iPhone 5 – 4 tuuman lävistäjänäyttö, uusi muotoilu

  Eilen ne alkaen Wall Street Journal au sustinut ca noul iPhone va avea un ecran cu o diagonala de 4 inch, deci dispozitivul ar urma sa fie mai inalt si mai lat decat actualul. Ieri cei de la Reuters au sustinut afirmatiile colegilor de la Wall Street Journal, iar astazi revin si spun ca dispozitivul va oferi cu 30% mai mult spatiu pentru vizualizarea continutului, dar va avea si un design nou. Design-ul va trebui modificat deoarece dimensiunile ecranului vor creste, insa Apple gandeste un design care va fi indeajuns de atragator pentru a convinge utilizatorii sa faca trecerea de la un model vechi al iPhone la cel nou.

The new iPhone screens will measure 4 inches from corner to corner, one source said. That would represent a roughly 30 percent increase in viewing area, assuming Apple keeps other dimensions proportional. Apple has used a 3.5-inch screen since introducing the iPhone in 2007. Not only do users pay for features, but they also pay for aesthetics and design. That’s as important, or more important, than features,” Wu said. “People love the current design — but it’s 18 months old.” 

  Practic doua mari publicatii confirma acum zvonuri pe care le auzim de mai bine de un an, si cei de la Wall Street Journal au aproape intotdeauna dreptate in proportie de 60%. La inceputul anului ei spuneau ca iPad 3 va veni cu un procesor quad core, cu Retina Display si conectivitate LTE, tableta avand in final toate lucrurile acestea, dar quad-core este chip-ul grafic si nu procesorul. Bazandu-ne pe informatiile publicate pana acum, pare din ce in ce mai clar faptul ca Apple urmeaza sa lanseze un iPhone cu un ecran mai mare si un design schimbat, ramane de vazut cum va arata in final totul.

26 KOMMENTTIA

  1. “Bazandu-ne pe informatiile publicate pana acum, pare din ce in ce mai clar faptul ca Apple urmeaza sa lanseze un iPhone cu un ecran mai mare si un design schimbat, ramane de vazut cum va arata in final totul.”

    Asta nu știam și noi deja?

  2. Zvonuri din astea au fost si anul trecut inainte de lansarea lui 4s. Toti spuneau ca apple va lansa un iphone cu ecran mai mare si surpriza a iesit iphone 4s identic la aspect cu 4. Doar ei stiu ce model vor scoate. Eu cred ca tot 3,5 inci va avea. Telefonul perfect. Daca vrei mai mare exista tabletele. Banuiesc ca urmatorul model va avea tot 3,5 inci si se va lansa cu o tableta de 7 inci sau mai mica ca sa inchida gura targului.

  3. Eu cred ca se presupun prea multe ca si anul trecut cand in loc de iphone5 a aparut 4S cu multele inbunatatiri. Eu zic ca o sa avem un iphone “X” cu ceva super revolutionar care o sa-i dea pe toti pe spate.

  4. EU PERSONAL AS PASTRA ACELEASI DIMENSIUNI, AS MARI REZOLUTIA DISPLEY-ULUI LA 1920X1080P, POSIBILITATEA DE TRANSFER PEIPHONE 5 A ORICARUI FORMATSI DEVICE BLU-RAY ISO, MKV,DVD FREE PE PLASMA FULL HD FREE CU CABLU HDMI SAU NORMAL FLASH PLAYER SI BLUETOOTH. FREE. PE ORICE SMARTPHONE.

  5. @DOAREU: Poti scrie si fara caps, e mai usor de citit si nu dai impresia ca erai nervos cand ai scris ce ai scris.
    @Vali C.: Nu cred ca va merge Apple atat de sus.
    @B06DAN: Nu, anul trecut nu au fost toti hotarati pe acelasi lucru, anul trecut au fost 2 tabere, o parte care spuneau de iPhone 4S si o parte care spuneai de iPhone 5. Acum toata lumea e cu iPhone 5.

  6. multi din colegii mei de munca, “se dau mari” ca iphone 5 va fi de forma lui 3. cel din imagine aseamana… vreau doar ca cei de la apple sa faca ceva total diferit de seria 3-4…

  7. Eu văd un iphone nou,indiferent cum o sa-l numească,dar nu alta dimensiune la ecran,ci pur si simplu doua ecrane,față,verso…indiferent cum o sa te uiti la el,sa ai mereu ochii pe ecran…(oricum să fiți pregătiți pentru o surpriză de proportii din partea lor)

  8. Am o curiozitate voua va place tel asta din imagine? Mie mi se pare urat k draq. 4 si 4s mi se par cele mai reusite tel dpdv al designului. Sper sa nu isi bata apple joc de tt ce a acumulat pana acum.

  9. @GigiDuru . Da si douã camere pe lateral, baterie exterioarã prin cablu si incarcator prin inducție pe cant 🙂 .