iPhone 6 olisi kalliimpi, Apple neuvottelee hinnankorotuksesta matkapuhelinoperaattoreiden kanssa

  Acum aproximativ o luna de zile au aparut primele informatii care indicau faptul ca iPhone 6 ar putea fi mai scump decat iPhone 5S si vechile modele ale iPhone. Acel zvon spunea ca omena aikoo creasca pretul iPhone 6 cu 100$ja un zvon aparut in cursul acestei zile sustine toate afirmatiile facute atunci. Conform analistilor americani, omena negociaza cu operatorii de telefonie mobila din SUA pentru a creste pretul iPhone 6, acestia refuzand deocamdata propunerile omena, insa aceasta opozitie ar putea fi temporara.

The possibility may at first seem far-fetched in light of investor concerns regarding possible carrier subsidy and handset price cuts due to smartphone saturation and lack of differentiation… But we think this general lack of differentiation could be the reason why Apple may be able to get a price increase. Carriers realize that the iPhone 6 will likely be the only headline-worthy high-end phone launched this year and that they will lose subs if they do not offer it.

  IPhone 6:ssa voisi olla 4.7 tuuman näyttö tai 5.5 tuuman näyttö, insa daca pretul final va fi cu 100$ mai scump decat cele practicate acum, exista posibilitatea ca multi consumatori sa nu fie interesati de el. Apple vrea ca operatorii sa subventioneze o parte din iPhone 6 hinta, pentru a mentine interesul ridicat fata de terminal, insa ramane de vazut daca Apple isi va putea impune vointa in fata operatorilor si daca in final se va considera oportuna cresterea pretului final de vanzare.

12 KOMMENTTIA

  1. Asa foarte bine, nu e normal ca iPhone 6 sa fie vandut cu acelasi pret premium ca S5, tinand cont ca va avea materiale mai exotice.Chiar ma mir ca lumea prefera la acel pret Samsung S5 in dauna Htc One (cei ce vor android)

  2. Astia de la apple in loc sa mai scada pretul si sa vanda mai mult, ridica pretul sa vanda mai putin (ei raman cu acelasi profit ce e drept). Ce inseamna sa fii inecat si nehalit.

  3. Daca fac asta cred ca vor avea o mica scadere in vanzari.In Spania operatorii nu mai subventioneaza telefoanele,le dau in rate.

  4. Fomalai cum au fost mereu. Daca pretul creste si pretentiile mele cresc si o simpla marire de ecran nu e de ajuns…..o sa vedem ce o sa fie , pana atunci incep sa ma uit din ce in ce mai mult la android (softul) si la felul in care se misca si asta ar trebui sa vada si apple innainte sa mai ceara ceva in plus.

  5. Operatorii de telefonie mobila pot subventiona produsele Apple,problema este cine vrea sa castige mai mult.Apple sau operatorii gsm?!?

  6. Clar raman la iph5 ! Nu merita sa dai peste 800€ pe un telefon pe care il iei dupa maxim un an cu jumatate de pret !

  7. Separe ca noul iPhone 6 va fi in gen Moto X. Adică ecran de 4.7 si mic, (cat sa poata fi utilizat cu o mana) dar de vreo 3 ori mai scump. Eu am luat un Moto X 32gb din US la 380$ si un 5s 16gb pt o prietena la 650$, ambele noi. Sincer, mi-as lua 3 moto x decat sa arunc cu banii pe iPhone 6. Diferenta de pret e imensa.

  8. Si uite asa Android mai castiga un pic de teren. Asa plasticari cum sant ei… lumea cauta smartphone afordabil, nu vorbim de cei cu copaci in care cresc bani. Iti faci treaba si cu samsung pana la urma, daca vrei un smartphone…si daca nu esti un impatimit Apple, cum cred ca santem majoritatea pe acest site, iti iei repede un android, logic…te doare pe tine in spate ca e facut din plastic cate scartaie…daca e cu 100 de parai mai ieftin il iei. Mai ales ca “Kim”-ii astia le au bine de tot cu reclamele.