Hon Hain toimitusjohtaja sanoo, että iPhone 5 saa Samsung Galaxy S III:n häpeään

  CEO-ul Hon Hai, compania care detine Foxconn-ul care asambleaza iPhone-urile companiei Apple, sanoi, in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc acum doua zile, ca noul iPhone 5 va face Samsung Galaxy S III-ul de rusine. Mai mult decat atat, CEO-ul Hon Hai afirma ca toti cei care sunt interesati sa cumpere acum un smartphone ar trebui sa astepte lansarea iPhone 5 si sa nu achizitioneze un alt terminal. Desigur ca nu s-au oferit informatii exacte in legatura cu functiile/design-ul noului iPhone, insa CEO-ul Hon Hai ar fi in masura sa stie ce anume pregateste Apple pentru lansarea din toamna.

Gou also urged consumers to wait for the launch of Apple’s iPhone 5, saying that the new model will put Samsung’s Galaxy III to shame.

  Afirmatiile sale sunt interesante, insa ele vin pe fondul unor dispute pe care Hon Hai le-a avut cu Samsung in anii trecuti, deci nu se stie daca ele au o baza reala in spate sau sunt spuse doar la nervi. Chiar si asa, iPhone 5 se anunta a fi foarte interesant sai probabil multi vor amana achizitionarea unui smartphone acum in asteaptarea noului dispozitiv.