Samsung pyytää kansainvälistä kauppakomissiota estämään iDevices-laitteiden tuonnin

Astazi Samsung a introdus pyyntö la comisia internationala pentru comert in care sustine ca importurile de iDevice-uri ar trebui sa fie interzise la nivel global. Cererea celor de la Samsung nu este deloc surprinzatoare avand in vedere ca Apple a introdus una similar intr-o instanta americana unde cerea doar blocarea vanzarii produselor Samsung in SUA. Cererea celor de la Samsung va fi analizata de comisia internationala pentru comert si o decizie ar putea fi luata peste abia 16 – 18 luni deci vom avea si iPhone 6/ Samsung Galaxy S 4 pana atunci.

The combination of the accused products and the defendant means that Samsung is asking for an import banagainst the iPhone, iPad and iPod. If the ITC agrees to investigate such a complaint (which is pretty certain to happen here), a final decision is reached within 16 to 18 months.

Razboiul dintre cele 2 companii devince din ce in ce mai interesant dar desigur ca acest gen de cereri nu vor afecta in nici un fel vanzarile Samsung sau Apple. Din pacate o colaborare care dureaza de ani de zile se va termina in curand deoarece este greu de crezut ca 2 parteneri pot lucra in bune conditii avand in vedere ca au procese in instante si se ameninta cu diverse cereri la agentii internationale.