iPhone 5 – kaareva takaosa ja reunat, kapasitiivinen painike, muutetut painikkeet, uusi vallankumous?

      Imaginea de mai sus o vedeam viime yö pentru prima oara si ne prezinta un iPhone 5 cu totul diferit fata de cum il credeam a fi. Pana aseara ni s-a prezentat ideea ca iPhone 5 va fi de fapt un iPhone 4 cu mici modificari hardware si nimic mai mult insa pe masura ce ne apropiem de luna septembrie aflam detalii tot mai interesante. Conform acestei schite iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch, un spate curbat cu marginile carcasei curbate si butoane de volum + Mute repozitionate in partea dreapta a dispozitivului. Schitele de aseara au fost “confirmate” de ylennys derulata de un magazin american care prezinta un iPhone cu design asemanator celui prezentat in schitele de mai sus si probabil nu este o coincidenta.

      In iPad 2 Apple a prezentat intentia de a reveni la design-ul curbat al carcaselor, adica sa revina intr-o anumita masura la design-ul iPhone 3G/3GS. Mie imi place design-ul iPhone 4 si nu as dori sa revin la cel al iPhone 3GS sau la unul asemanator cu cel al tabletei iPad 2 insa nu m-ar deranja daca dispozitivul ar fi usor mai subtire. Un ecran de 4 inch ar fi prea mult pentru Apple insa repozitionarea butoanelor de volum si un buton capacitiv mai mare ar putea fi regasite in noul dispozitiv al companiei.

      iPhone 5 “se anunta” a fi un dispozitiv foarte interesant si sper sa nu avem parte de o dezamagire. Daca viitorul terminal ar arata precum cel din imagini, l-ai achizitiona? Ce modificari noi ati dori sa vedeti?