iPad 2:ssa on uusi avain kortin poistamiseen

Tiedät jo, että minkä tahansa iPhone- tai iPad-tabletin mukana tulee pieni avain, joka tarvitaan kortin poistamiseen laitteesta. Tämä avain työnnetään SIM-korttipaikan aukkoon, ja sen avulla voimme poistaa paikan yhdessä kortin kanssa. Ilman tätä avainta kortin poistaminen terminaalista on melko vaikeaa ja tuen voi tuhota, jos et ole varovainen. Tähän asti nämä avaimet tehtiin yhdestä metalliseoksesta nimeltä nestemäinen metalli ja yllä olevan kuvan vasemmalla puolella meillä on tällainen avain. Kuvan oikealla puolella meillä on SIM-korttien uudet avaimet ja huomaa kuinka "halvalta" se näyttää. Jos vanha malli oli tehty kokonaisesta metalliseoksesta, uusi avain näyttää olevan taivutettu metallipala ja tarkkaan katsomalla huomaa, että etuosassa näkyy väliseinä metallin reunaan asti.

Olenko vain minä vai alkaako Apple käyttää halpoja metalleja kustannusten leikkaamiseen tai tuotantonopeuden lisäämiseen?

19 KOMMENTTIA

  1. personal cred ca e un caz mai nerasarit…ma indoiesc sa fie vb de general
    iar daca e general..nu cred ca au facut mare economie…ci poate producatorul de cheite nu s-a putut conforma la timp…asa ca nu au dat peste cap livrarile..lansarea etc pentru o cheita 😉

  2. Sincer nu cred ca merita sa fie subiect de articol asa zisa ” cheita”.Intru pe site de 20-30 de ori pe zi,respect ceea ce faci insa asemenea subiecte nu merita interes.

  3. Stiri “nambar oan”. Libertatea scrie in curand pe site-ul asta. Pastreaza tabelul de jaibreak (asta pentru ursii care nu stiu o boaba de engleza ca tabel d-ala gasesti pe o gramada de site-uri), pastreaza reclamele (fara ele ma gandesc ca o sa-ti fie greu sa iei o ciunga) si nu te mai chinui cu “cheite” pentru scos sim-ul. De fapt ce caut eu pe-aici pana la urma… A, da, mi-am adus aminte. S- mai rad si eu un pic la “circul foamei”, respectiv comentariile inteligente ale “cititorilor”!

  4. Oameni ca tine ma fac sa fiu bucuros de munca pe care o depun. Da, am reclame pentru ca timpul care il ocup scriind stiri trebuie sa aiba o acoperire altfel te las pe tine cu google translate si intrebandu-te singur cum sa scoti telefonul din Recovery Mode. Nu te obosi sa raspunzi, nu ma intereseaza de tine si intelectul tau superior, not anymore.
    In rest, imi pare rau ca v-am spus de modificarea asta, o sa va spun ce mananca MuscleNerd la pranz.

  5. o cam dai cu nuca in perete in ultimul timp. scrii toate aberatiile……..

    mai putine si mai bune decat mai multe si mai proaste

  6. as pune pe avatarul lui maracq o reclama la pampers :)))
    un sfat zaone … studiaza caterinca pentru ca o sa ai nevoie .
    cu cat o sa devii mai faimos cu atat o sa fie cati mai multi parci ca respectivii comentatori.

  7. Da, Zaone nu te stresa de comentariile negative, ele vor mai veni. Faci o munca grwa si tot respectul pentru site. Daca e un subiect pe care il consider neinteresant, pur si simplu nu il deschid, nu am de ce sa fiu deranjat.

  8. Incep sa regret “zaone.ro”, si mai ales cel dinainte de a se lansa iPhone in retelele Cosmote si Vodafone… discutiile din ultima vreme sunt de-a dreptul penibile, ca si multe comentarii la adresa articolelor. Dar, faima cere sacrificii

  9. @zaone: depinde de tine, daca chiar crezi ca trebuie sa raspunzi la comentarii de prost gust si de nivelul la care vrei sa aduci forumul

  10. Poate s-a terminat stocul de cheițe, livrate de compania Liquidmetal ca mostre pentru aliajul propriu. Oricum, chiar și Apple sugera în manual că în locul cheiței se poate folosi agrafa de birou, deci nu reprezenta un accesoriu de mare importanță pentru operarea dispozitivului.

    Oricum, mie mi se pare interesantă știrea, dacă nu m-ar fi interesat, nu aș fi citit-o, de aceea nu-i înțeleg pe cei care se enervează când descoperă o știre care nu-i interesează.

  11. zaone nu mai baga in seama pe toti…De ex eu care am luat iphone-ul de la cineva care nu a avut accesoriile, abia acum am aflat ca orice iphone vine cu cheita. Chiar mi se pare risipa din partea lor sa mai puna cheita cand se poate folosi absolut orice pentru a scoate cartela. Nu-ti trebuie facultate ca sa gasesti ceva potrivit!

  12. Hey, f misto articolul, nu vrei, nu citesti, de-asta ai preview. Legat de articol, cand ziceam ca s-au zgarcit cu camerele toata lumea imi sarea in cap, e pacat ca si apple face rabat la calitate.