iOS 6.x Weather App Fix lupaa ratkaista Weather-sovelluksen toiminnallisuuden pysyvästi evasi0n:n jailbreakin jälkeen

  Kuten luultavasti jo tiedät, suoritat a karkaaminen liuosta käyttämällä kytkemätön jailbreak nimeltään evasi0n se voi aiheuttaa erilaisia ​​ei kovin miellyttäviä ongelmia joillekin iDevice-omistajille. Yksi niistä liittyy sääsovellus, joka kieltäytyy toimimasta jailbreakin jälkeen. Evad0rs on päivittänyt Evasi3n ratkaisemaan tämän ongelman, mutta valitettavasti kaikki eivät tunteneet korjauksen vaikutuksia, mikä johtui pääasiassa siitä, että App Sync, laittomasti valmistettujen sovellusten asennuksen mahdollistava modifikaatio, estää korjauksen soveltamisen.

  Evad3rs ei enää vaivautunut ratkaisemaan ongelmaa, koska hakkerointimodi rikkoo heidän ratkaisunsa, joten jotkut joutuivat luopumaan App Syncistä Weather-sovelluksen hyväksi tai he käyttivät tätä ratkaisua. Niille, joiden ratkaisu ei toiminut, on nyt paketti nimeltä iOS 6.x:n sääsovelluksen korjaus joka korjaa pysyvästi Sää-sovelluksen toimivuuden. Sinun tarvitsee vain ladata tiedosto iDevicesiin iOS 6.x:n sääsovelluksen korjaus tämän linkin jälkeen, etsi se iFile-sovelluksella terminaalista, valitse se, valitse asennusvaihtoehto ja nollaa päätteet asennuksen jälkeen, niin sovellus toimii normaalisti.

39 KOMMENTTIA

  1. Shaun, nu e vorba ca evad3rs nu pot rezolva problema.
    Ei sunt contra piratarii, iar problema apare de la un soft folosit pentru piratare.
    Din punctul lor de vedere este ok 🙂

  2. La mine pur si simplu i-am facut un restore, si apoi a mers si cu appsync si cu tot. Insa nu folosesc weather nativ pentru ca brasovenii stiu de ce… Momenta. Zice ca ninge la greu si ca sunt minus 12 grade, ceea ce e complet neadevarat… Fulguieste si sunt 4-5 grade… Incercati Weather Live sau ceva aparut acu mai nou, mai scump ce-i drept, MeteoEarth for iPad

  3. Poate au facuto expre who know’s…oricum cu atatea site-uri de , descarcat aplicatii platite gratis (Freemyapps,mypoints etc ) nu are rost sa piratezi…

  4. Sal a mers perfect l-am descarcat pe calculator si l-am pus in telefon cu ifunbox in fisierul var dupa care am deschis ifile am intrat in var si l-am instalat direct. A mers perfect.

  5. A mers perfect.ptr cei care au instalat pe iphone ifile e f simplu.download iOS 6.x Weather App Fix de mai sus cu safari si apoi instal direct si gata.

  6. Am avut si eu problema cu Weather dupa jailbreak si apoi restore from backup. Am facut restore din nou si jailbreak cu set up as new. Merge si vremea si appsync si tot. Facut pe doua iphone4, un 4s si un 3gs, toate fara probleme.

  7. o solutie mai simpla este sa adauge in source: “repo.cracklords.info/” si sa descarce “ios 6 weather app fix” .. e mult mai usor asa decat cum ai zis tu 🙂

  8. În mod normal, pentru a folosi acest pachet va trebui să folosiți iFile și să-l instalați manual, dar pentru a vă scuti de o muncă suplimentară și de a vă ușura viața, mai bine adăugați în Cydia repo-ul repo.cracklords.info/ și căutați apoi tweak-ul iOS 6.x Weather App Fix. Îl instalați, efectuați un restart iDevice-ului vostru, după care aplicația Weather ar trebui să funcționeze corect.

  9. solutia sugerata de creeptonite functioneaza fara probleme pe 4s si este extraordinar de simpla, as face o mica sugestie daca s-ar putea sa fie adaugat la articol si solutia 2, adica aceasta, spor

  10. am dat Install in iFile si dupa aceea am dat restart device-ului si numai se deschide ramane marul pe ecran, am jailbreak 1.2 pe iPhone 4 ios 6.1.

  11. De cand am instalat acest fix pe iPhone 4 iso 6.1 cu jailbreak 1.2 nu merge nici Weather si nu se mai deschide nici Cydia si orice aplicatie kre o aveam din Cydia. Ce pot face?