Tässä ovat ensimmäiset kuvat, jotka on otettu iPhone 8S:n 4 megapikselin kameralla

    Apple esitteli viime yönä koko maailmalle uutta iPhone 4S 8 megapikselin kameralla, joka pystyy tallentamaan Full HD 1080p-muodossa. Apple listasi kameran maailman nopeimmaksi, sillä se pystyi ottamaan ensimmäisen kuvan (mukaan lukien sovelluksen avaaminen) vain 1.1 sekunnissa ja toisen kuvan vain 0.5 sekunnissa. Kameran takana oleva tekniikka on kuitenkin vaikuttava, koska Apple on integroinut kuvanvakaimen Full HD -videoita varten 1080p-muodossa, integroidun kasvojentunnistuksen, parantanut kuvien tallennustilaa heikossa valaistuksessa, parantanut aukkoa f /2.4:een ja ottanut käyttöön hybridi IR-suodatin.

    Nyt kun otetaan huomioon uusi kamera, luultavasti odotat sen ottavan upeita kuvia, eikö niin? No, jos katsot alla olevia kuvia, huomaat, että et ole ollenkaan väärässä!

26 KOMMENTTIA

  1. cred ca foarte multa lume va trece la 4s pentru aceasta camera si pt A5 dar totusi mare tupeu au avut sa anunte 4s cand exista atatia competitori. Time will tell…..

  2. Nu se merita upgrade de la 4 la 4s doar pt o camera de 8 mpx daca vrei poze ia un aparat foto bun … iar ca viteza o sa fie foarte mica diferenta intre 4 si 4s.. eu unul mai raman cu i4 inca 1 an

  3. Astept sa vad poze reale,nu aceste poze care sunt facute in conditii care sa puna 100% camera in avantaj

  4. E un mare vax 4s. Si-au dat cu firma in cap. Rusine! Sgs2 here i come! De memoria ram de ce nu vb nimeni?

  5. Treceti voi la SGS2 ca multi veti regreta 🙂 Nu stiu de ce lumea se tot bate cu pumnii in piept , “samsung are dual core de 1,2!, are 1 gb ram!!!! ” cand la urma urmei daca iphone ar avea 128 MB RAM si s-ar misca la fel de fluid si ar fi la fel se stabil, nu ar conta deloc. Ca doar asta conteaza….nu? Bafta cu SMG-urile 🙂

  6. Sunt fotograf, pozele sunt verificate si da, sunt facute cu iPhone 4S. Nu-mi vine sa cred ce bokeh au unele…

  7. Da. Doar trebuie sa te uiti la detalii ca sa-ti dai seama. Iti trebuie un obiectiv de cel putin 1500 ron si nu mai zic si aparatul foto (DSLR)

  8. In concluzie are o camera extrem de buna. Adica poti sa renunti cu succes la o camera foto fie ea si de 12-16 mpx in favoarea lui. Pana la urma nu prea conteaza numarul mpx ci conteaza senzorul si optica camerei.

  9. Asta e cel mai bun aspect dupa parerea mea, camera. Daca va fac cineva upgrade, probabil ca asta va fi motivul. In rest? 4S e un mare fas, si-au dat cu firma in cap. Sa nu poti veni cu ceva mai bun intr-un an de zile? La cati bani au facut? Chiar ca is varza.

  10. e bine asa.un telefon mult mai bun cu aceasi carcasa.nu mai dau bani pe alta husa sau raman chiar cu actualul o vreme.Iphone oricum nu are concurenta.E un gadget complet in combinatie cu itunes si app store care ofera multe.
    Firmele renumite in domeniul auto au aceasi politica.Schimba usor si rar designul.Samsung si alte firme de genul lor scot modele noi si total diferite foarte des dar nu e un lucru pozitiv.Vezi pretul care automat scade la aparitia altui model.Samsung fabrica 10 telefoane aproape identice dar in carcase diferite.Jucarii pentru copii.

  11. imi pare foarte rau de ce model a anuntat aseara apple. Sotia mea are si acuma un 3G si este foarte multumita.Eu am avut doar Nokia N70 si un HTC HD. Din Iulie folosesc un Nokia 6310i (telefon super la vremea lui , poate si acuma ). Asteptam cu nerabdare un iPhone5. Dar daca ei au scos 4S asta este .Cand va aparea in Romania sper sa fiu posesorul unuia. Pacat ca nu au modificat design-ul .

  12. @athy:
    samsung galaxy s 2 e o troaca.nu se poate compara nici macar cu iphone 4.
    Are doar camera un pic mai buna decat iphone 4 dar in rest nimic.O troaca in toate privintele.Depinde cat de exigent esti.Daca esti obisnuit cu un telefon precum iphone si ai pretentii la detalii vei observa ca samsung gs2 e o gogoasa.
    Bateria tine foarte putin,cand faci o poza arata pe display de parca subiectul ar avea haine fluprescente sau iluminate pe dedesubt,tastatura virtuala ocupa prea mult din ecran,meniul android e urat,notificari pauza.apar in bara de sus aiurea,etc

  13. @mihaifoto: incredibil, iphone 4s are lentile aproape la fel de bune ca un obiectiv de 1500lei.
    am un aparat panasonic care are un bokeh similar, si nu a costat 1500 lei.

    legat de 4S: sa nu mai vorbesc de noise-ul de pe fundal, mai multi megapixeli si cam atat

  14. Am salvat ultima poza cu veverita in iPod si dupa m-am dus la Camera Roll la Locuri si ghiciti ce? Imi arata unde a fost facuta poza