Kysely: Mitä matkapuhelinoperaattoria käytät?

Ottaen huomioon, että vastasit aika paljon viime kyselyissä ja sain sinulta erittäin hyödyllistä tietoa, ajattelin kysyä sinulta myös, mitä puhelinoperaattoria käytät Apple-päätteissäsi. Tämä tieto on erittäin tärkeä, koska se antaa minulle, mutta myös niille (tarkoitan Romanian puhelinoperaattoreiden edustajia), jotka seuraavat tätä sivustoa, käsityksen siitä, kuinka monet heidän käyttäjistään ovat paikalla ja tarvitsevat heidän apuaan. Voit valita 2 vaihtoehtoa (enemmän ei mielestäni ole tarpeen) ja jos sinulla on 3 päätelaitetta 3 eri operaattorilla, jätä kommentti ja mahdollisesti mielipiteesi päätteen käytöstä kussakin vastaavassa verkossa.

Voit myös jakaa mielipiteesi mistä tahansa romanialaisesta puhelinoperaattorista, ja tässä tarkoitan: signaalin laatua / Internetin selausnopeutta, puhelun laatua tai jotain muuta. Jos käytät päätettä Vodafonessa, älä unohda, että sinulla on sellainen foorumilla jakso sinulle omistettu tuki ja Vodafonen edustaja voivat auttaa sinua ratkaisemaan kaikki ongelmat.

[kyselyn tunnus = ”22 ″]

22 KOMMENTTIA

  1. @mihai mi-am activat eu web n walk pe un iphone 4 si merge ok pot sa-ti spun merge browserul yahoo skype weather .. pt 3 euro este ok

  2. @Aquarius: Merg toate aplicatiile cu extraoptiunea web n walk ? stiu ca la un moment dat blocasera porturile si mergeadoar Safari. eu sunt pe orange si ma avantajeaza viteza lor mai mare, dar am prieteni care nu folosesc netul pe iphone asa mult si le-as recomanda Cosmote.

  3. Acum am vodafone si cosmote,sunt ok.Netul pe vodafone merge binisor…Am avut si orange..dar aici unde sunt,dar nu numai lipsa de semnal,intreruperile repetate m-au facut sa ii dau naibi.

  4. Am 5 abonamente la Vodafone si am facut cerere de rezilere la toate. e rau cand nu stii sa apreciezi clientii pe care ii ai de ani de zile. probabil voi migra la Orange

  5. folosesc vodafon, insa netul costa de te sparge din pacate. N-am nimic de obiectat referitor la semnal. viteza ( totusi vorbim de 3G si nu wi fii ) insa pretul lasa de dorit. 4 euro pt 250 de mb e foarte mult. Nu inteleg de ce nu s-a bagat extraoptiunea de 1 gb la 10 euro si pe cartela. Oricine ar citi de la vodafon acest mesaj, o sa zica in gand ca asta e strategia de marketing si managament a operatorului insa ganditi-va din inainte… nu mai asteptati sa va ia cosmoteul inainte ca sa va reganditi strategia. Acum un telefon nu se mai limiteaza la paginile WAP si din pacate vodafone nu ajuta cu nimic clientii pe cartela

  6. orange si eu de vreo 4 ani..adik de knd am putut face abonament pe numele meu…desi is cam idioti la unele faze…tot cu ei inainte

  7. Eu sunt la vodafone din totdeauna si sunt foarte multumit. Am un ab de net de 10€ cu internet nelimitat (dupa 1 gb scade viteza) si avand in vedere ca au acoperire buna la date 3g e numai bun pt iphonul asta mancator de net.

  8. Folosesc vodafone de peste 9 ani si sunt multumit de serviciile pe care le ofera.am 1gb trafic, cam 1200 de minute cumulate, 750 sms/mms lunar – pentru mai putin de 15 euro.3g-ul se misca foarte bine si acoperirea cred ca este cea mai buna in tara( mai ales can vibe vorba de 3g)

  9. @ ninjaboy si eu tot pe cosmote sunt si nici pana acuma nu am reusit sa activez facetime sa speram ca apare o metoda de jailbrake pt 4.1 din cate am vazut exista un programel in cidya mytime cu care cica.. ar merge activat facetime si pe retelele neoficiale..

  10. Exista optiune de net pentru iphone la cosmote? Eu am sunat la ei acum 2 luni si mi-au spus ca nu au setari pentru iphone. Cine are imi poate spune cat costa ce trafic e inclus si cum merge? Am abonament la Cosmote si Orange de 2 ani, astept 3g-ul pentru mobil la cosmote iar orange imi ofera exact ce am nevoie pentru blackberry.

  11. toti care suntem in reteaua orange suntem de nevoie….nu pt servicile oferite…eu unu n`am de laes agenda mie plina de nr orange

  12. Eu sunt client orange atat de nevoie cat si pentru serviciile lor,sunt foarte multumit.
    Am abonament Delfin 8 iar pentru vechimea in retea am in plus fata de abonamentul normal,30 min nationale si convorbiri cu 5 numere orange nemilitat.
    Pentru internet am activat optiunea MySmartphone 9euro/500mb,am prelungit contractul pe 2 ani si am cumparat un Samsung Galaxy S la 200EURO pe care deja l-am vandut pentru ca astept iPhone 4 dar la iPhone sigur nu exista reducere 🙂