iTunes 10.5 beta 7 vanhenee tällä viikolla

iTunes-logo

     iTunes 10.5 beta 7 este o versiune speciala a programului dezvoltat de compania Apple care permite dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS sa instaleze iOS 5 beta. Ca orice alt program beta al Apple, iTunes functioneaza doar o anumita perioada de timp dupa care cere utilizatorului sa instaleze o versiune mai noua. Daca aveti iTunes 10.5 beta 7 instalat pe calculatorul vostru atunci cu siguranta ati primit un mesaj prin care erati atentionati ca in peste 100 de ore iTunes va expira si va trebui instalata o versiune mai noua.

      Maine Apple va lansa cel mai probabil versiunea oficiala a iTunes 10.5 pe care este recomandabil sa o instalati altfel nu veti mai putea utiliza programul pentru a sincroniza aplicatii, face backup terminalului vostru sau instala iOS 5. iTunes 10.5 trebuie instalat pentru a face upgrade la iOS 5, deoarece versiuena 10.4 este incompatibila cu noul sistem de operare si nu poate fi utilizata pentru a face restore. In concluzie, incercati sa ignorati mesajele de avertizare deoarece veti instala versiunea finala a iTunes 10.5 in maxim 2 zile.

3 KOMMENTTIA

  1. Intrebare intrebatoare. Nu stiu prea multe in legatura cu icloud.
    De acum incolo suntem obligati sa folosim doar icloud sau putem sa optam sa facem backup ca si pana acum prin itunes, cel nou?