Tästä syystä Applen "suuri ilmoitus" voi olla pettymys romanialaisille

Vain 2 ja puolessa tunnissa Apple tekee "iso ilmoitus”, joka heidän mukaansa tekee tästä päivästä ikimuistoisen kaikille. Kaikkien Applen verkkosivustojen pääsivulla maissa, joissa yrityksellä on fyysisiä ja verkkokauppoja, on tämä mainos, mutta maissa, joissa Applella ei ole tällaisia ​​kauppoja, mainos puuttuu. Tilanne on sama iTunes Storessa, eli vain niissä maissa, joissa on iTunes-musiikkikauppoja, on tämä mainos, ei muissa. Minun mielipiteeni on, että ilmoitus liittyy uuden tuotteen/palvelun lanseeraukseen, jota voi ostaa vain maissa, joissa Applella on iTunes-musiikkikauppoja, joten Romania on suljettu pois. En tiedä, ilmoittaako Apple tänään kolminkertaistavansa kappaleiden esikatselun, käynnistävänsä suoratoistopalvelun tai tuovansa Beatles-albumit iTunes Music Storeen, mutta minusta tuntuu, että mikä tahansa se on, Romania ja muut maat ilman Apple-kauppoja jätetään "on viereen".

Mitä uutta Apple tuokaan meille tänään, älä unohda, että klo 16 alkaen odotan sinua täällä keskustella kaikesta, mitä Apple esittelee meille tänään.

17 KOMMENTTIA

  1. nu stiu daca ati observat si voi dar la toate marile anunturi ale apple romania este exclusa….toate tarile au un Apple Store doar romania nu are….

  2. Nici Cehia nu are, si Cehia o duce mult mai bine decat Romania. Nici Ungaria nu are, nici Polonia nu are. Defapt nici o tara din estul Europei nu are.

  3. Romania nu conteaza pentru Apple. Daca “toti” pirateaza aplicatii Apple nu face bani de aici si e normal sa ii doara “undeva”. Daca un Mac costa cat 5 salarii medii pe economie atunci de ce si-ar bate Apple capul cu tara asta?

  4. intr-adevar eu Mac-ul l-am luat cu 87.786 Lei este un pret urias….si @radu adevarat nu prea contam mai ales la cati crackers avem…

  5. zaone,o sa anunte si data lansarii ios 4,2,daca nu il lanseaza astazi,nu mai fi asa pesimist k suntem romani si saraci pt ca avem si noi beneficii,eu te cred ca iti este foarte greu cu acest site,dar gandestete ca este cel mai bun din rom,(nu te laud,sunt realist),

  6. Zaone, cu toata indulgenta, dar nu pot fi de acord cu tine. First of all, Apple nu vine in Romania nu pt ca e pirateria mare ci pt ca nu ar vinde suficient ca sa mai scoata si profit, cum dealtfel remarci f bine privind costurile unui Mac.
    Dar faptul ca Apple da cu flit Romaniei nu are relevanta atata timp cat romanii posesori de Apple sunt vajnici pupin’appl-listi… Trup si suflet dedicati…

  7. Si eu ce am spus? Nu vin pentru ca nu au din ce scoate bani. In rest as spune sa iti mai verifici afirmatiile, jignesti multa lume cu ele. Am vazut ca va certati de cateva zile pe alte posturi, toleranta mea se apropie de sfarsit.

  8. Nu au din ce scoate bani? :)) sa fim seriosi… ar scoate un profit frumusel si aici.
    Cat crezi ca ar plati chirie? undeva in centrul Bucurestiului ar da pe la 50k/luna ceea ce este infim fata de restul capitalelor.
    Unui angajat i-ar da un salariu de 15-20mil MAXIM! Cu salariul unuia din afara ar plati aici 10… Nu este vorba de profit ca nu se pune problema… ar vinde de ar rupe.

  9. Daca vrei, nu mai postez deloc. De jignit nu am jignit ci am spus verde in fata, iar eu de cate ori am fost jignit, nu mai socotesc.
    Nu eram de acord cu tine cu prima parte a afirmatiei tale: “Daca “toti” pirateaza aplicatii Apple nu face bani de aici si e normal sa ii doara “undeva”

    Cu a doua, pretul Mac, perfect de acord.

    “Audienta” acestui site e data si de asa zisele “certuri”, in fond e vb de pareri si opinii diferite.

    Sau te-a deranjat ce am zis aici: ”
    Dar faptul ca Apple da cu flit Romaniei nu are relevanta atata timp cat romanii posesori de Apple sunt vajnici pupin’appl-listi… Trup si suflet dedicati…” ?

  10. exprimarea mea este destul de eleganta fata de situatia de facto, daca pe tine te-a deranjat, imi cer scuze fata de tine, dar fata de bagatorii de seama, agramati care intra pe acest site nu am de ce.