iPhone 5C - tässä hinnat

  iPhone 5C yritys esitteli eilen illalla omena ja sisällytetty hänen verkkokauppoihinsa, perjantaina hänelle avataan ennakkotilausistunto. Laite on periaatteessa a iPhone 5 muovikotelolla, mutta älä usko, että se on halpaa, koska olisit väärässä. Jos Yhdysvalloissa terminaalin lähtöhinnat ovat 550 dollaria, niin Euroopassa sen voi ostaa vain 600 eurolla. Kyllä, sitä Apple pyytää 16 Gt:n versiosta iPhone 5C, mutta jos asut jotenkin Isossa-Britanniassa, sinun on otettava taskustasi vain 469 puntaa.

  Vaikka niin sanottiin iPhone 5C se tulee olemaan halpa iPhone, todellisuudessa laite on kallis, paljon kalliimpi kuin sen pitäisi olla, mutta Apple-yhtiö ei todellakaan välitä. Olen varma, että Romaniassa laitteen myyntihinta on vähintään 2800 - 3000 RON, kun se virallisesti lanseerataan, en tiedä kuinka operaattorit sisällyttävät sen tarjoukseen, mutta älä usko, että sinä voi ostaa laitteen halvalla.

27 KOMMENTTIA

  1. Da chiar… Ce contează? Mai ieftin ieși sa îți iei un iPhone 4S,5,5S…asta pe lângă abonamentul cerut de operator… Telefonul “ieftin” costa 3000 si abonamentul 30-40 de euro… Parca si vad…la capitolul asta sunt niște gunoaie… SOAR NU CREDEATI CA “IEFTIN” A FOST LA PROPRIU, NU?!?!? Nu va fi niciun iPhone ieftin. Doar ca are alt material pe spate si mai multe culori. ATÂT.

  2. Am sperat ca pretul sa fie undeva intre 350-450 de euro la abonament. Mi se pare prea scump avand in vedere ca este un iPhone 5 mai ieftin. Anul trecut cand se lansase iPhone 5 tot 600 de euro era.

  3. Asta se cam numeste teapa. In loc sa scada pretul la iphone 5 cum faceau pana acum, ei baga pe piata un terminal de plastic la pretul la care trebuiau sa vanda iphone-ul 5. Poate chiar mai mare.
    Eram convins ca lansarea unui produs ieftin pe piata este o miscare foarte buna pentru ca vor atrage din clientii care renunta la terminalele cu butoane plus din cei care folosesc android si sunt nemultumiti. Dar la pretul asta ma indoiesc ca cei de la conducerea apple mai au ceva in cap.

  4. Sunt prosti rau astia de la apple!!
    Pai iti ei iphone 4s sau 5 si numai dai atâta pe 5c!! Am crezut ca va fi ceva gen 200 de euro dar cei de la iphone m-au dezamăgit!!!

  5. Daca era ieftin, era nasol ca Apple isi strica brand-ul daca vindea produse ieftine. Daca e scump, e nasol ca nu ni-l permitem. Sa stiti ca Orange Nivo, de exemplu, e un telefon cinstit si costa “decat” 100 euro. Fara abonament.

  6. @Antonio, iphone-ul 5 nu mai este listat la vanzare. l-au imbracat in plastic si il vand la acelasi pret = profit mai mare. Din pacate apple inca se bazeaza pe fidelitatea cumparatorilor, bazandu-se ca acestia cumpara orice le baga ei sub nas, dar o sa inceapa sa piarda multi clienti fideli daca continua asa

  7. @Boca, ai dreptate, dar la ce sa te mai aștepti de la apple cand cu 30 de mil un om poate trai nush cat timp… Si tel nu e mare chestie

  8. Da ma astia de la apple sunt prosti…stati linistiti ca nu o sa stiti cum sa va faceti mai repede rate si abonamente de zeci de euro pe nu stiu cati ani ca sa vi-l luati mai repede….

  9. Presimt un esec pentru acest iPhone 5C.Astia- de la Apple nu sunt sanatosi la cap.Vand iPhone-ul 5C care este un iPhone 5 din plastic.Zici ca ca plasticul ala e facut din aur.

  10. Eu nu cred ca o sa aibe mari vanzari 5C si motivul din punctul meu de vedere e simplu:pai daca am (aproximativ) 3000lei sa-mi iau 5C,ore nu mai am inca 5000lei ca sa-mi iau 5S?Si in felul asta sa-mi iau ultimul produs care are multe lucruri noi aduse,functioneaza mult mai bine si bineinteles nu aduce cu samsungul a plasticareala.. Parerea mea..

  11. Eu sunt curios cum se va numi in viitor terminalul. Banuiesc ca la anul va fi iPhone 6C, dar peste 2 generatii… iPhone 6 [C][s]? 😛

  12. Mi se pare prostie curata cu iPhone5C. Care e diferenta intre 5c si iphone 5 normal ? O carcasa din plastic ? Multi dintre noi cred ca putem trai si fara o carcasa colorata. In fine am citit prin articole ca iOS 7 se poate pune de la iphone4 in sus 4s 5 5s 5c si tot asa.Nu vad nici o diferenta daca ne punem iOs7 pe iphone5 spre deosebire iphone5s merita cumpart dual flash procesor a7 detector de amprente. eu zic ca isi va merita banii

  13. Din câte știu eu, Apple nu a precizat că iPhone 5C va fi ieftin (poate mi-a scăpat ceva). E pus la prețul la care ar fi fost iPhone 5. Eu zic că mai bine nu scoteau iPhone 5 din ofertă.

  14. E o strategie de marketing din partea Apple si o sa vedeti ca va avea succes la profit…doar prin schimbarea capacului spate…

  15. Faza e ca ca oricum daca lasau i5 pe piata,acesta era cu 100$ (sau 100€ la noi) mai ieftin decat i5s. Doar ca acum la NOUL 5c si a lui carcasa de plastic costurile de productie sunt mai mici asta insemnand profit mai mare pt apple.

  16. @ovi1602
    Daca nu scoteau iPhone 5 din oferta, la ce pret l-ar fi pus ? Clar nu puteau sa vanda iPhone 5 la 500 de dolari. Asa mai bine l-au scos din productie acum 2-3 saptamani si continua productia cu capac de plastic 🙂 . Mai putin aluminiu, mai mult plastic, pret de productie mai mic si de vanzare mai mare. Win-win pentru Apple 😉

  17. Nu-mi aduc aminte ca Apple sa fi zis vreodata ca lansează un iPhone ieftin. In prezentare au spus clar ca inlocuieste iPhone 5 cu 5C! Masina de zvonuri a lansat ideea asta tocmai pentru a discredita compania, ceea ce fac majoritatea acum! Vrei ceva ieftin si bun iei un 4S! Vrei cel mai tare smartphone, iti iei un 5S! Ca la concert, dai un ban dar stai in față! 🙂

  18. Lucian, daca vrei cel mai tare smartphone nu iti iei iPhone 5s.
    In schimb, daca vrei cel mai tare iPhone, atunci iti iei iPhone 5.

  19. Lucian, daca vrei cel mai tare smartphone nu iti iei iPhone 5s.
    In schimb, daca vrei cel mai tare iPhone, atunci iti iei iPhone 5s.