iPhone 6 – Apple jatkaa nestemäisen metallin käyttöä

  Cu doar cativa ani in urma, compania omena a licentiat dreptul de a utiliza un material numit nestemäinen metalli pentru a fabrica diverse componente ale produselor sale, deocamdata doar cheita pentru deschiderea sertarului SIM al iPhone si iPad fiind fabricata din el. Pentru a continua sa utilizeze tehnologia inviitor, compania omena ja laajennettu recent acordul de licentiere cu inventatorii tehnologiei, licenta expirand in luna februarie a anului viitor.

  vaikka omena nu a utilizat metalul lichid pentru a fabrica vreo componenta importanta a iPhone, iPad tai MacBook-urilor sale, diverse zvonuri au dat in trecut de inteles faptul ca Apple ar putea-o utiliza pentru carcase si nu numai. Apple a licentiat dreptul de a produce carcase folosind metal lichid, insa pana acum nu s-a utilizat de acest drept, dar poate cu iPhone 6 lucrurile se vor schimba, mai ales ca intreaga carcasa a noului dispozitiv va fi metalica.

  Apple tine secret modul in care isi dezvolta produsele si chiar daca exista diverse prototipuri ale iPhone fabricate folosind componente din metal lichid, ramane sa vedem daca materialul va fi utilizat pentru iPhone 6.