Kilpailu: Orange valmistaa sinut UEFA Euro 2012 -turnaukseen 25 fanisarjalla!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vc8Yb1d4k0U[/youtube]

  Kerroin eilen Twitterissä ja Facebookissa, että aloitan tänään kilpailun UEFA Euro 2012 -faneille, ja nyt on aika selvittää, kuinka laittaa Orange koetukselle puolestasi. Orange on UEFA:n virallinen sponsori maailmanlaajuisesti ja tietysti se on yksi UEFA Euro 2012:n pääsponsoreista, ja tässä yhteydessä se tarjoaa jalkapallofaneille yllätyksiä. Kaikki alkoi siitä kilpailu nimeltä Orange Supporter's Cup jonka kautta tarjottiin lippuja UEFA Euro 2012 -otteluihin sekä 11 kutsua finaaliin, ja romanialainen joukkue voitti ensimmäisen palkinnon yllä olevalla videoleikkeellä.

  Ottaen huomioon, että Orange on yksi UEFA Euro 2012:n virallisista sponsoreista, oli normaalia, että tilaajille tuli yllätyksiä, ja alla on osa kaikesta, mitä Orange on valmistanut sinulle:

  • virallinen UEFA EURO 2012™ -mobiilisovellus si Orange Supporters' Cup Shake & Shout -sovellus;
  • edulliset puhe- ja dataverkkovierailutarjoukset Puolan ja Ukrainan vierailuille;
  • mahdollisuus seurata suorana matkapuhelimellasi TVR:n UEFA EURO 2012™ -otteluita Orange Mobile Portalissa, m.orange.ro, ja Orange for Android -televisiosovelluksessa. Lisäksi he pääsevät puhelimellaan jaksoihin otteluiden tärkeimmistä vaiheista pian niiden jälkeen sekä otteluihin, huippumaaleihin ja TVR:n valmistamiin "Studio Euro" -ohjelmiin liittyviin uutisiin. tapahtuman virallinen lähettäjä. Pääsy UEFA EURO 2012™ -turnaukseen liittyvään sisältöön on ilmaista, Internet-liikenteestä veloitetaan aktivoidun datapaketin mukaan. Asiakkaat, jotka ovat aktivoineet sellaisia ​​vaihtoehtoja, jotka sisältävät rajoittamattoman pääsyn Orange-mobiiliportaaliin ja Orange-sovelluksiin, eivät maksa tästä liikenteestä ylimääräistä.
  • kortin erikoispainos Ennakkomaksutuki joka koko UEFA Euro 2012 -turnauksen tuo tärkeimmät uutiset suoraan mobiilipäätteelle yhdessä finaaliotteluiden tulosten kanssa. Mestaruuden päätyttyä saat lahjaksi uutisia Romanian suosikkijoukkueestasi, sen otteluiden pisteet sekä 10 kansallista tekstiviestiä jokaisesta sen maalista.

  Kerroin sinulle alusta asti, että tämä on kilpailu, joten nyt annan sinulle mahdollisuuden voittaa yhden 25 fanisarjasta, jotka näyttävät täsmälleen samalta kuin alla olevassa kuvassa. Sinun tarvitsee vain:

  • jättää kommentin, jossa kerrot parhaat muistot, jotka sinulla on edellisistä EM-/MM-kisoista;
  • jaa/tykkää tästä kilpailusta Twitter- tai Facebook-tililläsi;

  Kilpailun lopussa 25 luovinta kommenttia palkitaan oranssilla tukipaketilla, joka sisältää seuraavat:

  • 1 EURO 2012 rantapyyhe;
  • 1 EURO 2012 urheilulompakko;
  • EURO 2012 -katto;
  • 1 EURO 2012 muistikirja;
  • "stressiä estävä" pallo;
  • PrePay-tukikortti.

  Kilpailu päättyy ensi perjantaina 15.06.2012 klo 12:00 ja voittajat julkistetaan tiistaina 19.06.2012 mennessä.

