Panosta iPad 2:n uusiin toimintoihin

iPad 2 va fi prezentata diseara de catre Apple si site-urile de pariuri au inceput deja de aseara sa accepte pariuri de la cei dornici sa faca un ban rapid prin ghicirea noile elemente alte tabletei iPad 2. Bookmaker.com este site-ul care accepta acest gen de pariuri si ofera cote pentru diverse lucruri cum ar fi : posibilitatea ca iPad 2 sa fie mai subtire, sa aiba Retina Display, sa aiba port USB, sa aiba 2 camere, sa fie mai usoara, sa aiba procesor dual-core, etc. Desigur ca lucrurile “evidente” nu au parte de cote prea bune, insa daca aveti noroc sau surse de incredere puteti paria pe o combinatie care v-ar putea aduce destul de multi bani.

Pana una alta, va reamintesc faptul ca diseara va astept la Live blogging-ul de pe iDevice.ro.

10 KOMMENTTIA

  1. Nu cred ca va avea 1GB RAM, cu toate că ar fi super ok, având în vedere că versiunile ulterioare de iOS și aplicațiile mai complexe vor mânca ceva mai mult RAM, dar pentru aceasta va apărea iPad 3 etc. Cât de Retina, e imposibil în momentul de față, chiar și chipul grafic din Tegra 2 suportă până la 1920 x 1200 px maxim. Consider că, chiar dacă nu vrea Apple să treacă la formatul wide, ar trebui să crească rezoluția la 1280 x 960 (4/3), cel puțin ar reda real calitatea filmelor HD. Cât despre design, iPad (1) are un design ireproșabil, mai bine rămânea așa, doar că mai subțire, plus bezel mai slim în jurul display-ului. Cu toate că sunt sigur că mă va dezamăgi acest iPad 2, la fel de sigur îl voi procura! So, vedem diseară la ce se rezumă deznodământul…

  2. Interesant, dar totodata curios. Avand in vedere ca steve si intreg staff-ul Apple stiu ce contine, nu ar putea sa bage in faliment site-ul asta?

  3. Apropo, felicitări, Zaone! Ai făcut o treabă minunată până acum! Și faci bine că ții cont de părerea noastră, a cititorilor, logo-ul nou e mult mai bine conturat, chiar și fiind mai simplu! Simplitatea câștigă întotdeauna, asta a demonstrat la timpul său și Google în raport cu Yahoo… Totuși… care este numele tău adevărat? Mulți se întreabă…

  4. Da, buna intrebare Victor B. Si eu ma intreb acest lucru, deci nu este f. important.
    Zaone, daca nu e cu suparare, propun un concurs: cine ghiceste numele celui care a creat zaone.ro. Eu spun: ZAmfir Ovidiu NEculae. Voi…??

  5. Nu, Victor despre idevice.ro pot spune ca e un nume de site care nu are legatura cu numele adevarat al “creatorului”, dar zaone este ceva mai personal. Parerea mea.

  6. Zaone, esti prin zona? Intrebare: marul din logo ar putea deranja pe cineva? Nu crezi? Ma gandesc la Apple.