Tässä on mahdollinen selitys Facebookin integroinnin puuttumiselle iOS 5:ssä

     iOS 5 are implementata compatibilitate cu reteaua de socializare Twitter, mai exact putem partaja poze si link-uri direct de pe terminalele noastre fara a instala o aplicatie dedicata in App Store. Integrarea Twitter-ului in iOS 5 este foarte foarte neglijabila iar fara o aplicatie dedicata nu puteti utiliza functiile importante ale retelei de socializare. Totusi, Twitter va fi promovata prin iOS 5 insa Facebook nu iar mult se intreaba de ce oare a ales Apple sa o promoveze pe una in detrimentul celeilalte avand in vedere ca Facebook este mult mai populara.

Fortunately for Twitter they made that Apple deal (I asked someone at Apple why they made that deal and the answer was “because Mark Zuckerberg is a ****ing a**hole.”) Wow, insider politics between these companies is something to behold.

      Raspunsul il aveti in quote-ul de mai sus publicat de un jurnalist american care descrie o relatie putin cam tensionata intre Steve Jobs si Mark Zuckerberg. Pe scurt, Steve Jobs nu il suporta pe Zuckerberg iar asta a dus la renuntarea idee de a implementa Facebook in iOS 5. Probabil unii nu au fost de acord cu aceasta decizie insa din punctul meu de vedere ea este una foarte nesemnificativa deoarece implementarea Twitter-ului este atat de “slaba” incat aproape ca nici nu conteaza daca e sa privim toate functiile disponibile in aplicatia retelei de socializare.

      Decat sa avem doar posibilitatea de a incarca o poza pe Facebook si sa dam share la o aplicatie sau pagina web mai bine ramanem fara si utilizam aplicatia dedicata din App Store.