52 KOMMENTTIA

  1. Competitiile intre tari sunt dupa părerea mea cele mai interesante.Euro 2012 va fi un campionat foarte interesant si cu mult suspans la fel ca si la editiile precedente unde nu favorita câștiga întotdeauna.Imi starneste o amintire frumoasa campionatul de fotbal din 2010,imi amintesc de acele vuvuzele care făceau din stadion un roi de albine.Si cum mingea este rotundă,finalul este imprevizibil,Italia si Franța fiind eliminate in faza grupelor,iar finala Argentina Brazilia nu a mai fost una posibila,cele doua fiind eliminate in sferturi.In final Spania s-a incoronat campioana,învingând-o pe Olanda in prelungiri,un trofeu meritat dupa părerea mea datorită jocului ofensiv care l-a practicat pe toată durata campionatului.Si intorcandu-mă la euro tot Spania a fost campioana in 2008 dupa un 1-0 cu Germania.Si anul acesta o vad favorita tot pe Spania si sper sa-si adjudece trofeul din nou.Sunt nerabdator sa vad ce se va întâmpla si anul acesta.

  2. Un moment frumos pe care mi-l amintesc acum vine de la Campionatul Mondial din Africa 2010 , cand echipa Uruguayului in frunte cu Forlan Si Suarez au facut spectacol , golurile celor doi au ajutat echipa sa devina a4a cea mai buna de la CM2010, astept Euro 2012 cu nerabdare pentru ca sunt sigur ca si aici o echipa cu un nume mic se va face remarcata!

  3. Era anul 1994, aveam 10 ani, eram un copil prostut care ori de cate ori vedea acel obiect care topaia cand il loveai, ii venea sa il bubuie ca sa ajunga mai sus decat oricare varf de copac de langa casa bunicilor.
    In anul acela se auzea tot mai des de unul din eroii generatiei de aur, Florin Raducioiu. Dupa loviturile de departajare in sferturi cu Suedia, toata lumea era dezamagita…cu 2 goluri + cel de la loviturile de la 11 m Raducioiu era un adevarat briliant si pe vremea aceea era idolul meu.
    In acele timpuri, sa ai un tricou de fotbal cu numar era cel putin pt. mine un vis dar incercam sa mi-l inplinesc luand in mana un pix si pe un tricou alb incercam sa imit intocmai liniile geometrice ale numarului 9 ce era pe tricoul lui Raducioiu. Nemultumit de rezultat, am decupat din hartie numarul si l-am prins cu ace in spate pe tricou apoi cu foarte mult entuziasm, ieseam in fata portii adunand gasca de copii dornici de o partida pe cinste.
    Daca e sa imi amintesc de copilaria mea, pot enumera multe lucruri placute iar acest mare jucator e unul din acele “lucruri”, cand stai acum peste ani si te gandesti nostalgic la copilarie si sentimentul acela de libertate, fara griji, fara responsabilitati…Frumoase amintiri !

  4. Meciul Romaniei cu Italia de la EURO 2008. Exact in ziua aceea am avut banchetul de absolvire al liceului. In apropierea restaurantului unde s-a tinut banchetul era un bar si tin minte ca faceam (impreuna cu cativa colegi) drumuri foarte dese intre restaurant si bar pentru a urmari meciul :). Cand a inscris Romania (mai ales ca a inscris prima), a fost o bucurie enorma pentru noi :).

  5. In general campionatele europene si cele mondiale ofera cel mai frumos SHOW pentru orice suporter inrait.Acolo pe linga spectacolul de pe teren,cei ce vizioneaza meciurile pe un LCD cu o dimensiune cit de cit favorabila ochiului primesc o doza nebuna de emotii de ti se face pielea de gaina.
    Hmmmmm…Imi aduc aminte si acum campionatul mondial din 2010 din Africa si anume un frumos ba chiar as zice cel mai frumos gol de retragere pe care am avut ocazia sa il vad si anume golul capitanului selectionatei Olanda si anume Giovanni van Bronckhorst in meciul cu Uruguay, cind a trimis mingea de la vreo 40metri in coltul lung. Prin asta si e frumos fotbalul,prin spectacol,emotii,goluri certuri uneori,asta e fotbalul asta e intruchiparea Show-ului.

  6. Deoarece tindem sa ne amintim doar momentele frumoase eu propun unul dureros. Meciul cu Elvetia de la CM ’94. Meci ascultat la radioul (se luase curentul in tot orasul) din masina. Eram cred ca vreo 20 de oameni in acea parcare si fiecare asculta in masina lui.

