Apple valmistautuu iPhone 5S:n julkaisuun massiivisilla iPhone 5 -alennuksilla

  Viime päivinä monet suuret yhdysvaltalaiset jälleenmyyjät ja useat yhdysvaltalaiset matkapuhelinoperaattorit he aloittivat terminaalien myyntihintojen alentamiseksi iPhone 5 jopa 50 %, kaikki tehdään tietysti Apple-yhtiön suostumuksella. AT&T, Best Buy, Walmart ja muut amerikkalaisen vähittäiskaupan suuret nimet tarjoavat terminaaleja iPhone 5 useiden kymmenien dollarien alennuksilla tilauksen yhteydessä ostettuna, ja markkinointiliike osoittaa sen omena julkaisun valmistelut alkavat juuri nyt iPhone 5S, ja samalla heikentävät olemassa olevia tuotevarastojaan.

  Kesällä kuluttajien kiinnostus uusien tuotteiden ostamiseen laskee, ja tämä yhdistyy lanseerausta ilmoittaviin huhuihin iPhone 5S Syksyllä Apple valmistautuu tilikauden neljännekseen, jossa myynti on heikko. Tämän normaalin markkinaliikkeen vastustamiseksi hieman omena päästää irti alennuksista kumppaneidensa kautta, samoin viime vuonna, mutta hieman myöhemmin kuin nyt. Syksyyn asti Apple menettää paljon "myyntiä" markkinatilanteen ja huhujen takia, mutta näiden vähennysten perusteella tappiot lieventyvät, vaikka ei paljoakaan.

  Romaniassa terminaalien viralliset myyjät iPhone 5 alennusten hakemisella ei ole liian kiire, mutta on mahdollista, että joskus elo/syyskuun tienoilla näemme myös uusia päätelaitteita matkapuhelinoperaattoreiden tarjoushintaan.

17 KOMMENTTIA

  1. sa vezi ce o sa mai reduca hotii de la noi pretul la telefoanele de la apple o sa fie cu 99,9% reducere si un abonament de vreo 100 de euro lunar.indiferent ce vor face in strainatate la noi este cu totul dupa o alta planeta, iar noi suntem de vina ca cumparam si mai ales acceptam sa ni se dea asa la preturile astea mari la cumparare sau la abonamente astonomice care nu-si merita deloc banii.rusine vodafoamea, orange sau cosmoxte.

  2. Spuneti-mi si mie un zite gen “amazon” care trimite in europa (nu Romania) iPhone 5 cu reducere.
    Tietääkö kukaan?
    Kiitos!

  3. La noi nu o sa reduca fomistii nimica sau in cel mai fericit caz, vor face mega discountul de cel mult 20-30E, ceea ce e praf in ochi mai mult, strategie de atragere a prostilor.

  4. Am si eu o nelamurire: daca imi aduce cineva din state un iphone5 si am probleme cu el pot sa-l duc la vreun service de aici in garantie ?

  5. Frate toti se plang de reduceri darcum apare un produs nou cum sunteti gramada pe el si stati linistiti ca reducerile se fac in mare parte doar in america…dar puteti sa faceti si voi comanda de acolo si se poate sa va treziti cu un telefon “verizon” in italia in momentul de fata iphone 5 este tot 729€ iar 4s 659€ daca oricum toate site-urile sunt pline la noi de telefonie mobila am vazut si cu 400€ i5 si totusi nu cred ca a uitat coneva de garantia oficiala de 1 an…

  6. uitati-va la poza inainte sa comentati. este vorba de pretul la abobanement pe o perioada de 2 ani iar reducerea este de 100$ (aprox 80E) … iar pretul abonamentului nu cred ca e sub 40$ ..

  7. Pretul abonamentului din poza e de 150$ pe luna, iar telefonul costa 100$, nu mi se pare cine stie ce super pret, avand in vedere ca platesti 150$ pe luna..

  8. @Adi eu am adus mai multe Iphone-uri din Europa, daca am avut probleme au fost schimbate. Vorbeste un pic cu cei de la Noumax. Sunt baieti de treaba.