iPhone 4:ssä voi olla suuria ongelmia kosketusnäytön kanssa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EBzMGyHoTFs[/youtube]

Antennin ja lähestymisanturin ongelmien jälkeen iPhone 4:ssä voi olla toinen "vika", mutta tällä kertaa ongelma näyttää olevan kosketusnäytössä. Käyttäjä avasi keskustelupalstan aihe jossa hän selittää, että iPhone 4 -päätteen näyttö ei reagoi hyvin komentoihin, jos se asetetaan pystytasolle, mutta se palautuu, jos sitä pidetään kädessä ja metalliosat peittyvät sormilla.

Cr1st1one sanoi:

Minulla on iPhone 4 - 32 Gb - iOS 4.1 - ostettu Orangelta. Minulla on seuraava ongelma: Jos asetan puhelimen tasolle (pöytä, sänky, pöytä) ja käytän sormea ​​valikkoon selaamiseen jne. , kosketus vastaa vain vierityskomentoihin (safarissa, ponnahduslaudalla), ei voi käyttää mitään sovellusta tai aktivoida/deaktivoida jotain. Jos kosketan metallisia puolia, kosketusreaktio palautuu normaaliksi. Sama tapahtuu, jos asetan datakaapelin (kytkettynä/irrotettuna tietokoneesta). Yhteenvetona lyhyesti: kosketusnäyttö toimii oikein vain, jos puhelinta pidetään kädessä tai datakaapeli on kytketty. Toisella tasolla kosketusnäyttö ei vastaa kaikkiin komentoihin, koska se ei kosketa kättä.

Onko tämä normaali asia? Unohdinko iPhone 4:n "salaisen" toiminnon?

2 päivää tämän raportin jälkeen tulee toinen vahvistus siitä, että pääte ei vastaa komentoihin, jos sitä pidetään pystytasossa, ja toista päivää myöhemmin tulee toinen vahvistus, mutta tällä kertaa lisätään, että pääte ei vastaa komentoihin jos se on ladattu alkuperäisellä sovittimella.

litsi sanoi:

Täsmälleen sama asia tapahtuu myös minulle, onko se IOS 4.1: stä vai onko se iPhone 4 -ongelma? Ja tämä asia tapahtuu edelleen suosikeilleni, kun yritän lisätä uuden yhteystiedon: http://www.youtube.com/watch?v…..e6adv_YvWs

Kaikkein halutuin sanoi:

Ja minulla on tämä ongelma... kun liitän sen mukana tulleella laturilla pistorasiaan, kosketus ei toimi enää ollenkaan normaalisti, puhelimella ei voi tehdä mitään vaikka pidät sitä kädessäsi. käsi vai ei... jos liitän sen tietokoneeseen tai toiseen laturiin, joka ei ole alkuperäinen, se toimii täydellisesti riippumatta siitä, pidätkö sitä kädessä vai ei... ideana on, että se latautuu nopeasti sillä laturilla tuli mukaan, mutta kosketus ei toimi, sen sijaan toisella laturilla tai PC:hen kytkettynä toimii normaalisti mutta latautuu huomattavasti vaikeammin... joten loppujen lopuksi luulen, että alkuperäinen vie enemmän virtaa ja siksi kosketus ei toimi hyvin.

En ole törmännyt vastaavaan ongelmaan kosketuksen kanssa, mutta olen utelias, onko teillä muita ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​kokemuksia. Tiedän, että litchillä on iPhone 4 oranssista, Mostwanted sanoi, että hänellä on se USA:sta AT&T:ltä, mutta en usko, että tämä on kovin tärkeä asia. Mielestäni kaikki liittyy laitteisto-ongelmaan, joka pitäisi ratkaista lähettämällä päätteet takuuseen. En ymmärrä, kuinka iOS voisi aiheuttaa tällaisia ​​ongelmia, ellei se liity gyroskooppiin, mutta minun on erittäin vaikea uskoa sitä.

PÄIVITYS: Sinulla on myös videoesittely ongelmasta. Sanon, että se on laitteisto ja tämän ongelman omaavat päätteet pitäisi lähettää takuuseen.

55 KOMMENTTIA

  1. Tocmai ce am testat pe al meu. Nu am asemenea simptome. O singura data mi-a inghetat si si-a revenit cu restart ( nu aveam JB pe el ).

  2. pai problema cu touchul il am si eu la 3GS cand e conectat la priza pentru incarcare.Pur si simplu devine inutilizabil.Prima data am crezut ca e de la folie, dar dupa aceea m-am convins ca nu.Ciudata chestie!

  3. Problema cu touch-ul cand e la incarcat in priza cu adaptorul original am patit-o si eu. Tine de adaptor nu de telefon. Daca incarci un 3gs cu acelasi adaptor de la iPhone 4 are aceleasi simptome.

