iColor – värilliset kuoret iPhone 4:lle

Ai un iPhone 4 si culoarea neagra ti se pare plictisitoare? Ai vrea sa iesi in evidenta in lume cu un iPhone 4 inedit care atrage privirile? Well… iColor te-ar putea ajuta deoarece este unul dintre putinele service-uri care vinde si insatleaza carcase colorate pentru iPhone 4. Observat in imaginea de mai sus ca oferta este destul de diversa si sunt sigur ca acestea nu sunt singurele culori disponibile. The SmartPhone Clinic este service-ul care vinde aceste kituri de conversie pentru iPhone 4 si firma sustine ca achizitioneaza piesele direct din fabrica Foxconn unde se produc terminalele iPhone 4 disponibile acum pe piata.

Daca va surade ideea de a avea un iPhone 4 colorat atunci sa vorbim despre preturi,  un kit de conversie albastru sau roz costa 230$ iar unul rosu 250$ insa aici avem inclusa si montarea. Daca sunteti capabili sa le montati singuri atunci un kit de conversie ajunge pe la 190$ si primiti o garantie de 90 zile la ele plus posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile de la achizitie. Ideea este intereasnta si cu siguranta va prinde la americani si nu numai.

Produsele nu sunt inca saatavissa in stocul fizic al service-ului, insa puteti face o pre-comanda acum si acesta va fi livrat undeva pe la jumatatea lunii februarie.