  7. La campionatul mondial din 1998 in meciul Romania-Columbia in prelungirile primei reprize cand Adrian Ilie a dat un gol senzational..tin minte si astazi ..pe vremea aceea aveam 8 ani…am iesit in fata scarii si am urlat din tot sufletul si vedeam pe la scari cum ieseau unul cate unul sa urle de bucurie…iar dupa meci mergeam pe strazi si marsaluiam pana la orele 2-3 am …era o senzatie de neimaginat care din pacate copii din ziua de astazi nu prea mai au cum sa o traiasca avand in vedere ca fotbalul din campionatul romanesc este jalnic si nationala este in continua schimbare…

    kiitos

  8. Cred ca la Euro 2000 a luat bataie Romania de la Italia cu 2-0. Stiu ca era ziua mea si am plans toata seara. Nu a putut nimeni sa ma faca sa rad…..doar plangeam…

  9. Cred ca cea mai intensa experienta a mea legata de cupa mondiala a fost in 2006 cand finala m-a prins in tabara la poiana pinului printre alti olimpici la matematica. Atunci, inainte de finala, la meciul pentru locul 3 se facusera pariuri amatoare :)) iar noi nu gaseam o modalitate sa impartim castigurile eventuale, desi era o tabara nationala de matematica… Pentru mine a fost o experienta pentru ca eram relativ mic si era prima oara cand pariam pe un meci de fotbal( aveam 12 ani), insa intuitia m-a ajutat sa imi dublez aproape suma de bani care imi mai ramasese:))…De asemenea a fost interesant ca managerii taberei au scos o plasma mare in aer liber si ne-am putut uita la meci de pe iarba(in mijlocul muntilor)…

  10. In ’94, SUA ’94, aveam 9 ani, par scurt si mare fan Roberto Baggio. Dupa tot ce a facut ca sa ajunga in finala, ratarea decisiva a penalty-ului si modul in care toti il consideram vinovat, m-a determinat sa imi las parul lung, sa am coada precum a sa. Dupa 4 ani, in ’98 am devenit fan Ronaldo, ocazie cu care m-am ras. In 2002/2006/2010, Slava Domnului, Ronaldo a jucat, asa ca nu a fost nevoie de un alt look. Iar acum, in 2012, am devenit fan Benzema(care la randul sau este fan Ronaldo) asa ca trebuie doar sa imi intretin cm-ul de par de acum inainte, Benzema este inca foarte tanar.

  11. Imi aduc aminte de acum 4 ani, mai exact de UEFA EURO 2008. Era o promotie la Coca-Cola, trebuia sa trimiti codurile de sub capace si puteai castiga LCD-uri, excursii, mingi, etc. Beam foarte multa Cola pe atunci, si trimiteam 5-6 coduri pe zi. Intr-o dupamasa primesc un telefon cum ca am castigat un bilet VIP la finala UEFA. Socul vietii : Pasaportul imi expirase cu cateva luni inainte. Am pierdut excursia… si de atunci iau orice concurs in serios :D.

  12. Era acum 4 ani .. EURO 2008 .. vestita Carmen Harra aparea la marutza in emisiuni cu faimoasele ei previziuni de medium (putin spre maximum :))) printre care si castigatoarea europenelor .. RUSIA .. asadar, cum un motiv mai bun pentru a paria 50 ron pe o echipa de fotbal nu era .. un bun prieten .. a comis-o …
    ce mi-a raspuns la intrebarea de dupa meci in legatura cu carmen harra nu pot reproduce nici macar in scris
    nu am putut sa ma abtin de o portie buna de ras cu lacrimi .. desi mi-a parut rau pentru el
    anul acesta cred ca pariaza pe croatia dar venitul ii permite acum :))

  13. Nu o sa uit vreodata toata atmosfera de la CM 2010 cu acele vuvuzele… A fost un campionat fantastic din punctul meu de vedere

  14. Sa zicem ca cele mai frumoas campionat mondial a fost cel din 2008 cand am trait cu sufletul la gura finala… Stiu ca impreuna cu prietenii mei faceam schimburi de abtipilduri EURO 2008 ( era un album superb paremise era ceva creat de PANINI ). In fine au fost cele mai frumoase clipe din viata cand impreuna cu prietenii stateam pe canapea, mancam floricele si traiam la intensitate maxima fiecare meci :X, stiu ca nu sunt bun in exprimare dar incercarea moarte nu are corect ?…

  15. Cel mai frumos meci pe care l-am văzut a fost Minerul Iacobeni-FC Rapid Suceava! Uimitoare ce a putut sa facă o echipa dintr-un satuc mic, adică sa bată campioana Sucevei! Niște goluri uimitoare! Cel mai frumos meci pe care l-am văzut( poate nu chiar, dar m-a uimit acest meci, a fost Atetico Bilbao-Atletico Madrid! De asemenea, un meci extraordinar, cu niște goluri superbe!

