Lataa iOS 7 beta iPhonelle

  iOS beta 7 1 on saatavilla tästä illasta terminaalin omistajille iPhone 4, iPhone 4S si iPhone 5, ja voit ladata sen nopeasti. Seuraamalla tätä linkkiä tulet sivulle, josta sinulla on mahdollisuus ladata käyttöjärjestelmän uusi versio, joka on tällä hetkellä saatavilla vain iPhone-päätelaitteille. Näyttää siltä, ​​että voit asentaa iOS 7 vaikka et olisi rekisteröitynyt kehittäjätilille, voit asentaa vain pitämällä Optio-painiketta painettuna Macissa tai vaihtamalla Windowsissa yhdessä iTunesin Palauta-painikkeen painamisen kanssa. iOS 7.

  En ole testannut menetelmää, joten käytä sitä viisaasti ja älä unohda sitä jotkin sovellukset eivät ehkä toimi.

PÄIVITYS: Olet selittänyt menettelyn täällä de aktivointi ilman UDID:tä.

172 KOMMENTTIA

  1. Mie mi-a mers cu + Check for updates. Cu restore cred ca intra activation screen la care da eroarea de activare.. Deci iti asumi toate injuraturile daca ii sfatuiesti sa faca pe restore.

  2. Stie cumva, cineva daca update’ul la iOS 7 beta 1 va aduce un nou baseband pe iPhone 4S?
    Si daca da, ar fi compatibil cu Gevey-Sim

  3. As face update la IOS7 doar daca as avea doua device-uri si mi-as permite sa sacrific unul dintre ele din curiozitate si desigur cu riscurile de rigoare! Nu vreau sa risc nici iphone-ul nici ipad-ul!

  4. @Rares, nicio problema (iphone 4). Se misca foarte greu, nu are parallax effect si alte efecte (la control center e alb aproape opac fara culorile de la icoanele de pe homescreen), siri nu primesc deci nu ma pot bucura, panoramic iar nu primesc, si icoanele arata desenate destul de urat, ca simplitate pe majoritatea aplicatiilor arata bine si functii bune noi dar designul icoanelor si ca pe iphone 4 nu primesti multe, nu prea merita incercat.

  5. Exista riscuri daca il istalez fara cont de dezvoltator pe 4s cu gevey ? ( iar in caz ca nu merge gevey , ceea ce e si probabil , pot sa ma intorc la 6.1.3 doar prin RESTORE ? )

  6. nu inteleg ce nu intelegi, dar ca sa ma intelegi instaleaza-ti si tu ios7 si te vei exprima la fel de incoerent ca mine 🙂

  7. @FiatLux : Daniels vrea sa zica ca pentru o experienta completa a sistemului de operare ar trebui un iphone mai performant putin. Cred ca min 4s ar fi indicat.

  8. @Daniel daca iti merge ios 6.1.3 cu basebandul lui original, DA poti face restore cu conditia sa iei manual ipsw de 6.1.3 dar cu backupul nu stiu, eu am pus pe itunes sa faca pt ca probabil daca apuca sa faca backup de pe ios7, nu iti vei mai putea recupera backupul cand revii pe ios6.

  9. later edit: daca lasi icloud backup si apuca sa faca de pe ios7, foarte posibil sa nu poti recupera backupul cand revii pe ios6

  10. da… nu am apucat sa citesc cu shift + update si acum imi cere activare 🙁
    Ma poate cienva ajuta cu cont de dezvoltator?

  11. @Vally, fa restore la 6.1.3 si dupa shift + update la ios 7
    @Daniel eu acum am baseband 04.12.05 pe ios 6.1.3 iphone 4, da un search si vezi daca e cel bun si daca e atunci iti face restore si la baseband

  12. @Vally pt restore ia manual ipsw de 6.1.3 si trebuie dezactivat Find my iphone din setari inainte sa apesi pe shift + restore si sa pui ipsw de 6

  13. Intrebare:eu am iph5 model A1429 si in linkul dat de Zaone sunt 2 variante de soft(iPhone 5 A1428 GSM iOS 7 Beta 1 si iPhone 5 A1429 CDMA iOS 7 Beta 1),pe care o instalez????

  14. @AdrianC
    ai iPhone 5 A1428 GSM iOS 7 Beta 1 si iPhone 5 A1429 CDMA iOS 7 Beta 1 deci care iti trebuie?
    Ai spe spatele telefonului a1428 sau a1429. una din astea doua iti trebuie pentru iPhone 5

  15. @junior ia manual ipsw de 6.1.3, dai shift + restore la 6.1.3 si dupa incerci din nou ios 7 cu shift + check for updates.

