iPhone 4S, iOS 5.0.1 ja pieni mikrofoniongelma

  Minulla on ollut iPhone 4S muutaman kuukauden ja minua on moitittu useammin kuin kerran siitä, että en sano mitään, kun vastaan ​​puhelimeen, mutta syy ei lankea minuun. Joka kerta kun otan vastaan ​​puhelun ja laitan päätteen korvalleni, vastaan, mutta keskustelukumppanini ei kuule ensimmäisiä sanojani, joten minun on sanottava ne uudelleen muutaman sekunnin kuluttua. Kaikki keskustelukumppanit eivät moittineet minua tästä, mutta suuri osa heistä moittii ja syytän siitä iPhone 4S -päätteen mikrofonia, joka minun tapauksessani ei tallenna toisessa puhuttuja sanoja heti puhelun vastaanottamisen jälkeen.

  Ottaen huomioon, että iOS 5.0/5.0.1:ssä oli äärimmäisen monia ongelmia iPhone-päätteiden puheluiden kanssa, tulen kysymään, oletko kokenut jotain tällaista 4S:si tai minkä tahansa muun iOS 5.x -käyttöjärjestelmää käyttävän iPhone-mallin kanssa.

72 KOMMENTTIA

  1. Cred ca acelasi lucru mi se intampla si mie pe un 4S cu ios 5.0,in reteaua Vodafone,deoarece atunci cand raspund la telefon cu ALO,am impresia ca persoana de la celalat capat nu aude pentru ca nu primesc raspuns si trebuie sa mai spun odata alo, da.Eu am mai patit asta cu un nokia e63.

  2. Salut!

    Da patesc aceiasi problema la terminalul meu actual ( 4S, iOS 5.1 prezent ) si aceiasi problema o am de cand aveam pe el iOS 5.0.1, sa fiu mai clar daca tin telefonul la o distanta de o palma fata de gura/ureche interlocutorul nu ma aude absolut de loc, iar daca il tin lipit de ureche/gura doar atunci ma aude)
    In schimb la iPhone 4 cu iOS 5.0.1 NU am avut absolut nici o problema de acest fel, eram auzit de interlocutor si daca tineam telefonul pe birou si eu stateam in picioare …
    Sper ca am fost destul de inteles..
    Ystävällisin terveisin!

  3. Da. Am aceasta problema pe iphone 4s ios 5.0.1. Si in plus mai am si un sunet ciudat in casca in timpul convorbirilor, pe 3g… Si alte probleme cu culorile ecranului:(. Cam multe probleme la apple in ultimul timp.

  4. Da, dragilor; iata ce cred eu ca se intampla: cand duceti la ureche terminalul atingeti din gresala “tasta” mute (stg. sus pe diplayul mobilului) si atunci (evident) interlocutorul nu va mai aude….este doar o parere (“nu trageti in pianist”).

  5. Nu cred ca e problema de iPhone ci de operator. Chestia asta se intampla si pe Galaxy S II si pe Nokia E51 si pe alte dispozitive.

  6. De fiecare data asa imi face… Am crezut k numai la mine, dar vad ca si la altii… Ce se poate face? 5.0.1 4s

  7. Si eu am întâmpinat problema( iPhone 4S nou) după 20 de zile de la cumpărare interlocutorul nu mă mai auzea deloc. L-am dus la garantie(orange) si am primit altul nou. Cum a apărut 5.1 i-am făcut update , dar tot tind sa cred căci încă mai are probleme. Voi ce credeți, am primit unul nou? Se tot aude ca dacă îl duci in garantie îți iei tzeapa.

  8. Aceeasi chestie confirmata de mine si de inca 3 prieteni cu iphone 4. Nu stiu, e un mic delay de cand raspunzi pana te poate auzi cineva.

  9. nici pe 5.01 nici pe 5.1

    acum sunt 2 posibilitati: fie cei care nu experimenteaza asa ceva nu isi dau seama, fie doar unele telefoane fac asta. daca e b, atunci poate ca nu e tocmai o problema de ios ci una de executie hardware. (proiectat bine dar cu executie proasta).

  10. Patesc asta la iphone 4, cu ios 5.0.1, si m-ai pateam si la 4.3.3 atingeam cu urechea din greseala mute pe microfon, dar la 5.0.1 patesc la fiecare apel asa, rasp si pers cu care sunt in apel nu ma aude, trebuie sa repet… problema cred ca e din ios nu din iphone..

  11. da asa era la versiunea de iOS 5.0.1 primele 3-4 secunde cat raspunzi duci tel la ureche si raspunzi cu Alo ! nu te aude nimeni , microfonul presupun ca nu se activa atât de repede, mi sa mai intamplat si pe alte telefoane știam despre ce e vorba, acum pe 5.1 nu vad ca e totul okey cel puțin la mine pe 4s

  12. Si mie dar rar cu 4 si alta chestie desii e in retea  nu primesc( tot rar )apelul cu toate ca ascult radio pe 3G !! Si dupa i-mi intra mesajele cu apelurile pierdute ! 