  4. Eu am Iphone 4 luat din US. Nu am intamplinat nici un fel de probleme (semnal, senzor de proximitate sau aceasta cu touch-ul). Am 4.0.1 pe el si sunt foarte multumit. Touch-ul functioneaza si cand telefonul este la incarcat.

  5. @Zaone: nu giroscopul este problema (nu are nicio legatura), mai degraba ar fi o problema ce tine de electricitate ->de aici pot concluziona de ce touchul raspunde cand are cablul introdus sau cand il ating pe scheletul metalic. La fel si celelalte doua probleme (dar situatie inversa – cand este introdus cablul de date, touchul nu mai raspunde). Nu stiu ce “reparatii” s-ar putea face intr-un service de garantie, cel mai probabil s-ar face o inlocuire a terminalelor (daca Orange nu refuza cu cine stie ce pretext)

  6. Daca ar fi o problema software atunci ma gadesc la faptul ca ar fi ceva legat de giroscop si situatia in care terminalul e inclinat, dar era doar o supozitie.

  7. am 3gs si am observat un bug destul de deranjant, nu stiu daca mi se intampla doar mie dar in cursul unui apel daca iau telefonul de la ureche de cateva ori (3-4 ori ) si se reaprinde displayul la un mom dat se blocheaza, se face display-ul negru dupa care touch-ul nu mai raspunde deloc, trebuie restartat cu homescreen si power button… a mai patit cineva asta?

  8. @Zaone, nu merge nici daca e pus pe plan vertical , nici oblic, nici orizontal… Am incercat de cand am observat problema. Daca mai ai idei , te rog sa ne spui. Problema persista de la iOS 4.0.2 la 4.2 inclusiv.

  9. Am un 3G, si eu am patit pe os 4.1, daca era in priza cu incarcatorul original, touch-ul functiona anapoda, apasam pe o icoana si se pornea alt program, sau daca era blocat, slide nu functiona, daca il scoteam din priza mergea perfect, am facut downgrade la 3.1.3 si in 3.1.3 nu face figuri. Este posibil sa fie o problema in 4.1?

  10. am si eu iphone 4 16gb dela orange romania dar nu am avut problema acesta si nici nu am avut problema cu antena totu merge ok

  11. Eu zic ca v-ati luat tzeapa cu iPhone 4 ! Tu ce crezi zaone ? Cel mai bun iphone e 3Gs pana acum ! iPhone 4 eplin de bugg-uri !

  12. ZaOne , dupa ce ca tu copiezi stirile din alta parte si le traduci , dupa ce ca ai facut reclama cu iPhone 4 la reviewul tau , acuma zici ca are probleme. Deci sa iti para rau ca ai dat banii aia pe iPhone 4 , e cel mai prost telefon ever de la Apple ! STUPID ! E praf !

  13. Ba alex nu mai zi destea pe mine m-a ajutat foarte mult ! Dar sa sti iphone 4 e nasol ! Sigur le pare rau la toti care l-au luat mai ales la zaone !

  14. La iphone 3g, mi se intampla cateodata sa se stinga ecranul daca atingeam partea metalica. Eu cred ca facea un scurt circuit pe undeva, caci la scurt timp s-a spart ecranul telefonului, si dupa inlocuire, merge perfect.

    Am postat aici, pentru ca poate cineva va gasi aceasta informatie utila.

    vain hyviä

  15. Cred ca sunteti nebuni la cap. Cum sa-ti para rau mai. E cel mai smecher telefon care a existat in toate timpurile. Daca voi nu aveti iphone 4, nu va mai ofticati atata si nu mai vorbiti prostii. Credeti voi ca exista vre-o marca de telefoane sau de orice vreti voi care sa nu aiba cateva din ele probleme? Zaone tine-o tot asa. Esti belea. Nu trebuie sa dai explicatii unor nerecunascatori ca astia. Chiar daca iei informatiile din alta parte si le traduci. De ce nu fac ei asta daca se cred mai buni.

  16. @Alex….din punctul meu de vedere esti un id*ot si nu pentru ca iphone4 este sau nu este praf(nu am 4 inca deci ma abtin) ci pentru ca jignesti aiurea exact pe cine nu trebuie.

  17. @Zaone: Despre problema din clip vorbeam. Oricum…vad ca in clip touchul nu raspunde deloc, la mine cateodata mai are “sclipiri”

  18. @litchi: Cred ca cel mai bine le ducem la garantie si cerem inlocuirea lor. L-ai cumparat din primul lot adus de Orange?

  19. ghinion, nu am nici o problema cu el, pot sa il pun oricum, nu stiu de ce tot apar povestile astea, normal ca nu is toate 100% perfecte depinde si de noroc..

