iPhone 6:n ensimmäinen kuva tulevan terminaalin suunnittelulla, eri tavalla asennettu kameralla ja lasin puutteella

  iPhone 6 näkyy ensimmäisessä kuvassa julkaistu toistaiseksi Internetissä ja luonnosten tai käsitteiden jälkeen näemme vihdoin mitä esitetään meille olla Foxconnissa testattu laite. Kuvan iPhone 6:ssa on muotoilu kuten tähän mennessä esitetyissä luonnoksissa, siinä on kamera, joka työntyy muutaman millimetrin kotelon ulkopuolelle, sen kulmat ovat paljon pyöreämpiä kuin iPhone 5S, näyttää olevan ohuempi ja sen kotelo on valmistettu kokonaan alumiinista, omena näyttää poistavan lasin kokonaan laitteesta.

  Kukaan ei voi sanoa kuinka todellinen tämä kuva on, mutta se on yhdenmukainen kaiken sen kanssa, mitä laitteesta on tähän mennessä sanottu erilaisissa huhuissa, joten voimme käsitellä sitä ensimmäisenä todellisena tulevaisuuden paljastuksena iPhone 6. Tässä kuvassa esitetyt muutokset näyttävät olevan linjassa sen kanssa, mitä Apple voisi tarjota syksyllä, milloin iPhone 6 se pitäisi esitellä virallisesti, ja kotelon lasin täydellinen poistaminen vahvistaa vain cupertinolaisten aikomusta suurentaa näytön kokoa.

37 KOMMENTTIA

  1. alt troller … m-am saturat de trecatorii la htc/samsung ce ajung sa isi cumpere pana la urma tot iphone

  2. Nu va mai agitati atat..HTC va fi iar telefonul anului..L-am cumparat de doua zile si e cu mult peste 5s-ul sotiei..E o generatie mai veche ce-i drept dar nici 6 nu se va ridica la nivelul HTC-ului..acceptati si rivalii..am fost la fel ca voi la inceput..ma bateam cu lumea ca iphone 3gs este muult mai bun decat galaxy sau alte androide..pana la Htc One dd anul trecut cand mi-am schimbat parerea total, numai bine!

  3. Si acum nu vi-se par paleta de ping-pong ? E perfect de mare nu ? E cat un Htc one sau S4 … E greu si cu voi am iPhone 5S dar cand imi vad colegele de facultate cu cate un Htc one in mana lor mica si eu cu ditamai mana am un pitic iPhone 5S ma apuca rasu … Dar pana la iPhone 5 vi-se parea perfect si ecranul de 3,5 …

  4. WIndows XP si Word 2003 🙂 Cine prelucreaza sau vizualizeaza poze in office? Mai mult de atat, in office 2003? 🙂

  5. Mi se pare ca trendu cu lungirea mai mult a dispozitivului continua si incepe sa arate foarte rau. mai bine aratau pozele de mai devreme cu terminalul negru si alb cu auriu

  6. Adelgo ești beat, du-te acasa…. Un Like pt nagy77. PS cand o întrece s voice pe Siri, atunci mai stam de vorba despre concurenta terminalelor ce folosesc software produs de alte companii contra IPhone si despre cat de des se blochează acestea

  7. Din experienta va spun ca la firme de telecomunicatii se foloseste Win XP ( si eu il am pe laptopul de servici ) , lucrez in telecomunicatii ca tehnician ( nu vanzari ) . Priblema cu schimbatul iPhone-ului nu se rezuma la design ci mai ales la soft ( eu am tel de servici cu android ) , nu pot schimba Ios-ul de la Apple cu Android ! E vorba de obisnuinta si facilitatiile cand schimb Iphone-ul cu altul nou ( toate sincronizarile am sms-uri di 2010 de pe 3gs ), e drept ca au inceput si ei sa copieze …. Dar mai au de lucru !

  8. Frate un iphone este la marimea perfecta este telefonul suprem nu se compara cu nimic mai ales cu niste copii ieftine. Sa ne amintim ca HTC erau niste amarati si ce au zis?! Hai sa luam ideea de la APPLE sa il facem dintr-o bucata:| dupa ce ca telefonul e urat cu spume(HTC), mai are si ANDROID

  9. Din pacate acesta e cel mai aproape de realitate … Nu prea imi place , cum va sta pe masa , pe camera ? Hmm , poate trec pe Htc , cand isi cumpara un priete o sa testez noul Htc . Orice e posibil , o sa mai stau 2 ani pe 5s ? Nu !!!

  10. aveti dreptate batalia telefoanelor eu am avut de la ip3g pina la ip5s pe toate si am fost multumit da de cind au bagat ios 7.0.6 sa bloca tastatura uneori si altele si ma m inervat si la m dat de ciment si la m terminat am cumparat sam s4 si vad ca merge pina la urma toate sunt la fel inportant e sa mearga

  11. Nu-mi vine sa cred unde a ajuns iPhone-ul : un telefon mare, urat si cu acelasi sistem de operare de acum 5 ani. Goana dupa bani a lui Apple a distrus bijuteria care era iPhone. Rusine, Apple.

  12. Clar….copia n-are valoare! Apple no. 1 in design, calitate si performanta, celelalte smartfeon-uri sunt de umplutura.

  13. Eu iubesc deviceurile de la apple. Insa tin f mult si la design. Sincer iphone 4/4s mi se par cele mai frumoase idevice uri realizate vreosata. Pacat ca scot sticla. Eu pe langa 5 s inca tin un iphone 4 la care chiar nu renunt.