  16. @Zaone Pai am zis la urma de campionat, dar mi sa părut fantastic…
    De aici la Băiat Mare,
    Sa știe fiecare!
    Ca Iacobeniul are
    Echipa cea mai tare!

  17. Imi aduc aminte cand inca mai participa romania la fiecare campionat si la fiecare victorie ieseam cu prietenii, vecinii pe strada sa sarbatorim. Traiam cu suspans fiecare clipa cand juca Nationala Romaniei dar in ultimul timp mi-am cam pierdut entuziasmul. Pacat!

  18. Cele mai frumoase amintiri ale mele de la campionatele mondiale si europene sunt cele doua meciuri cu Anglia din 1998 (CM din Franta) si 2000 (CE din Belgia/Olanda). In 98 eram doar un copil si imi amintesc ca am plans de ciuda cand ne-a egalat Owen. Ai mei tot incercau sa ma consoleze fara succes, in final reusind Dan Petrescu sa o faca prin acel gol magnific (care obiectiv vorbind, a fost un pic de fault in atac la coechipierul lui de la Chelsea, Graeme Le Saux :D). Am iesit cu tatal meu afara sa vedem starea de nebunie generalizata ce se instalase odata cu victoria tricolorilor. Strigate, claxoane si toata lumea in galben.. era superb! Doi ani mai tarziu, am fost din nou nasii englezilor intr-un meci in care aveam nevoie disperata de victorie. Chivu mai intai, apoi Dorinel cu egalarea, lovitura de la 11m scoasa in prelungiri de Viorel Moldovan (care marcase si in 98 contra englezilor) si bineinteles, calmul lui Ganea de la punctul cu var au fost ingredientele unei noi seri magice. Ce vremuri!

  19. Cea mai faina editie a campionatului mondial a fost cea din Italia ’90. Pt. mine, desigur. Eram mare fan Argentina(Claudio Caniggia) si Anglia. 🙂 Those good old days, Argentina castigand semifinala cu Italia(gazdele) la penalty-uri. Awesome stuff. 🙂
    Fotbalul era mai frumos pe-atunci.

  20. Prima şi cea mai dragă amintire e Campionatul European din 2000. Am devenit microbist datorită generaţiei de aur şi în special a lui Hagi. Victoria contra Angliei, m-a făcut să-l iubesc pe Ionel Ganea. Ţopăiam prin casă cu taică-miu şi se auzeau ţipete în tot cartierul (aveam geamul deschis). Nu-mi venea să cred c-am terminat grupa înaintea Angliei şi-a Germaniei. Tot o amintire încărcată emoţional a fost ultimul Campionat Mondial. Fiind fanul Barcelonei şi-n special al lui El Nino – Torres, am urmărit fiecare meci şi-n pofida debutului cu o înfrângere şi-a jocului puţin sub aşteptări, puneam pariuri peste pariuri, că Spania va câştiga Mondialul. În mult aşteptata finală, trebuia să plec pentru o lună în Italia. Am plecat de dimineaţă din Bacău, am mers cu microbuzul, autobuz, avion, din nou autobuz, 2 trenuri şi într-un final am ajuns, noaptea târziu în Riccione -Italia. Jumătate din timp mă tot gândeam la Spania şi şansele ei de a învinge Olanda. Primul lucru pe care l-am întrebat când mi-am văzut cumnatul, e ce-a făcut Spania. Am ţinut-o vreo 10 minute numai în Ole-uri şi Yeeesss-uri.

  21. Pentru romani, cel mai frumos campionat mondial ramane cel din SUA(1994). Cu o super-echipa, România putea ajunge să joace finala mică și poate chiar mai mult! Nu pot uita cum milioane de români se trezeau la 3 dimineața să urmărească meciul cu Columbia si cum ieseam in strada in numar foarte mare ca sa ne strigam bucuria! Cred ca acel maxim al fotbalului de echipa nationala nu il vom mai repeta in urmatorii 20 de ani, avand in vedere valoarea divizie 1, numarul mare de straini care joaca la noi si care limiteaza si selectia antrenorului, interesele de mafie la selectii, la federatie si la liga si fostii mari comunisti si fostii puscariasi care dicteaza inca interesele fotbalului romanesc si care fura jucatori, dezafiliaza echipe, vin cu valize, mituiesc jucatorii pe bani publici si asa mai departe. Pentru tot ce ne-a oferit Gneratia de aur, unica si de neatins, respect!

  22. Nu sunt o mare microbista , de obicei schimb imediat canalul cand vad un meci de fotbal dar soarta a facut ca sotul meu sa adore fotbalul .Cred ca cel mai emotionat a fost cand Romania a castigat cu 2-1 in fata Angliei la campionatul din Franta din 1998.