  16. Ma ajutati va rog si pe mine ? Am reusit sa fac download la iOS 7, insa cand apas Shift + Update si selectez soft-ul imi da mesajul ” The iPhone could not be restored because the software file is not compatible” ! Mentionez ca am iPhone 5 vers 6.1.4. cu modem 3.04.25. Multumesc anticipat 🙂

  17. Întrebare,cum instaleze fisierele.dmg ???.Si dacă am un 4s iOS 6.1.3 cu gevey,dacă fac update la iOS 7 nu mai merge gevey,nu?

  18. Am reusit sa instalez iOS7 pe 4s dar acum nu pot activa telefonul pt ca nu sunt inregistrat ca developer. Vreo sugestie?

  19. @junior daca nu te mai lasa sa il activezi, nu mai ai ce sa ii faci. trebuie sa iei manual ipsw de 6.1.3 si dai shift + restore (daca nu merge, pune telefonu in dfu mode, daca nu stii cum cauta pe youtube) si cand e gata treci de toti pasii pana activezi telefonul, iar dupa trebuie sa ai pregatit ipsw de ios 7, si dai shift + check for updates (NU restore)

  20. am instalat iOS 7 pe Iphone 5 1429 GSM luat de pe un alt torrent.am instalat cu shift+update(windows 7)ultima versiune ITunes 11…..merge perfect momentan.nu mi-a sters nimic(poze ,contacte,mesaje etc)

  21. te-am inteles daniels pana la partea cu ios7 ipsw pentru ca nu am cum sa il downloadez cel putin de pe linkul de la zaone ..

  22. Salut am iPhone 5 A1429 dar nu stiu daca este CDMA sau GSM … iau varianta aceea cu CDMA ios 7 ? please help
    Ma ajuta si pe mn cineva va rog foarte frumos

  23. instalat cu succes pe un iphone 5…are usoare laguri.probleme cu ceasul,imi arata o alta ora decat cea locala,acum imi arata corect ora,dar pe icoana aplicatiei nu arata corect ora.aplicatia idevice.ro nu mai functioneaza nici dupa reinstalarea ei.in rest nu am descoperit(inca)alte probleme

  24. Salut am iPhone 5 A1429 am luat varianta dupa torrent merge perfect momentan..doar mi se pare care are putin lag telefonul…acum sa vedem cum se comporta pe viitor 😀

  25. @George Adrian pana la urma ce versiune ai instalat? Ca pe spatele iphone-lui meu scrie A1429 iar pe site e doar versiunea CDMA. dar normal eu am GSM, Nu mai inteleg….

  26. a intalnit cineva problema asta pe ip5
    This device is not registered as part of the iPhone Developer Program.If you are a member of the Program, please register your device in the iPhone Developer Program Portal

    rog HELP !!!

  27. Eu am instalat pe iPhone 5 versiune 1429. Exact cea de la zaone. Merge perfect. Nici o problema la instalare sau utilizare.

  28. Instalat cu shift + update pe 4s 64 GB. Telefonul are Gevey sim, nu am avut nicio problema. Arata si se misca foarte bine; singura aplicatie care nu se deschide este idevice…insa notificarile vin.

    Foarte foarte ok 🙂

    me so happy :))))))

  29. pentru cei care au iphone 4, nu se merita instalat se misca in reluare si multe functii nu sunt disponibile. te forteaza sa treci la i5 ceea ce era de asteptat

  30. Deci cum reusiti sa puneti ios 7 fara a avea UDID inregistrat la apple ?
    Am pus ios 7 beta pe tel si imi da mesaj ca nu sunt in baza de date ca developer/ inregistrat cu udid.
    Pot sa fac ceva sau trec inapoi pe 6 ?

  31. salut . am iphone 4s neverlocked.Care sunt pasii de instalare exact pt ios7 ?
    p.s : Pot face downgrade apoi la 6.1.3 fara probleme cu backup-ul din itunes ?

  32. normal ca e mai simplu sa intrebi,comoditatea asta ne omoara incet incet, revin cu intrebarea mea,a incercat cineva pe iPhone 5 cu GEVEY? am cautat tot google ul pt un raspuns,credeti ma.

  33. Cei mai distrusi ma jur. Nu sunteti in stare sa explicati calumea cum se face un update. Cred ca zeci de persoane au facut dupa voi cu restore si au ajuns la blocarea iPhoneului. Cei mai incompetenti oameni pe site-ul asta.