  20. @alt tudor: Ar trebui sa fie toate perfecte, de aceea platim acelasi pret pentru ele, nu sunt unele mai ieftine (alea ghinioniste) si altele mai scumpe (alea norocoase)

  21. dupa cum zicea cineva mai sus, vad ca telefonul are JB. Daca proprietarul zice ca nu e de la JB sa ii faca cu clean Restore, sa il seteze ca telefon nou nu sa faca Restore from backup si sa revina cu un video!
    Daca si atunci mai face atunci e chestie de service

  22. @Dan Paul: Nu este de la jb, pana acum 2 zile nu a existat jb pentru iPhone 4 (iOS 4.0.2 – 4.1). Cum am mai spus, problema persista si in iOS 4.2 (nu exista jb pentru 4.2)

  23. @Cr1st1one
    Ce versiune de soft ai acum? 4.2 sau ai facut downgrade la 4.1?
    Ai facut restore from backup la telefon?

    Daca da incearca ca telefon nou! clean Restore

  24. @Dan Paul: Acum am iOS 4.1. Nu fac niciodata restaurare de pe backup, toate datele le am in Mac si iTunes. Si litchi si eu avem folii Vikuiti 3M, este foarte posibil ca acele folii sa fie problema.

  25. @Cr1st1one si eu am exact aceeasi folie deci sunt aproape sigur ca problema noastra este de la folie 3m. Inainte sa pui folia aveai problema asta? Eu sincer nu imi aduc aminte foarte bine, dar cred ca nu aveam problema asta.

  26. @litch: Nici eu nu-mi mai amintesc… Dar amandoi avand aceeasi folie si aceeasi problema, putem invinovati folia Vikuiti. Eu am ales-o pentru claritate si pentru ca imita sticla lucioasa de pe i4.

  27. Nu sunt foarte sigur dar am avut si eu ceva ceva probleme si anume nu-mi respundea la comenzi cand era pus in suportul gps de la masina,in acea perioada am avut si eu folie 3M fata,spate ,acum am ishield si maine am sa- l testez sunt chiar curios daca e de la folii.

  28. Si ce sa afcem sa o dam jos..a fost 60 de lei…:))..dar mi se pare asa de la o folie sa se intample asta? Si daca nu e asta…:). E posibil de la o folie sa se intample chestia asta?

  29. @litchi: Da…cred ca este posibil. Presupun ca intre i4 si utilizator exista o “legatura” electrica… adica este posibil ca acei senzori de pe panou care detecteaza pielea umana si o deosebeste de alte materiale (posibil si prin electricitate – nu am informatii despre acest lucru, deci as putea spune o mare prostie) sa nu functioneaze corect prin acea folie pentru ca ar izola electric displayul.

  30. o problema similara are si 3g-ul..tot de la incarcare vine insa daca il incarc cu un charger care nu este original..in primul rand cand incerci sa tastezi iti ia alta comanda..de exemplu vrei sa intri in meniu telefonului in timp ce este la incarcat si dai pe iconita insa el nu intra acolo ci la contacte sau in oricare aplicatie in afara de cea care o selectezi..daca incerci sa intri de mai multe ori se blocheaza..avand in vedere ca nu are ecranul atat de performant ca i4 asta de la ce poate sa mai fie?

  31. Exact aceeasi problema o am si eu. Tot folie vikuiti dar nu cred sa fie folia de vina pt ca 3g-ul vechi mergea fara probleme cu folie.
    Raspunde la comenzi numai daca-i cablul de date legat la telefon (poate fi si neconectat la pc/priza/lap) si daca il mai ating cel putin in alt pct decat pe touch… Daca-l pun pe pat sau pe o masa nu merge… Inadmisibil!
    Cred c-o sa-l duc la garantie cu problema asta…

  32. Ieri seara am obs aceeasi problema la telefonul meu! Am un iphone4-alb! Pana ieri ori n-am sesizat(ceea ce nu cred) ori n-a avut problema asta! Ieri l-am pus la incarcat dupa ce i s-a descarcat bateria de tot! Cand am vrut sa il deblochez hooopa….apasam pe 9 el imi arata 6 samd si in meniu! Cand l-am scos era totul ok! Si l-am conectat la 2 cabluri! N-as vrea sa cred ca deja s-a f….ut,il am doar de 2 sapt.

  33. nu, alb de la mama lui.:) e ceva normal? iubitul meu are unul negru si cu aceleasi incarctoare nu face la fel. acum e conectat la computer si nu isi mai ameteste touchscreenul! nu stiu, daca tu zici ca e normal asa o fi, te cred pe cuvant!:)

  34. Am o intrebare, sigur sunt in afara subectului dar cred ca imi poti raspunde! Nu reusesc nicicum sa imi pun melodii noi pe iphone! am deja o lista, atat in itunes cat si in telefon si cand vreau sa adaug in telefon, sa zicem, inca vrei 5 melodii…el imi incarca una, doua…dar nu toate! Pe mine ma depaseste sistemul asta apple cateodata!

  35. vi sa intamplat ca iphone-ul sa nu reactioneze la touch deloc ? am incercat ca si in in filmuletul de mai sus si nimic. incerc sa introduc codul pt a-l debloca si nu apar cifrele .. ce ar trebui sa fac ?