iPad Air vs. muut iPad-tabletit suorituskykytestissä (video)

[youtube]http://youtu.be/5f46GQRAITc[/youtube]

  käynnistäminen iPad Air motivoi Mashablen asiakkaita tekemään lyhyen ja nopean vertailun uuden tuotteen suorituskyvyn välillä omena ja vuosien varrella lanseeratut. Yllä olevassa videoleikkeessä olet näyttänyt useiden Safarin verkkosivustojen alkamisajan ja latauksen, iPad Air selviää voittajana kaikesta.

5 KOMMENTTIA

  1. Mari diferente nu sunt….de la ipad 2 si mai sus nu sunt prea mari diferente…e vorba de un procesor mai bun si mai mult ram…

  2. E normal sa fie asa, nu trebuie sa fi geniu ca sa sti ca ipad air e mai rapid ca restu. Doar iti da cu taraita, diferente mici intre ele, dar sunt. Iti da cate putin la fiecare generatie, doar asa mai pot vinde si ei, pentru-ca de la ipad 1 nu puteau sa faca salt de performanta la ipad air, altfel ce ar mai fi vandut? Ipad air 2, va fi logic o tara mai rapid ca ipad air, si tot asa.

  3. Testele de performanta trebuie facute cu softul original , cel cu care a venit din fabrica . E irelevant ios 7 pe ipad 2…

  4. dreptate alin! cel mai prost test de performanta ! culmea ca il practica toti si nu are sens! iPad 1 ios 3 iPad 2 ios 4…… si atunci sa vedem testul!