Video: iPhone 4S vs Samsung Galaxy S II – pudotustesti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/youtube]

    perjantai esittelemme ensimmäisen pudotustestin tehty uudelle iPhone 4S:lle ja sitten näet kuinka helposti iPhonen näytön lasi voi halkeilla, mutta monet teistä tiesivät tämän jo. Tämä testi tehtiin vain vähän julkisuutta varten, mikä oli enemmän kuin todennäköistä yllä olevan leikkeen perusta. Meillä on siellä kaksi terminaalia, iPhone 4S ja Samsung Galaxy S II, molemmat heitetään 3 kertaa alle kahden metrin etäisyydeltä ja vain yksi katkeaa kokonaan. Kyllä, iPhone voidaan valita täysin murtuneella näytöllä, mutta myös osittain murtuneella takakuorella.

     IPhone 4/4S ovat hauraimpia Apple-yhtiön koskaan rakentamia päätteitä, ja se näkyy, mutta Galaxy S II on hyvä vain muutaman naulan lyömiseen.

Kiitos Danille.

22 KOMMENTTIA

  1. Cum sa fii atat de naiv ca sa nu zic prost, sa dai cu un iphone care e facut din sticla pe ambele parti fata/spate si sa nu se sparga?
    Sec. Foarte sec.

  2. Imi e cam mila de 4s stiind ca inca nu detin unu… dar rezistenta e buna la sgs 2 dak ar face si cartofi prajiti mi-as lua unu:))

  3. mi-a cazut si mie iphone-ul 4 pe gresie de la vre-un metru si ceva..exact pe display…mi-a fost frica sa-l ridic de acolo..din fericire nu a patit nimic

  4. Hmm.. Trebuie sa ma hotarasc ce sa cumpar : Galaxy S2 sau iPhone 4S; asta pana la Craciun. Imi place iPhone 4S doar pentru ca este un produs Apple si din cauza iOS care este foarte user-friendly DAR platesc mult prea mult in plus fata de SGS2 si in final din punct de vedere Hardware, SGS2 il cam bate. Totusi, la SGS2 ma deranjeaza faptul ca este un Android, ceea ce inseamna memorie RAM prost optimizata pentru sistem (mancata prea multa, degeaba), o gramada de ROM-uri pe care le-as schimba odata pe saptamana si niciodata nu as sta cu unul stabil si pentru mine, foarte greu de customizat dpdv al design-ului (aici am eu o mare problema, nimic nu ma multumeste si fiind Android sunt o tona de widget-uri si alte minuni care ma enerveaza sa le tot instalez si sa le dezinstalez). Acum, urmaring acest video, SGS2 il bate CLAR la rezistenta, si stiu asta din proprie experienta, avand o perioada iPhone 3G si 3GS, ambele noi, pe care le-am tinut ca pe bibelouri si care oricat am vrut nu au scapat zgariate si recent avand SGS1 pe care l-am dat de pamant si nu a avut nici macar o simpla zgarietura (nici mie nu imi vine sa cred). In final : Imi place iOS pentru ca este simplu, are cateva pagini cu aplicatii si cam atat, sunt o gramada de jocuri si este foarte bine optimizat. Imi place SGS2 pentru performantele sale, superbul ecran, rezistenta si.. cam atat. Totusi ma gandesc ca un procesor de 1GHz Dual-Core pentru un iPhone inseamna chiar mult dar ma gandesc si la acei 1GB de RAM din SGS2 si ecranul Super AMOLED Plus. In plus, diferenta de bani este sesizabila DAR nu ar fi un inconvenient daca ar fi sa aleg iPhone 4S, atat doar ca pe langa SGS2 mai imi raman bani si de o pereche de casti sau alte accesorii. Chiar nu stiu ce sa fac.. Un sfat?

  5. @ionutzm05 eu as alege iphone 4 pt degeaba ai procesor si ram mult daca android manaca mult rami eu ma m jucat pe un SGS1 eu am iphone 3gs sincer e misto dar prea se blogheaza si daca asa se intampla cu SGS@ inteleg dc e rezisten la cazaturi pt dai cu el de pamant de nervi sincer iphon ul nu se blocheaza cat se bloca al lui

  6. KFF nu mi-a fost dat sa vad un FANBOY mai mare ca tine…Daca maine apple lanseaza un RAHAT care sa coste >1000euro sunt singur ca se gasesc destui cei ca tine care sa il laude si sa il poarte mandru chiar daca in sinea lor sunt constienti ca concurenta are produse mai performante PUNCT

  7. JIm fugi si joaca`te in continuare cu nokia 1100 … nu ai cum sa apreciezi anumite aspecte ce tin de calitatea materialelor, un sistem de operare user friendly (a da… si PROPRIU si care nu se blocheaza)… sau poti sa mai astepti cateva saptamani poate mai scoate sungsung un tablou pe post de telefon, cand nu poti sa depasesti concurenta prin alte metode, MARIMEA conteaza !

  8. KFF are dreaptate, JIm KFF nu se referea la ce va scoate ci la ce a scos, compara tu un telefon din sticla sa zic asa, care are un aspect superb cu un plastic gen Samsung Galaxy S2… Totusi tu iei un telefon numai pentru ca “e mai performant” ? Crezi ca conteaza daca are 4GB RAM daca sistemu de operare foloseste 3GB Non-Stop sau 526MB si sistemul foloseste 100 MB (Doar un exemplu).

  9. @KFF : Nu stiam de acele grafice. Mersi frumos! +1 pentru iPhone 4S. Si totusi, pacat de ecranul ala mic :(.

    @oakyz : Iti dau dreptate cand spui ca se “Blocheaza”, bine, asta pana pui un ROM cat de cat OK.

  10. Mi se pare o prostie testele astea .. nu cumpar un telefon ca un iPhone 4S ka sa ii fac Drop test .. ! il iau pentru perfomanta … so poate sa fie orice telefon cat de rezistent se poate fii . dak la performanta ii praf 😐

  11. astia nu au ce face cu banii….cumpara telefoane de ultima generatie numai pt teste personale…daca stau bine sa ma gandesc la ei iti cumperi 6 telefoane dintr-un salariu,iar la noi cu 3 salarii cumperi unul…..

  12. @dan3zu : Tu chiar nu ti-ai dat seama ca postarea aceasta pe youtube le va aduce bani 🙂 ! Asemenea teste ma lasa rece sincer ! Nu mi-am luat iphone ca are rezistenta mai putina la dat de ciment ! Daca vroiam asta imi luam un low phone by Nokia !

  13. Adevarul e ca daca vecinii mei de la parter aveau geamuri de plastic, nu le-as fi spart niciodata cu mingea cand eram mic.

  14. eu nu inteleg de ce ar face un asa test. bun, SII e mai rezistent decat iPhone dar e si normal, iPhone are sticla pe ambele parti.

    si voi astia, va certati ca la gradinita… wooa, jucaria mea e mai buna…. ba nu… a mea e…
    sunt 2 telefoane bune, ambele merita cumparate.

  15. Pot sa-i inteleg si pe maniacii apple si pe disperatii android. imi e mai greu sa-l plasez pe zaone care la cateva ore de la lansarea iphone 4 s se arata oarecum dezamagit iar acum, articol cu articol uimeste prin venin (“numai bun de batut cateva cuie”) si lipsa de obiectivitate. Probabil ca e vorba de inflamarea de la noua rezerva de combustibil de ars pe site.