  23. Eram foarte mic, cred ca la euro 2000 , nu aveam mai mult de 7 ani, iar pentru mine fotbalul reprezenta doar un joc ce il practicam in spatele blocului cu o minge carpita. In anul 2000 am vazut la televizor un spectacol extraordinar care mi-a placut atat de mult incat am cumparat ziare, am inceput sa tai pozele cu fotbalisti, sa ii sortez pe echipe si sa ii lipesc intr-un carnetel. Atunci nu existau albume cu poze, dar eu eram foarte mandru de mine pentru ca am reusit sa am propriul album, facut chiar de mine, pe balcon unde decupam poze din ziare, reviste si le lipeam cu “prenadex”. Chiar daca uneori nu integeam ce este un fault, ce reprezinta corner-ul sau de ce se bucura lumea asa mult pentru fiecare meci, simteam un fior unic la fiecare gol, la fiecare cazatura chiar daca nu aveam o echipa favorita. Nu tineam cu vreo echipa anume, dar eram fascinat de toti jucatorii si de spectacolul pe care ei il ofereau.

  24. Cel mai frumos campionat mondial a fost, după mine, cel din SUA, 1994. Frumos pentru că aveam încă o echipă națională care impunea respect, pentru că aveam jucătorii la mari echipe ale lumii, pentru că pe vremea aceea, cum spunea și Vlădoiu, jucătorii erau în stare de orice, chiar să se saboteze, ca să joace în Națională! Ce departe sunt vremurile astea! Campionatul din SUA a fost frumos și pentru că a avut o mare echipă – Brazilia – dar și multe meciuri dramatice, cu prelungiri și lovituri de departajare: Nigeria –Italia 1-2, Mexic – Bulgaria 1-3, România-Suedia 4-5, Brazilia-Italia 3-2 în finală!

  25. in 1998 la campionatul mondial din franta cand s-au vopsit romanii blonzi pentru meciul cu tunisia. Cel mai tare a fost anghel iordanescu (celebru pentru icoanele lui) a gasit motivul eliminarii de la cupa mondiala si anume ca l-au suparat pe dumnezeu ca s-au vopsit blonzi. HaHa oricum nici romanii nu se mai recunosteau pe teren…parca devenisera “blonzi” la propriu in meciul cu croatia (ultimul pentru romani la cupa mondiala din ’98)

  26. Cea mai frumoasa amintire o am din anul 1978. Atunci a fost prima data cand am auzit de legendarul Maradona. Meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal din Argentina 1978 le urmaream pe un deal din Brasov unde cei care aveau celebrul tv Sport reuseau cu o antena facuta din ligheane de aluminiu sa “prinda’ bulgarii. Era memorabil strigatul de gol al crainicului meciului…..cred ca asta urmaream sa aud la vremea respectiva…..de vazut oricum nu vedeam mare lucru….eram prea mic si erau multi microbisti in jurul unui tv.
    Acum ca sa vad Campionatul European de fotbal trebuie sa ma uit pe M1 la televiziunea din Ungaria.

  27. O amintire este de la Euro 2008 când Adi Mutu a ratat penalty cu Italia si ar fi putut sa ne califice. Pentru mine ar fi însemnat mult o calificare in sferturi la un campionat european pentru ca as fi putut simți ceea ce a simțit tatăl meu in ’94 , ( aveam 1 an jumătate) felul in care traiau toți la acea perioada meciurile nationalei

  28. O amintire frumoasa o am de la Euro2000 mai precis din finala. O finala nebuna in care Italia a preluat conducerea in repriza a doua insa o Franta condusa de Zidane nu a renuntat , iar in ultimul minut a egalat .
    In aceea finala am aflat si eu regula golului de aur , gol pe care o incorona pe Franta regina Europei dupa ce in ’96 a fost regina Lumii.
    Eram un pusti de 9 ani fermecat de magia lui Zidane.

