iOS 8 -esitys – Apple vahvistaa päivämäärän

  Tämän iltapäivän aikana yritys omena a actualizat aplicatia oficiala a WWDC 2014 cu o parte dintre evenimentele care urmeaza sa aiba loc in Moscone Center din San Francisco. Printre conferintele confirmate de catre omena se afla si keynote-ul de deschidere al WWDC 2014, iOS 8 esitys urmand a avea loc atunci, Apple pregatind totodata si prezentarea OS X 10.10, plus a unui nou eventual Apple TV.

  Evenimentul va incepe, ca de obicei, la ora 20:00 ora Romaniei in data de 2 iunie si va dura 2 ore, omena urmand a prezenta cateva dintre principalele functii ale OS X 10.10, mutta myös iOS 8. In urma acestei prezentari omena käynnistää iOS beta 8 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, probabil impreuna cu cine stie ce alt software adiacent sau actualizari pentru aplicatii.

  Acestea fiind spuse, va astept pe data de 2 iunie la ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte Apple. Pana atunci, nu uitati ca aplicatia iDevice.ro va tine la curent cu toate noutatile prezentate de catre Apple.

Alkuhinta:
-
Nimi:
iDevice.Ro Push -sovellus

ilmaiseksi

PURKAA





Kehittäjä: Adrian Gabor
Kategoria: Uutiset


Kuvaus: iDevice.ro on tällä hetkellä Romanian luetuin teknologiablogi, jossa sadat tuhannet romanialaiset lukevat kuukausittain uusimpia ja mielenkiintoisimpia uutisia Applen tuotteista ja kaikesta alaan liittyvästä...


Sovelluksen koko on: 7.5 Mb