iPhone Air 4.6 tuuman näytöllä näkyy mielenkiintoisessa konseptissa (video)

[youtube]http://youtu.be/NygVolB2Emk[/youtube]

  iPhone 6tai iPhone Air, on esitetty taas yhdessä käsite mikä todistaa meille, että 4.6 tuuman näytöllä varustettu pääte näyttäisi hyvältä, eikä se välttämättä ole kovin suuri kompromissi omena. Lisäksi iPhonen huippuversiossa käytettyjen värien monipuolistaminen ei olisi niin huono idea, varsinkin kun kokeilu on nyt tehty kultaisella versiolla. iPhone 5S se osoittautui menestykseksi.

6 KOMMENTTIA

  1. Arata destul de bine ca si culori dar la alte aspecte nu pentru ca in acest concept butonul home nu este dotat cu cititor de amprente.

  2. chiar devin enervante aceste ‘concepte’.
    cum se gaseste unu care stie putin 3ds max si are o frustrare vis-a-vis de actuala versiune a iphoneului, gata, face el unu dupa cum ii b*** mintea.

    mi se pare sincer foarte aiurea.
    toate aceste decizii care sunt luate de companie sunt foarte bine studiate la fel ca si impactul lor asupra produsului.
    degeaba faci tu un terminal high end anul viitor cu toate culorile curcubeului si cu ecran de 5.2″; poate vei avea succes atunci dar dupa lumea nu va mai asocia apple cu ‘brand premium’ si se pot schimba foarte multe in ceea ce priveste publicul tinta pt telefoanele apple iar asta nu poate fi deloc un lucru bun.

    doar parerea mea.

  3. Din pacate toate aceste concept de iPhone cu ecran mare , sunt inspirate de HTC One si nu de iPhone.
    Apple trebuie deocamdata sa-si defineasca forma . in cazul ca trece la un ecran mai mare .
    Va fi o alta telecomanda sau un telefon mai bine proportionat , dar care nu se va utiliza cu o singura mana in toate task-urile .