Apple vaihtaa iPhone 5:n akut kolmannen osapuolen vaihtonäytöllä ILMAISEKSI

  Acum mai bine de o luna zile v-am spus ca omena a initiat un program de inlocuire a bateriilor iPhone 5 deoarece acestea contin un defect de fabricatie si ar putea distruge terminalele in timp. Atunci compania omena a refuzat sa inlocuiasca bateriile terminalelor iPhone 5 care aveau ecranele schimbate la orice service care nu este autorizat de catre ea, regulile privind inlocuirea s-au schimbat, iar acum cei de la omena accepta in program si acest tip de dispozitive.

  Informatia nu a fost oferita public de catre compania Apple, ci o informare a fost trimisa service-urilor autorizate pentru a primi terminalele spre schimbarea bateriei in cadrul acestui program deschis de catre americani. Avand in vedere ca notificarea a fost trimisa ieri, nu v-as putea spune daca service-urile din Romania vor actiona in baza ei si v-ar putea primi terminalele pentru a va schimba bateriile fara a va cere sa platiti vreo suma de bani pentru aceasta procedura.

  Daca terminalul vostru este eligibil pentru a fi primit in program puteti afla tällä sivulla.

8 KOMMENTTIA

  1. Da,ar fi fost si mai fain sa schimbe si butoanele power la cei cu displayul schimbat.Spre exemplu,am mers la un shop din cluj si mi s a zis ca imi schimba fara probleme,dar cand le am mentionat de displayul spart,m au trimis acasa.E destul de aiurea daca stai sa te gandesti,sa ai parte de un serviciu gratuit si sa nu poti beneficia de el.Degeaba pot zice ei ca s a stricat sin cauza ca l am scapat,telefonul ne prezinta urme absolut deloc(cineva si a scapat sticla de bere pe el).Oricum,sunt foarte curios daca acest serviciu va fi disponibil in romania.