iPhone 6 ja iPhone 6 Plus – laaja kuvagalleria ja yksityiskohtainen käytännönläheinen VIDEO

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DgWbeagUvtU&w=580&h=370]

  iPhone 6 si 6 iPhone Plus ovat kaksi tärkeimmistä iPhone-puhelimista, jotka on julkaissut omena toistaiseksi ja vaikka ne eivät ensi silmäyksellä vaikutakaan niin erikoisilta, tosiasia on, että puhumme kahdesta erittäin mielenkiintoisesta terminaalista. Muotoilun näkökulmasta keskustelua tämän tyyppisistä älypuhelimista tulee kuitenkin aina omena onnistui tuottamaan a iPhone 6 ja 6 iPhone Plus joka todennäköisesti kiinnittää huomiosi, kun näet heidät tosielämässä ensimmäistä kertaa.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ym4CxprBNqc&w=580&h=370]

  Useiden kymmenien kuvien lisäksi voit myös nähdä laajennettu VIDEO käytännönläheinen paikasta, jossa kaksi terminaalia esiteltiin, ja näyttää meille, kuinka voimme käyttää niitä heti, kun ne tulevat markkinoille.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rTmpkxZR9O4&w=580&h=370]

[vimeo 105695104 w=580&h=370]

[vimeo 105692354 w=580&h=370]

[vimeo 105692493 w=580&h=370]

[vimeo 105692144 w=580&h=370]

 

7 KOMMENTTIA

  1. Este totusi o schimbare la ecran …. marginile sunt rotunjite ca la HTC / dar pe cat am asteptat sa apara parca sunt cam dezamagit / astept teste si sa il am in mana

  2. Probabil ca cele doua telefoane sunt cea mai importanta prezentare (in opinia Apple, bineinteles, si, probabil, a unor “iubitori subiectivi” ai acesteia) prin prisma ecranelor mai mari, trecand astfel intr-o noua era, dar atat! N-as vrea sa bat si eu campii cu afirmatii de genul “…Apple n-a inovat nimic… bla-bla-bla…” pentru ca, in privinta asta, are o politica buna (parerea mea!), adica asteapta ca o tehnologie (noua) sa fie suficient de matura pentru a o putea implementa in propriul sistem. Ceea ce ma uimeste, in schimb, este faptul ca o companie care a devenit de succes prin design-ul produselor sale poate sa conceapa “ceva” atat de banal si in totala antagonie cu finetea si fluiditatea aspectului exterior cu care ne-a obisnuit pana acum; probabil ca va cizela cu timpul acest aspect desi acum era momentul pentru a demonstra ca ramane in fruntea plutonului in ceea ce priveste design-ul. Daca sunt utilizatori care mai raman in gradina Apple doar datorita OS-ului, e grav! Androidul se cizeleaza pe zi ce trece, iar cateva telefoane cu acesta chiar exceleaza la aspect!
    Nori negri se vad in zare…

  3. Problema cu ecranul usor curbat pe margine, este ca nu va putea fi aplicata folie pe toata suprafata sa. Tinand cont ca mai mult ca sigur ecranele nu sunt din sticla de safir, asta va fi o mare problema!