  29. Hmmm una dintre amintirile cele mai interesante pentru mine a fost in 2006 la campionatul mondial din germania. Ma plimbam pe strada cand la un moment dat a venit un grup de suporteri nemti cantand si sa oprit unul destul de mare si ma intrebat : GERMANY ? Eu m-am pierdut….el a strigat apoi si mai tare GERMANY? Eu bineinteles ca nu tineam cu germania da ce sa ii zic omului ca mi-o luam. Si eu atunci cu umila mea germana invata la scoala…JA JA DEUTSCHLAND.. Si a inceput iar sa urle de fericire ..intalnirea a fost ciudata dar a fost un moment in care am vazut niste oameni simpli pe strada cantand si bucuranduse pentru echipa lor nationala…a fost foarte frumoasa toata experienta chiar daca m-am speriat umpic….asa imi doresc sa iesim si noi…nu neaparat sa tinem un euro….ci sa avem victorii sa pot,sa strig in gura mare pe strada ROMANIA.

  30. Amintiri placute sunt tot timpul cand castiga echipa nationala, dar se pare ca nu mai avem parte de aceste momente de ceva timp… senzatia de emotie este unica cand te uiti la echipa ta si vezi cum se zbate pe teren si cel mai frumos este intr-un local sau pe o terasa de urmarit, este multa lume si atmosfera este foarte frumoasa.

  31. Cele mai frumoase clipe le-am trait la euro 2008, ultimul turneu final la care a participat Romania. Intonarea imnurilor a fost foarte emotionanta la toate cele trei meciuri.
    Punctul culminant a fost marcarea golului cu Italia, urmat de marea dezamagire la ratarea lui Mutu de la 11 metri.

    Atmosfera dinaintea meciurilor a fost extraordinara. Olandezii, de departe cei mai ok suporteri, au cantat alaturi de noi si chiar erau si ei suparati dupa ce ne-au invins.

    EURO 2008 a fost o experienta extraordinara si sper ca Romania sa se califice din nou la un campionat european/mondial pentru ca noi romanii sa putem sa mergem sa-i sustinem si sa traim si noi atmosfera speciala pe care o ofera un turneu final.

    ROMANIA!

  32. Vara dintre gradinita si clasa I…vacanta calduroasa si fara griji cum se obisnuia,multa lubenita si evident campionatul european,cu Romania in centrul atentiei. Urma in acea seara al doilea meci al echipei noastre la europeanul respectiv,iar impreuna cu un prieten pierdeam vremea pe afara jucandu-ne pe langa terasa magazinului vis-a-vis de bloc. Mici si entuziasmati de meciul ce urma si bineinteles mari suporter, am rugat-o pe mama  sa ne ajute intr-un fel sa fim mai aproape de echipa tarii. Aveam o idee “stralucita” :sa ne pictam pe fata tricolorul. Initial,mama nu a fost de acord,dar cum sunt taur,deci foarte incapatanat,am induplecat-o si ne-a fardat cu culorile specifice:)). Se apropia ora meciului,asadar am iesit afara. Era seara iar oamenii mai in varsta deja se rasfatau cu un pahar de bere la terasa unde aveam si noi de gand sa vedem meciul,caci avea un televizor destul de mare pentru acea vreme. Fiind colorati pe fata,eram bagati des in seama si din vorba in vorba primele 45de minute trecusera pe nesimtite. Eram condusi la pauza,dar noi speram ca in a doua jumatate a meciului situatia sa se schimbe asa ca am inceput sa cantam alaturi de cei mai mari,sperand cumva sa schimbam norocul Romaniei. Nu a fost asa,dupa cele 90 de minute tabela arata 1-0 pentru adversari. Am fost dezamagiti deoarece am crezut cu adevarat intr-o victorie. Din pacate nu au mai fost prea multe meciuri pana Hagi s-a retras si a venit declinul echipei. A ramas un meci cu incarcatura emotionala,mai ales ca l-am petrecut cu cel mai bun prieten al meu,care in toamna respectiva a plecat din tara…

  33. Nu sunt un mare fan al meciurilor de fotbal , mai ales celor din liga I , dar imi place sa ma uit la europene/mondiale si traiesc de fiecare data acel moment de suspans/tensiune fie ca sunt la terasa cu prietenii fie ca sunt acasa in pat.Cele mai frumoase meciuri pentru mine au fost cele de la campionatul modial din 2006 si cel din 2010, amuzant a fost ca au pierdut de fiecare data echipele pe care le sustineam ,oricum am fost extrem de multumit cu spectacolul oferit.
    Acum ma incurca sesiunea sa ies dar ma uit cu un ochi la tv .

  34. imi amintesc marea dilema din sesiune, odata la 2 ani. sa invatam sau sa urmarim meciul? eram 3 in apartament, pe rand faceam morala, iar ceilalti doi il incurajau pe-al treilea sa continue cu meciul >:)

    la un moment dat, “lupul moralist” ajungea sa vorbeasca singur.