iPhone 5:ssä on iPhonen nopein julkaisu

   Esittelytilaisuudessa a iPhone 5 Tim Cook sanoi, että uusi laite lanseerataan 100 maassa 102 päivässä nopein iPhonen lanseeraus, jos tarkastellaan niiden maiden määrää, joilla se on. Viime vuonna iPhone 4S pääsi 90 maahan 90 päivässä, iPhone 4 88 maahan 99 päivässä ja iPhone 3G 70 maahan 174 päivässä. iPhone 5:lle Apple julkaisee suurimman iPhone-päätelaitteen. Vain 3 kuukauden kuluttua iPhone 5 saapuu melkein kaikkiin maihin, jotka markkinoivat tätä tuotetta, ja tämä on hyvä Applelle, joka tulee varmasti esittämään uuden myyntiennätyksen vuoden 1 ensimmäisellä neljänneksellä.

12 KOMMENTTIA

  1. oare romanica va fi pe lista celor de la apple in alea 100 de tari in intervalul de 102 zile? sau va fi printre ultimele tari din lumea asta(nu ca romanica nu ar fi ultima tara dupa gob)

  2. Octavian: atata timp cat tara asta e dominata de insi ca tine, nu prea pare sa aiba viitor.
    Si NU, Romania nu e ultima tara DE PE (nicidecum ‘dupa’) glob!! Daca asa o vezi, emigreaza!

  3. Ganditi-va ca 102 zile inseamna 3 luni si ceva… Romania, din ce vad eu, va avea iPhone 5 in magazine cel tarziu la sfarsitul lui octombrie.

  4. @1 coment
    daca o sa fie printre ultimeele ,probabil ca te deranjeaza.poti pleca intr-o tara unde se lanseaza mai repede si ramai acolo definitiv (daca in Romania nu iti place)
    cat la % din populatia Romania e afectata de chestia asta???

  5. Da are pret iphone nu gluma.. E de 2,5 ori ct un ipodtouch. Cam scump portul ala de sim :d. Da lumea cu banii in astia de nu stiu ei pe unde sa ii mai bage. Nu prea mai au pe unde dar fac un efort sa ne impace pe toti pana la urma :d

  6. @mihai cred ca lumea este satula de unii guristi ca tine care nu-si au rostul pe lumea asta.daca lumea ar fi dominata de oameni k tine am ajunge tot unde ne-au dus astia pana acum.eu asa te vad.tuturor care le place romanica de azi(si nu ma refer la piesaje sau la cat de “frumoasa” pe alocuri este ci la viata asta de zi cu zi pe care o traim aici atunci poate o sa te gandesti si tu si poate multi altii care nu mai vor sa traiasca ca-n brazilia evului mediu sau mai bine spus sclav in propia tara.traieste si tu cu 150 de euro pe luna si pe urma sa vi sa-mi spui ca este super bine sa traiesti intr-o “tara” ca romanica.

  7. Ar mai fi si varianta ‘extrema’ sa pui mana pe carte…si sa nu mai traiesti din 150 euro pe luna.. Hai sa nu mai melodramatizam atat, sincer. Daca citesti acest blog sigur nu traiesti din 150 euro…no offence!

  8. Octavian, castigi 150 euro pe luna si vrei iphone 5 din lotul initial? 🙂 M-ai convins, esti om cu principii solide.
    Ce m-a iritat pe mine e ca ai spus de Romania ca ar fi ultima tara de pe glob, lucru total neadevarat. Nu am spus ca viata e roz sau ca lumea e cea mai fericita, spun doar ca EXISTA si mai rau de atat, muuult mai rau.

  9. @alex in ….. ma-ti sa taci tu din gura ca nu te-a injurat nimeni iar tu @mihai sa sti ca nu am bani de iphone 5 sau alte chestii mi-ar place sa-mi cumpar tot ce scoate nou apple dar ca sa discuti pe formum despre asa ceva banuiesc ca este liber si nu-ti trebuie aprobare de la unii care au bani de nu mai situ unde sa-i puna.sau cei care nu au bani pentru telefoane scumpe nu au voie sa vb pe acest forum daca tot le place ceva nu neaparat sa le si cumpere.

  10. Daca tot nu vrei sa cumperi, cu ce te incalzeste daca e sau nu Romania in lista celor 100 unde se lanseaza iphone-ul? Reciteste-ti prima postare.
    Ai esuat lamentabil in incercarea disperata de a parea interesant…