iOS vs Android OS - globaali tilanne ja tilanne Romaniassa

  omena on kehunut iDevices-laitteitaan useiden vuosien ajan, koska ne tuottavat enemmän Internet-liikennettä kuin päätelaitteet Android, ja uusi grafiikka näyttää meille tarkalleen kuinka suuri ero näiden kahden käyttöjärjestelmän välillä on. Useissa maissa ympäri maailmaa tehdyn analyysin mukaan iOStuottaa enemmän Internet-liikennettä kuin Android monissa maissa ympäri maailmaa, Brunei on maa, jossa on eniten eroja iOS:n puolesta omena, Myanmar sijoitetaan vastakkaiseen napaan.

  Tärkeissä maissa ympäri maailmaa iOS on johtava, mukaan lukien Romania, mutta maamme on yksi viimeisistä, jossa iOS on edelleen hallitseva, ja Espanjan, Saksan tai Brasilian kaltaisten maiden tilanne on täysin erilainen.

10 KOMMENTTIA

  1. Asta sant realități manipulate! !!
    In compania noastră (una de renume) din 250 de ingineri sunt 3-4 care au iphone su in general sunt domnișoare blonde caci eu na ocup de aplicații su multe chestii…
    Realitatea covârșitoare au android ot ca permite sa instalam aplicații customizate care nu sunt Apple store.
    Nu o sa cred nici in ruptul capului ca traficul tuturor idevice-urilor depășesc teaficul generat de androide…
    Mai nou , daca o sa căutați pe Google o sa aflati ca la cca 47 de androide exista un iphone. Statistica e clar la smartphone , nu vb de ipad.
    Dacă credeti ca un iphone face trafic mai mult decat 47 de androide atunci va îmbătați cu apa rece.
    Nu spun ca iphone nu este mai bun decat un android plasticat, spun ca din cauza sărăciei lumea in România cumpăra majoritar plasticarii cu android si nu iphone.
    De aceea acest articol prezintă cifre aberante si care nu au nici o treaba cu realitarea si saracia din România.
    Facetj un experiment: duceti-va undeva pe un trotuar aglomerat si încercați sa numărați cate iphone-uri puteti vedea.
    In 15 minufe am numărat DOAR DOUA telefoane iphone, erau din genul 4s, pkasticarii cu androide am vazut cu zecile.
    Atunci pe cine încercăm sa prostim cu astfel de statistici denaturate?

  2. Foarte multi romani au telefoane Android deoarece nu isi pot permite un iPhone, logic nu ? Neavand bani de iPhone nu au bani nici de abonament cu internet, logic nu ?

  3. @LucianC, foarte logic si de bun simt… eu personal, nu am vazut niciun android de pana in 150euro cu abonament de internet pe el. Facem abstractie de rahaturile alea de 2 euro/luna… care numai internet nu se cheama.
    Astia mai tehnici nu inteleg, viseaza teorii conspirationiste.

  4. @cinev – in compania voastra secreta probabil cu 25 de angajati sunteti niste falimentari la o alimentara de la coltul blocului. Eu iti dau nume, mai exact in compania Philip Morris International(aia de fac tigari daca nu ai auzit de ei) se folosesc la nivel de corporatie iphonuri respectiv ipaduri. Culmea e ca si aplicatiile (promotiile, concursurile etc)sunt facute ca prin minune sa functioneze pe aceste deviceuri doar ca din nou, nu toti taranusii isi permit intelectual vorbind sa creeze o aplicatie pe acest sistem de operare. Manipulare face orice companie, sau vrea sa faca, dar aia vorbeac de milioane de unitati de terminale mobile si te-ai trezit tu cu 250 care si aia sunt umflati cu pompa. P.S. Da-i un search pe wikipedia vezi cati angajati are PM si presupune ca 20% din angajati au tel de firma ce iese. Salutare.

  5. am vazut si destui cocalari cu iphone si fara credit pe cartela,il tineau doar de poza.la cate extraoptiuni cu net sunt azi nu cred ca.mai e cineva cu smartphone si sa nu intre pe net..cred ca aberati.la fel si faza ca androidul e pentru saraci

  6. In metrou, la o privire de ansamblu:

    Cei cu Android customizeaza din greu terminalele, acceseaza minute bune o gramada de meniuri, bifeaza si debifeaza optiuni. Putinii care stau pe net, dupa ce termina inchid traficul de date.

    Cei cu Ios asculta muzica si stau pe net neavand mare lucru de customizat. E normal sa faca mai mult trafic.

  7. :)) intre 15 resetari la android normal ca trebuie sa mai customizezi ceva:) iti spargi creierii sa mai setezi cate ceva poate poatr nu s-o mai reseta… Iar de windows phone nu mai vorbim. Ma chinui cu un coleg cam de 1 ora sa ii deblocam telefonul care pur si simplu a inghetat si mai are destula baterie pana sa se inchida singur:)) asa ca prefer un ios nu foarte customizabil care merge deschis non stop fara niciun reset de 2 ani de zile…