iPhone 5S ja iPhone 5C rekisteröivät joissakin jälleenmyyjissä kaksinkertaiset ennakkotilaukset iPhone 5:een verrattuna

  Vaikka verkkokaupassa omena ei ole merkkejä, jotka viittaisivat siihen iPhone 5C ennättäisi erittäin hyvää myyntiä, Iso-Britannian mobiilipäätelaitteiden jälleenmyyjä kertoo meille juuri päinvastoin. jälleenmyyjä aloitettu ennakkotilausistunto iPhone 5S si iPhone 5C ennen lanseerausta 20. syyskuuta ja tähän asti kiinnostus kahden terminaalin ostoon on ollut valtava. Käytännössä molemmille päätelaitteille on tehty jo 2 kertaa enemmän ennakkotilauksia kuin iPhone 2:lle, mikä osoittaa, että Apple odottaa huomattavia tuloja.

Uusien iPhone 5c:n ja 5s:n kysyntä on ollut todella ilmiömäistä muutaman ensimmäisen ennakkorekisteröinnin päivinä. Olemme nähneet jo kaksinumeroisen kasvun ennakkorekisteröinnissä verrattuna iPhone 5:n viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon, ja poikkeuksellisen suurella vastaanottamisnopeudella ennustamme, että uudet matkapuhelimet tekevät ennätyksen tuottavan eniten ennakkoon. -ilmoittautumiset koskaan puhelimitse 4u. Tämä kiinnostus on myös osoittanut, että 75 prosenttia aikoo ostaa uuden iPhone 5c:n tai 5s:n 4G:llä, joten emme vain odota iPhone 5c:n ennakkotilauksia tulevan viikonlopun aikana, vaan valmistaudumme. poikkeuksellisen kiireiseen julkaisupäivään 20. syyskuuta, jolloin molemmat tulevat virallisesti myyntiin Phones 4u -myymälöissä eri puolilla maata ja verkossa.

  Puhumme tietysti vain Isossa-Britanniassa olevasta jälleenmyyjästä, mutta se on yksi saaren suurimmista ja sen numerot ovat todiste siitä, että uudet iPhonet ovat suosittuja. Todennäköisesti seuraavina päivinä saamme selville vastaavia tietoja muista mobiilipäätelaitteita myyvistä liikkeistä, ja Apple voisi jälleen ilmoittaa kahdelle päätelaitteelleen ennätysmyyntejä.

19 KOMMENTTIA

  1. In 23 , luni , va da probabil Apple un comunicat in care vor fi cifrele din pre-comenzi plus primul weekend . Va fi un hit , iar asta ii va enerva si mai tare pe micutii verzi care stau si comenteaza a paguba pe diverse siteuri .

  2. Ala e un fel de Germanos dar pentru totii operatorii de tel mobila. Din cate vad pe site-ul lor precomenzi iau doar pt 5C, pentru 5S tre sa te inregistrezi si te tin ei informat cand apare.

  3. Apropo pe 5 oct ma intorc in tara pentru o mica vacanta din Londra. Daca e cineva interesat sa-i achizitionez un 5C sau 5S bineteles daca sunt disponibile pe site-ul Apple sa ma anunte. Asta doar daca e cineva nerabdator sa-si cumpere pana ajunge in Romania
    Livrarea pot sa o fac doar in Bucuresti zona Plaza sau Semanatoarea,

  4. Fiecare e liber sa faca ce vrea ….dar sunteți îndrăgostiți de acest mar care da praf in ochi de la 4s in coace
    Eu detin produse Apple si deja devin Enervanți …….aceleași produse sub un alt nume

  5. In orice caz cred ca ai access sa vezi adresa de mail cu care se postează dacă esti interesat poti sa ma anunți. Prețul va fi cel de pe Apple store, nu fac bișniță. Oricum mai mult de 2 bucăți nici nu m-as baga sa cumpăr. Dacă imi dai voie sa pun adresa de email aici.
    kiitos

  6. As dori sa stiu si eu daca se merita sa faci upgrade de la 5 la 5S..sincer sa fiu, imi place mult telefonul 5S, si chiar as dori sa-l achizitionez..Sper sa primesc raspuns..Multumesc!

  7. Da… vineri ma duc si la Phones 4 U , pt ca despre ei este vorba in articol, si imi voi face upgrade la 5S ..si 5-ul va ramane nevestei.

    SI da…,ieri am fost la ei in maagzin si m-i s-a spus ca este o nebunie cu precomenzi si oameni care se inregistreaza la ei ca doresc asta. Mie mi-au dat o hartie cu scrisa rapid de m,ana de supervisor..prin care daca vin vineri si il iau imi ofera si carcasa gratis 🙂 orice ca sa te prinda :))

    Onnea!

  8. am si eu un prieten in uk, a cerut deja 2, impreuna cu altul.
    dar pe combinatie de abonament, sper sa il ia mai ieftin.
    platesc 1-2 luni abonamentul, apoi vedem cum facem, pentru ca n-am chef sa tin abonamentul.

    am vazut ca acum se cere activare cu apple id (vorbesc de ios 7 gm), dupa ce faci un restore la 6.1.3
    aseara am facut operatiunea.
    ce am mai remarcat, pe ios7 gm aveam baseband 5.00.00 (nu mai stiu cate zero-uri, dar oricum era totul 0).
    cand am pus 6.1.3, mi-a revenit baseband-ul, 3.4…
    dar mi-a cerut apple id pentru activare! = ==>>> atentie, nu pentru icloud, ci pentru activare!!!
    si nu puteam sa ii dau restore, din ios7 catre 6.1.3 fara sa opresc “find my iphone-shit”

    asa ca, atentie la cum le luati din uk sau din alta parte, atentie la functia find my iphone sa fie dezactivata daca il luati second-hand (sigur, doar sigilat e nou). ca daca e desfacut, sa nu fi facut cineva vreo setare si ramai naibii cu buza umflata…
    nu merge nici in dfu…

  9. @Jmor1ar7y si eu sunt interesat … poti cauta pe google dupa nick-ul meu si vei gasi adresa mea de email ( eu l-am cautat pe al tau si nu am gasit decat pe un site de piese auto unde nu aveau contact ) … si acum on articolul sunt curios cati au facut precomenzi la noi pe site-ul amintit de zaone ( vanzator online ce a listat si preturi ) !

  10. @ Jmor1ar7y – te legi la cap… Fara sa te doara…
    @ vlad – o cautare dupa id-ul tau? “Vlad”?
    O chestie pentru cei care au back-up de ios7 si au revenit ca mine pe 6.1.3. Nefiind posibil sa faci restore back-up intre ele, m-a ajutat un baiat f tehnic u urmatoarea: a luat back-upurile de la mine de pe laptop(w7), le-a dus pe un linux, si a extras acolo tot ce era valid pt mine, poze si voice memos. Acum le am stocate frumos pe laptopul meu.