  34. @Cristi.
    Downloadezi ios7 pentru versiunea ta de iPhone (4,4s,5) intrii in iTunnes. Iti faci BackUp. Dupa BackUp ți apăsat pe Shift si dai click pe Check for update sau cum scrie (NU RESTORE), ti se deschide o fereastra, te duci la fisierul care l-ai downloadat, dai dublu click si astepti. Acum esti multumit? 🙂

  35. @bLu.
    Am facut deja cum au zis incompetentii astia si acum trebuie sa platesc 99$ pentru ca nu sunt ei in stare sa explice ceva calumea.

  36. pe iphone 4 merge binisor, putin sacadat … dar banuiesc ca isi face update pentru toate aplicatiile care le am pe el, sa vedem mai incolo cum se misca, enjoy 😉

  37. @Cristi.
    Fara sa te superi… Ce ti-am scris eu scrie si in articol. De ce trebuie sa te iei dupa altii?!
    Incearca sa il bagi in DFU apoi sa urmezi pasii mei

  38. Am downloadat ios 7 pentru iphone-ul meu 5 i-am dat shift+update in itunes,a pregatit el ceva update-ul si dupa am primit eroare 1603 si iphone-ul este blocat in mar,ce fac?! 😐

  39. am descarcat ios 7 beta de pe evad3rs si vreau sa zic ca am stat 3 ore si acum cand incerc sa ii dau shift + update nu imi gaseste extensia asta … stie cineva ce trebuie facut? asta e valabil si pentru shift + restore! extenzia care mi-a dat-o la download se numeste ios_7_beta__iphone_4s__[EVAD3RS.NET]_11a4372q.dmg.crdownload

    ma ajuta cineva va rog

  40. Am facut imediat dupa ce am postat faza cu dfu mode :)) ma panicase 5 secunde O:) daca nu am cont de developer bypass-uiesc activare dar am un acces doar la home screen nu pot intra in nimic and so on….exista vreo solutie inafara de a-mi trebui cont de developer?

  41. Instalat cu succes pe iphone 5 model A1429 cu gevey programabil.Mentionez ca am respectat pasii si nu am scos gevey-ul din telefon.Succes si voua.

  42. LucianS imi poti spune si mie pe mail ( i.silvan93@gmail.com ) ce ai facut mai exact deoarece mie imi tot da erori, si pana la urma am pus ios 7 dar nu pot sa am acces decat la home screen si atat….ai cont de developer? mersi anticipat!

  43. cei care au instalat pe 4s cu gevey imi pot spune daca au scos cartela in timpul procesului ? ca am auzit ca trebuie scoasa, altii au zis ca nu, acu nu stiu ce sa mai cred :))

  44. Este chiar foarte bun , are un pic de lag pe iPhone 4S , dar in rest merge perfect,camera se misca un pic incet cand intri in ea , in rest e totul perfect,astept varianta full .

  45. Pentru cei care spun ca nu le gaseste iTunes fisierul de update la iOS 7, acesta trebuie sa aiba extensia ipsw.

    Eu l-am instalat dar am cateva bug-uri:

    – aplicatia de gmail ma atentioneaza incontinuu ca am notificari pana sterg acea notificare din Notifications Center

    – uneori la contacts imi apar decalate literele din partea dreapta

    – cateodata cand termin un apel imi ramane ecranul din timpul convorbirii si trebuie sa apas pe butonul de home

    – mi se pare ca tine cam putin bateria dar asta cred ca este si din cauza ca m-am jucat foarte mult pe el si am vorbit si mult la telefon

    Poate face si Zaoane un articol cu bug-urile pe care le-a intalnit si el

  46. Pus acum pe iphone 4s neverlocked cu shift plus update si merge perfect . Softul luat dupa evad3rs . Pasi , am downloadat software-ul , am downloadat un dezarhivator al fiserelor dmg si am dat in itunes shift plus update . In circa 10 minute s-a updatat . Mentionez ca softul intial era de 6.1.3 si nu am facut backup sau alte operatiuni .

  47. Salutari am reusit sa instalez ios 7 pe iPhone 5 . ii foarte tare da are cateva lag/uri , daca are cineva nevoie de ajutor puteti sa ma intrebati linistit 🙂

  48. aceeasi problema, am instalat si nu se activeaza. si nici nu imi mai apare in itunes check for updates sau restore… cum se poate face?

  49. Buna seara am o problema am incercat sa insalez ios 7 si a ramas blocat in recovery mode cu sigla connect to itunes, nu pot sa il pun nici in dfu mode ma puteti ajuta va rog nu stiu ce sa ii fac?

