iDesk – täydellinen monikosketuspöytä kaikille Apple-tuotteiden faneille

   iDesk este käsite unei mese speciale facute de catre Apple pentru fanii produselor sale. In imaginile din acest articol o aveti reprezentata si puteti observa ca ea ofera o functionalitate asemanatoare cu cea a Microsoft Surface insa arata mult mai bine si se “impaca” excelent cu orice produs Apple. Masa elimina necesitatea achizitionarii unei tastaturi fizice ori a unui mouse deoarece folosind tehnologia multitouch le putem utiliza pe cele incluse in sistemul sau de operare iar transferarea de fisiere sau initierea unor apeluri se face automat deoarece orice produs Apple este sincronizat automat cu iDesk.

The entire desk would be a touch-sensitive display capable of running several simultaneous apps, some of which–such as a calendar, phone, and digital Post-It notes—would replace their physical counterparts entirely. Notifications, to-do lists, video conferencing, Adobe tool palettes, and countless widgets such as calculators and weather reports would all appear right on the surface of your desk, literally putting your entire working world at your fingertips.

   Ideea mesei este interesanta si cred ca daca Apple ar scoate asa ceva pe piata ar avea vanzari foarte bune insa din pacate nu cred ca vom vedea un asemenea produs facut prea curand de compania din Cupertino.

10 KOMMENTTIA

  1. Este chiar foarte buna ideea, dar ar costa enorm de mult, deci nu prea ar avea vanzari, parerea mea… numai Bill Gates si-ar cumpara una ca acesta 🙂

  2. E idee, sau deja a fost facut vreun prototip ?
    Nu de alta, da e cale lunga intre idee si realizare . Trebuie si un sistem de operare pt masa aia, pt ca iOS nu poate face ce scrie acolo, iar Mac OSX nu are interfata necesara.
    Din ce se vede acolo, pare mai mult doar un display, deci partea hardware de computer lipseste. In cazul asta nu poate fi decat extensia uni alt calculator.

  3. Ideea nu e noua. Cu siguranta o sa apara pe piata candva si o masa de-asta sau macar o tableta imensa pe care s-o asezi unde vrei. Pe langa jocuri ca Monopoli sah sau table, poti avea un pian virtual sau un pupitru de dj, ca sa nu mai vb de navigare pe net, tv online, planse enorme ptr ingineri, atlase pt medici, hartzi samd.

  4. Nu numai ca exista asa ceva dar sunt fabricate de un inteprinzator roman pentru piata din state. Mesele multitouch cu un panou lcd de 42″ au grosime de 6cm si procesor i7 iar so windows 7. Acum urmeaza sa construiasca prototipul uneia de 55″.

  5. Am vazut un film de prezentare mai demult, da’ nu stiam ca se poate deja cumpara. Totusi nu poate inca sa faca tot ce ziceam mai sus. Cand o va face apple sigur vor fi si o groaza de aplicatii dedicate.