iPhone 4:n lukituksen avausratkaisu lykättiin tammikuun 16. päivän jälkeen

Vaikka viime kuussa sherif hashim a Indica se, että iPhone 4:n lukituksen avausratkaisu on saatavilla tammikuun 16. päivään asti, nyt asiat ovat kääntyneet päälaelleen ja Sherif Hashim ilmoittaa, ettei hän tiedä milloin tämä avausratkaisu julkaistaan, koska hän työskentelee edelleen sen parissa. Valitettavasti Dev Team kamppailee edelleen kehittääkseen tätä dekoodausratkaisua ja todennäköisesti julkaisee samanlaisen kuin iPhone 3G/3GS:lle, mikä tarkoittaa, että se saattaa vaatia peruskaistapäivityksen tai jotain vastaavaa. Sherif Hashim vihjasi viime vuonna, että lukituksen avausratkaisu olisi valmis julkaisuun, mutta täällä asiat eivät ole aivan niin ja odotus jatkuu todennäköisesti seuraavaan kuukauteen.

Kantataajuuksia 02.10.x ja 03.10.x ei voida estää syyskuusta lähtien, jolloin iOS 4.1 julkaistiin, joten pian tulee kuluneeksi neljä kuukautta, jolloin iPhone 4:n käyttäjät eivät pystyneet purkamaan päätelaitteitaan. Samanlainen tilanne oli vuonna 4 ennen iOS 2009:n julkaisua, jolloin iOS 3:n kantataajuutta ei voitu purkaa noin 2.2.1 kuukauteen. Sitten sain ensimmäisen iPhoneni ja kamppailin TurboSimin kanssa ja se sai minut hankkimaan terminaalin Orangelta, jotta minulla ei olisi ongelmia lukituksen avaamisen kanssa.

27 KOMMENTTIA

  1. @Maotsetoung : daca ai bootrom vechi poti sa faci untethered la 4.2.1, numai ca nu ai decodare. Adica ai ceva, faci combinatia de firmware de iPad si zici sanatate la GPS. 🙂

  2. totul era previzibil . si este la fel de previzibil ca baietzi nu o sa faca nimic nici in februarie mai mult ca sigur. aceasi vrajeala aceleasi prostii cu care ne duc de nas si daca urmariti twitter o sa vedeti sute si mii de oligofreni ca altfel nu pot sa ii cataloghez care inca incurajeaza si cred in absolut tot ceea ce prezinta dev-team pe twitter si daca se gaseste cineva impotriva imediat s-ar ca arsi ca sa ii lasam in pace ca ei lucreaza ca ei sunt cei mai tari. din cate citesc pe forums vad ca romanii multi dintre ei sau cam saturat si au inceput sa prinda ideea neputintei dev-team. si ca si mine care am un i4 codat din octombrie au tot asteptat. insa incepand de astazi il pun la vanzare si o sa achizitionez unul orange. si planuiesc sa uit numele de sherif hashim si musclenerd si restu din sleachta. eu va recomand sa faceti acelasi lucru pt o sa treaca inca o luna 2 -9 si tot in aceeasi situatie o sa fim tratati in sictir si de sus,

  3. Ce draq tot o trag astia cu verizon ? Basinosu asta ,de musculosu eram eu sa zic ceva, binenteles ca arunca petarde de jb-uri din cauza ca nu s-au strans suficienti bani pentru cururile lor ! Saurik cred ca le-a dat la sanatate si acum asteapta sa se umple rezerva si dupa aia arunca releas-ul la jb /unlock ! De ce nu zic pur si simplu : domnule e greu de implementat solutia de jb in 4.2.1 sau decodare BB-urile ! Tristu asta o trage cu Verizon ! Vai de steaua lor ca prosti ca astia nu am mai vazut ! Logic ca lumea ia “foc” cand vad ca stau ca dobitoci :))…

  4. Au zis că soluția e gata, doar așteaptă lansarea iOS 4.2, după care au zis să așteptăm Crăciunul, Anul Nou, 16 ianuarie și tot așa ne vor ține … probably forever.

  5. @Dj Cultus daca esti interesat, al meu este codat pe AT&T, are 1 luna de cand e in tara :)) deoarece e cumparat pe 7 octombrie si are 4.1. pret final 1750 ron

  6. De ce sa asteptam si sa le facem jocu ? F*ck them ! Cand in dreapta sus mai jos de “cauta” e Doctor iPhone( nu pripasu ala de Hashim ) care ne rezolva problema 😉

  7. Si zaone si toti de aici ati inteles complet gresit mesajul lui Musclenerd.
    Ideea era asa: Tipul acela a intrebat pe musclenerd in legatura CU ZVONURILE DE PE INTERNET CARE SPUN CA SUNT 2 POSIBILITATI, UN UNLOCK RELEASE CAND VA FI GATA jb untethered (pentru toate device-urile) SAU dupa lansarea la VERIZON!

    MUSCLENERD A RASPUNS CLAR:

    ZVONUL IN LEGATURA CU LANSAREA VERIZON E MULT MAI RELEVANT!!!!!!!!

    ADICA E POSIBIL CA MAINE SAI POIMAINE SA FIE RELEASE UNLOCK!

    OF, of m-ai dezamagit zaone cu postul acesta. 🙂

  8. Ai citit zaone.ro in ultimele zile? Evident ca nu, daca citeai aflai ca am scris si despre aia. M-ai dezmagit cu comentariul asta.
    Apropo, aici vorbeam de sherif hashim nu de MuscleNerd, ia si citeste calumea inainte sa aberezi.

  9. Daca vorbeai de Hashim la ce postez twittul lui Musclenerd? Momentan nu sunt pe 16, si nu avem unlock, suntem in 10 iar lansarea verizon este maine cum si probabil stiti un nou update de iOS.

    Eu sper in continuare in tipii acesti, pana acum au aratat ca au indemanare la asa ceva sa faptul ca nu scot mai “repede” solutia de unlock nu e neaparat ceva rau, mai bine sa asteptam 5 luni si avem un “unlock” fara probleme si simplu de facut.

    Speranta moare ultima! peace!

    P.S. Nu am intentionat sa te ofenzez zaoane, doar ca mi se pare aiurea sa vorbesti de cineva, si sa postezi citatele altcuiva.

  10. M-am saturat de teroristul asta de doctor bashinos “sherifhashim” cum pot cumva sa ai scriu personal si sa ai spun ca al faq in nas.Sa faca odata cineva un unlok ca deja sta iphone ul meu 4 de 4 luni ca si pestele de pe vremea lui Ceaska pe televizor!

  11. Mai copii… asteptati degeaba. ASteptam degeaba ca si eu sunt in aceeasi oala. Mai tineti minte timpurile cand un unlock sau jailbreak se lansa in 2 3 saptamani de la lansare sau chiar mai rapid… E, au trecut timpurile acelea. Apple le-a facut jailbreakerilor un ocean atat de vast incat nici ei nu stiu pe unde sa inoate.
    Nu cred ca se va lansa prea curand vre-un unlock sau JB untethered. Nu zic ca oamenii astia nu sunt buni sau ca nu ne-au dat odata totul mura in gura… insa nu cred ca vom mai apuca asa vremuri.
    Apple mai are cateva luni si lanseaza iPhone 5 iar astia se cacaie atat cu unlockul pentru 4.

    Am convingerea ca iPhone 5 si iPad 2 vor fi unjailbrakeble!