  50. am si eu o problema, am urmat pasi ptr a updata ios 6.13 la ios 7 si itunus a dat eraoare 1602 ,si acum nu mai reusesc sa deschid telefonul.apare pe ecran insigna itunes si cablul de date .am incercat prin force restart dar nu merge, ce pot face sa revin la varianta precedenta de soft macar

  51. Eu unul folosesc Siri șam făcut update pe iPhone 4s downloadat pe torrent. Prima data a mers Siri. Dar peste puțin timp nu mai merge. La fel și camera merge greu, RAM-ul este varză! Așa că mi-am făcut downgrade la 6.1.3! Aștept mai bine varianta full din toamna….sper că v-a repara Apple toate lucrurile astea și pt iPhone 4s! Nu m-am așteptat să se întâmple asta…. 🙁 cred că voi nu ați plătit asa de rău….

  52. Pfff, ce ne-a dus in eroare cu SHIFT+RESTORE !!!
    “Se pare ca puteti instala iOS 7 chiar si daca nu sunteti inregistrat in contul unui dezvoltator, simpla tinere apasata a butonului Option pe Mac sau shift pe Windows, in combinatie cu apasarea butonului Restore a iTunes permitandu-va sa instalati iOS 7.”

  53. Va multumesc mult!!!Am 11 ani si am reușit sa pun singur iOS 7 pe un iPhone 4S si voi nu reușiți !
    Cred ca va e rusine…

  54. Am facut update si imi spune ca device`ul nu este conectat la Developer Program, si nu pot sa deschid telefonul. Ma poate ajuta cineva ?

  55. am instalat ios 7 pe al meu iPhone 4 …

    telefonul merge destul de greu , jocurile merge mai greu , intra mai greu in aplicatii , pana si in galerie si playlisturi incarca mai greu

    sper ca e din cauza ca IOS-ul e inca BETA , iar varianta full o sa mearga mult mai bine si pe terminalele mai slabute cum ar fi iPhone 4 .

    concluzia : am revenit la ios 6.1.3

    aveti grija (poate am facut eu ceva gresit ) daca faceti downgrade de la IOS 7 –> IOS 6.1.3 ( sau ori ce alta versiune ) si aveti backup facut de le IOS 7 nu puteti sa restaurati datele din backup pe IOS 6 . mie unul mi-a dat eroare si am pierdut tot ce aveam in el

  56. Salut. Eu am facut update la iOS7 la un iPhone 5 1429 si totul functioneaza impecabil! Mentionez ca am platit si pentru UDID registration 8$, merge Siri,Muzica, toate aplicatiile anterioare! Nu sacadeaza,se misca chiar foarte bine.

  57. Salut,As dori sa stiu daca si voi ati intampinat problema cu not compatible,si inca cat timp va durat sa descarcati ios 7 beta ,multumesc

  58. Am iPhone 4s, am dwnldt iOS7 cu extensia ispw, am deschis iTunnes, Shift+Check for Updates si a mers perfect
    Se misca un pic sacadat dar e ok per total
    La inceput nu mi-a mers iMessage, l-am dezactivat si activat si a mers perfect, la fel am facut si la Facetime si merge perfect, am observat ca se vede mult mai bine camera pentru video call
    Mai face cateva figuri la mutitasking cand intru dintr-o aplicatie in alta se suprapun ora semnalul si bateria cu alte instrumente ale aplicatiei in care intrundar isi revine imediat
    Pana la urma e versiunea Beta
    Daca cineva mai are nelamuriri sa intrebe ca raspund in limita cunostintelor 😛

  59. Glavan:Salut,am si eu un iphone 4 s si miam descarcat versiunea ios 7 beta si cand era aproape de descarcare a dat eror si acum astept sa faca restore si sa revin la versiunea anterioara .Intrebarea mea este cand ai descarcat versiunea nu tia aparut nici un fel de eror?Multumesc

  60. pentru cei care nu citesc,daca nu aveti cont UDID in loc sa tineti shift si restore tineti shift + actualizare si inainte sa v a faceti update la Ios7 salvati-va SHSH-u cu tiny umbrella si nu e nici un risc !

  61. Am facut update si imi spune ca device`ul nu este conectat la Developer Program, si nu pot sa deschid telefonul. Ma poate ajuta cineva ?

    Kiitos.

  62. tocmai am facut update la ios 7 de la 6.1.4 de pe un iphone 5 cu gevey.
    precizez ca functioneaza super bine iar functia GSM merge si cu gevey.
    ba chiar imi arata toate notificarile pe care ios 6.1.4 nu mi le arata o perioada. sunt foarte multumit cu toate ca este beta.