Onko meillä jailbreak-ratkaisu iOS 4.2 beta 3:lle sunnuntaihin mennessä?

Cel putin asa sustin cei de la CultOfMac, care spun ca MuscleNerd ar fi dat de inteles pe contul sau de pe Twitter ca pana duminica Dev Team va scoate o solutie de jailbreak ce va fi compatibila si cu iOS 4.2 beta 3. Sincer sa fiu nu vad in ce tweet a dat MuscleNerd de inteles acest lucru pentru ca nu exista nici un tweet in care MuscleNerd sa spuna ca Dev Team va scoate o solutie de jailbreak compatibila cu iOS 4.2 beta 3.Cei de la CultOfMac spun ca pana duminica va fi disponibila cate o versiune noua de limera1n si greenpois0n care va fi compatibila si cu iOS 4.2 beta 3.

In realitate MuscleNerd spunea ca PwnageTool va fi disponibila pana duminica si va permite update-ul la iOS 4.1 fara actualizarea baseband-ului si ca o solutie de decodare va fi disponibila dupa iOS 4.2.  Eu spun ca informatia e falsa deocamdata insa probabil MuscleNerd va face niste clarificari in curand.

11 KOMMENTTIA

  1. Salutari. Eu nu inteleg ce rost are sa faca jailbreak pentru un iOS beta, un sigur lucru e sigur, ii va ajuta pe cei de la Apple sa faca softul mai greu de jailbreak-uit. In fine, poate unii nu au rabdare si vor musai sa incerce noul soft cat mai repede.

  2. Din cate stiu eu este disponibil oficial doar pentru developeri, dar probabil daca ne-am bate capul am reusi si noi sa facem rost de el.

  3. Eu am instalat 4.2 beta 3 pe i4. Se misca exact ca 4.1, poate usor sacadat in unele animatii, insesizabil aproape. Marele avantaj este ca i4 avand baseband downgradabil (la versiuni de iOS inca semnate de Apple), poti face restore complet la 4.1 dupa incercarea versiunii beta. Si normal, este nevoie de UDID inregistrat pentru iOS4.x

  4. @Cr1st1one: Sa stii ca am testat treaba asta si mie nu mi-a facut downgrade de baseband. Am incercat restor cu TinyUmbrella si fara, insa am tot 03.10.x.

  5. @Zaone: intra in fisierul “hosts”… si sterge liniile cu gs.apple.com. Acele linii impiedica downgrade-ul. Sunt inserate de TinyUmbrella. Testat si pe Win si pe Mac.

  6. Eu aveam 2 linii inserate de TinyUmbrella dupa ce am salvat shsh pe 4.1. Si pentru restore la iOS 4.1 de la 4.2 ai avut nevoie de SHSH (tinyumbrella)? Eu nu. Si downgrade-ul de baseband se face automat, fara erori (1004, 1015 etc) Daca nu ai nimic in hosts, fa restore fara tinyumbrella (in caz ca nu ai facut), nu e nevoie de shsh.