iPad 3 voi olla kalliimpi uusien tietojen mukaan

  Vaikka Apple ei ole viime vuosina muuttanut Yhdysvalloissa lanseerattujen uusien iDevices-laitteiden hintoja, tänä vuonna asiat näyttävät muuttuvan, jos uskomme hintataulukkoa julkaistu kiinalaisella verkkosivustolla. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, iPad 3:n Wi-Fi Only -versio olisi 80 dollaria kalliimpi kuin iPad 2, kun taas Wi-Fi + 3G -versio olisi 70 dollaria kalliimpi kuin iPad 2. Tietenkin puhumme yksinkertaisesta huhusta, mutta hinta nousisi noin 10 % nykyisten markkinoilla olevien tablettien hintaan verrattuna.

  Ei olisi epätavallista, että Apple nostaisi laitteidensa hintoja eri maissa eri puolilla maailmaa säätelemään valuuttakurssien vaihteluita tai kattamaan uusien verojen kustannuksia, mutta se, mitä meille esitetään, ei "kuulosta" kovin hyvältä. Siellä esitetty hinnankorotus on korkea, erittäin korkea ottaen huomioon muiden markkinoilla olevien tablettien hinnat ja Apple voi päätyä tilanteeseen, jossa tabletteja ei myydä niin paljon. Toisaalta tiedot olisi voitu julkaista ajatuksella nähdä käyttäjien reaktio siihen, mutta oli tilanne mikä tahansa, jos Apple nostaa hintaa, monet ihmiset ovat erittäin tyytymättömiä.

11 KOMMENTTIA

  1. Si la ce va asteptati, daca vreti display cu super rezolutie ? Ala costa. Daca un display de 3,5″ cu 960×640 costa 31$, ganditi-va cat costa unul de 10″ cu 2048×1536.
    Nu stiu la ce e nevoie de rezolutia aia pe un display de 10″. Ma rog, face si LG un ban la comenzile astea.

  2. Daca va avea rezolutia de 2048×1536 cred ca este un cost suportabil. Rezolutia aia pentru poze si filme ar fi ceva nemaivazut pentru 10 inch. nu sunt convins decat in mica proportie ca va avea display retina . Dar chiar sper sa ma insel si sa fie retina pt ca voi fi unul dintre clienti daca totul le a iesit cum trebuie

  3. @marinarul . Pai sunt blu ray uri nu. Ar fi cam mica mica de 16 giga dar perfect posibil sa pui un film blu ray iar evolutia tehnologica cu siguranta va creste rezolutia si pe acel segment. Oricum jocuri si poze clar. Si cu un hardware care sa suporte rezolutia cu siguranta se vor immulti dezvoltatorii de jocuri. Nu cred oricum ca ar trebui confundata cu o consola dedicata de jocuri dar este perfecta in calatorii si pentru uz personal pt cei ce tin la detalii. Oricum eu inca sunt sceptic ca anul asta vor implementa o asemenea rezolutie dar..cu forumul asta se pare ca ma prins si pe mine microbul. Nu sunt fan apple neaparat dar apreciez un lucru de calitate cu un design frumos.

  4. o sa pui un rip de blu-ray de 45 giga pe un ipad si o sa te uiti la el pe un display de 10″ – cred ca ai vointa !

  5. @marinarul din cate stiu eu un disc bluray are capacitate maxima de 25 giga. Acum marea majoritate a filmelor bluray existente nu depasesc 12 giga. E adevarat ca nu e ok sa pui un film pe tableta si gata memoria dar este perfect posibil. Oricum o asemenea rezolutie pe un ecran de 10 ne ar face clar adepti impatimiti ipad3 pentru ca pana la noi schimbari de rezolutii cu siguranta mai trec 4-5 ani.

  6. Da e corect sunt 2 tipuri. Ai dreptate. Uite inca un motiv in plus sa fim sceptici la rez retina. Practic e o rez de 4 ori mai mare pt asta ar trebui de 4 ori mai multa putere de procesare. Macar dubla daca ar fi fata de puterea actuala ar putea duce. Dar ma uit ca si un ipod daca te joci fifa sau nfs se incinge rau in spate eu stiu daca exista un procesor atat de avansat care sa nu aibe prb cu racirea si sa incapa in ipad3 ca sa suporte o asemenea rezolutie? Cred ca s ar putea sa vb de ipad 4 si trb sa apara 3 ul. Aflam curand