  13. Patesc si eu pe 5.0.1 (4s), am observat ca ii trebuie 1-2 secunde dupa ce apas butonul de “answer” ca sa ma auda persoana care m-a sunat, cred ca atata ii ia sa incarce screenul de call, si in timpul incarcarii inca nu inregistreaza…

  14. Mi se intampla asta de cand am luat un i4 … primele 2 secunde din apel nu sunt auzite de interlocutori… formulele de adresare, sunt repetate 90% din timp: “salut”, “buna ziua”, etc.

    Sunt abonat vodafone.

  15. Apropo Zaone, tu folosesti huse, bumpere, carcase pe 4S-ul tau?
    Sau il tii asa “curat” si ai grija de el?

  16. da la iphone4. merge decat atunci cand vorbes la difuzor in rest nimic. voice control , reportofon nu merg camera da.

  17. Ori sunt norocos ori telefonul din mana mea nu e iPhone :)). Nu e prima oara cand citesc fel si fel de erori/defecte ale i4 si special i4s de care eu nu am habar nu le-am experimentat! Nici pe i4 nici i4s!!! Sa zicem ca sunt norocos insa eu cred ca in majoritatea “reclamatiilor” e vorba de “modul de utilizare”

  18. Sall all,aceeași problema am plătit-o si eu pe un 4s..cu IOS 5.0.1…acum îmi cere update la 5.1 …nu sunt sigur ca se instaleaza cum trebuie…ce ziceti?

  19. confirm si eu ca pe iPhone 4 iOS 4.3.3 aveam problema, chiar ma gandeam daca este de la microfon, dupa update la 5.0.1 s-a remediat, merge perfect din prima sec

  20. Eu pe 5.0.1 cu jailbreak aveam problema asta pe uin iPhone 4S, insa am facut restore la 5.1 clean si este evidenta lipsa acestei probleme.

  21. Am Iphone 4s pe 5.0.1 si face la fel cum spui tu … cum raspund , primele cuvinte nu se aud si trebuie sa repet dinou .

  22. Si eu care credeam ca sunt singurul cu problema asta. Am un 4s 5.0.1 cu jb. Problema n pare sa fie demult, eu am constatat asta de vre-o saptamana.

  23. Aceeasi problema si la mine cu Iphone 4s 5.01 jailbreak si la mine sau plans uneori cateva persoane ca la inceput nu ma auziau.

  24. am un 4s cu 5.01 si mi se intampla exact acelasi lucru.am observat asta din prima zi de folosire.este primul meu iphone si am crezut ca asa or fi toate

  25. Problema este din procesorul de sunet montat pe 4 si 4s. Apare numai in apelurile dintre retele diferite. Problema e hardware si nu se rezolva cu schimbarea IOS-ului

  26. Si eu patesc lafel si mai este un simptom de genul acesta atunci cand comut pe loudspeker si invers pentru o sec doua nu mai sunt auzit, precizez ca am soft 5.0.1 iPhone 4s

  27. Si eu am iOS 5.0.1. La iPone 4s si am cateva persoane care mi-au reprosat acest lucru si mie
    Dar eu le dadeam mereu vina lor …..o fii de la cate rahaturi am pus pe el dupa Jailbreak???

  28. Si eu intampin aceleasi probleme ca cele descrise in stire. M-am obisnuit sa zic “salut” dupa o secunda – doua dupa ce raspund. Cam enervant 🙂 Numai ca am observat ca problema (ca este o problema) se intinde pe mai multe secunde daca raspund la telefon cand sunt culcat in pat. De multe ori trebuie sa ma ridic pe verticala ca celalalt sa ma auda, alta solutie nu este.

    Eu cred ca are legatura cu senzorul de proximitate. Oare am cum sa-i dau disable cu vreun tweak? 4s cu 5.0.1. JB

  29. Eu am alta problema in schimb,pe 5.1 iphone 4s,imi cade semnalul in timpul convorbiri dar telefonul nu indica acest lucru decat abia dupa 5 secunde, a mai intalnit cineva aceasta problema?

  30. Cand raspunzi la un apel daca esti atent se aude un bip mic la cam 0.5 secunde dupa ce ai raspuns, eu m-am obisnuit sa zic alo/da dupa ce aud bip-ul acela, ma gandesc ca nu degeaba il face telefonu.

  31. Zaone prin noiembrie cand l-am laut ti-am spus ca si eu am avut aceeasi problema plus ca pe mn nu ma auzeau deloc cand vorbeam.Am trimis telefonul frumos inapoi in Londra si mi-au dat altu nou.Iti recomand doar sa mergi cu el sa ti-l schimbe daca mai ai problema cu el.

  32. Pe 5.0.1 am avut si eu acest lag cand raspundeam la telefon. Acuma nu l-am mai sesizat, am si uitat se el. Am pus 5.1