-am luat sigilat din State….si vreau sa zic ca tine bateria cam dublu fata de 3gs…(asta pt navigare pe internet, vorbire etc….)am avut cam 15 3gs-uri si toate tineau circa 4 ore maxim 5 de folosinta continua …..iphone 4 tine circa 8 ore de folosinta continua …..mai vreau sa precizez faptul ca cele de la orange…aici ma refer la 3gs tin maxim 4ore 4.30 minute maxim ….cele din franta tin circa 5 ore nu stiu de ce aceasta diferenta dar din experienta proprie asta am remarcat ….)8 din cele 15 3gs-uri au fost luate de la orange ….) iphone 4 am avut 2 pana acum …unul dintre ele tinea bateria 7 ore si jumatate maxim ….dar problema era ca se descarca si cand nu faceai nimik la el …acesta care il am acum tine cam 8 ore …in fine cam asta este tot …o seara placuta

  6. Lol, interesanta treaba. Eu am auzit ca telefoanele cu bootrom nou au o autonomie mai buna, nu stiu de ce dar bateria la 3GS-urile cu bootrom nou cica ar tine mai mult decat la cele cu bootrom vechi.

  7. Salut la toată lumea . Eu am un 3 gs luat in luna mai de la orange cu versiune de soft 3.1.3 si mai mult de 2 zile nu mă tine bateria asta cu 3G dezactivt, GPS , wi-fi tot dezactivate . Cu o lumina moderata la display . Vorbit la el cel putin 30 de minute Am făcut update la noua versiune de ios 4.1 si tot la fel mă tine bateria . Iar cu toate activate 1 zi si 10 ore . Eu nu am jailbreacking . Am ios original . Am sa fac update si la 4.0.2 si dacă observ vreo diferența am sa va scriu.

  8. sal, cu siguranta au imbunatatit autonomia bateriei. La mine tine cu 50-60% mai mult fata de 3.1.2 (unde stateam cu cate un incarcator acasa, la serviciu, in masina), credeti-ma, la inceput am crezut ca nu il mai folosesc eu asa mult, dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu asta era, ci faptul ca 4.0 a imbunatatit autonomia.

  9. eu am iphone 4 neverlocked si nu se simte nici un fel de diferenta de la 3gs neverlocked… mai ales ca vorbesc in jur de 4 ore pe zi lejer….