iPad 2 – kuolleita pikseleitä, näytön värimuutoksia, taustavalon vuotoa

Apple a grabit foarte mult procesul de productie al iPad 2 si acum cateva zile va esittää intr-un articol un clip video in care erau prezentate petele galbene care apareau pe ecranele unor tablete iPad 2 proaspat achizitionatel. Din pacate acestea nu sunt singurele probleme pe care posesorii de iPad 2 le experimenteaza deoarece unii sustin ca au probleme cu backlight bleeding sau pixeli morti pe tablete proaspat scoase din cutie. Un utilizator al 9to5mac sustine ca a achizitionat 4 tablete iPad 2 si toate 4 aveau pe ecran pixeli morti chiar de cand le-a scos din cutie iar pixelii acestia erau doar una dintre probleme deoarece petele galbene si backlight bleeding-ul erau prezente deasemenea.

My wife and I have gone through 4 iPads that, aside from the screen, were perfect. Dead pixels, horrible backlight bleeding, speckles in the glass, very strange glowing dot under the LCD. These are the issues in the 4 we’ve bought (and returned/will return).

Vara trecuta  s-a intamplat la fel cu primul lot de terminale iPhone 4 livrat clientilor din SUA, anul acesta se intampla la fel si se pare ca Apple comercializeaza produse defecte in primul lot pus in vanzare. Acest gen de probleme nu au fost experimentate de utilizatorii care au achizitionat terminale iPhone 4 din loturile puse in vanzare dupa luna iunie si e foarte posibil ca in cazul iPad 2 situatia sa fie similara. In general Apple nu schimba o tableta iPad 2 daca nu are mai mult de 2 pixeli morti insa poate in aceste cazuri va face o exceptie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oUOeep-a5Hw[/youtube]