FabricaDeDiscounturi.ro - mahdollinen alennus iPhonelle, iPadille ja monille muille mobiilipäätelaitteille

  FabricaDeDiscounturi.ro on verkkosivusto lanseerattiin lokakuussa Romaniassa, lupaa tarjota ALENNUKSET huomattavia ostaa erilaisia elektroniset tuotteet, joiden joukossa iPhone tai iPad. Alennukset koskevat verkkosivuston kautta myytäviä tuotteita FabricaDeDiscounturi.ro ne ovat paljon suurempia kuin ne, joita näet vakavimmissa myymälöissä, ja tämä on ensimmäinen hälytysmerkki sen vakavuudesta.

Teapan alennustehdas

  Jos tämä ei vakuuta sinua siitä, että verkkosivusto on vähintäänkin kyseenalainen, niin ehkä sen käyttöehtojen määräykset vakuuttavat, koska tilauksesta etukäteen maksettuja rahoja ei palauteta, jos peruutat sen jostain syystä. Ottaen huomioon, että kauppa vaatii tuotteista ennakkomaksun, on aivan selvää, että siinä tapauksessa, että et enää halua kyseistä tuotetta, jäät ilman maksettuja rahoja, tämä jos pankki ei ymmärrä ongelmaa ja ei estä maksua FabricaDeDiscounturi.ro.

  Lisäselityksiä teorialle koskien vinkkejä, joita FabricaDeDiscounturi.ro tällä hetkellä antaisi löytyy täältä, nyt meidän on vakuutettava itsemme, onko kaikki totta vai ei, mutta sinun on oltava erittäin varovainen. Yleisesti ottaen on hyvä olla luottamatta yhdessä yössä ilmestyneisiin verkkosivustoihin, jotka kertovat tarjoavansa huomattavia alennuksia uusista tuotteista tai joita myydään paljon korkeammalla hinnalla vakavissa myymälöissä.

19 KOMMENTTIA

  1. Culmea ca mai e si reclama la tv si daca se stie de ceea ce face de ce nu intervine nimeni sa ii opreasca? Paradoxal si ilogic

  2. @Liviu daca e promovat la tv, nu inseamna ca is seriosi. Ci doar ca au facut un spot publicitar la tv. Oricum tind sa-i dau dreptate lui zao pt ca in momentul de fata nici nu exista situl sau e jos pt mentenanta. Oricine poate cumpara un domeniu ro si sa isi faca un site web cu vanzari telefoane. Presupune doar o investitie de cateva sute de usd in functie complexitate si subpagini/submeniuri. Faptul ca au si reclama la tv inseamna investitie mai mare.
    Apropo la ce post apare ? si in ce interval orar?

  3. E vreun israelian iar. A mai fost caz in Romania. 2 israelieni au incasat avansuri, plati,etc si au fugit in Israel. Israelul nu extradeaza cetateni pt pedepsirea acestora.

  4. Cat timp vor exista “cetateni” care pun botul la metoda gen “accidentul” sau super-oferte de astea vor exista si escrocii. Acum trebuie sa fii expert in metode de tepuire ca sa ai curaj sa-ti comanzi ceva de pe net. Cel putin in Romania: okazii,olx,tocmai. Trebuie sa duci munca grea de lamurire cu vanzatorul sa fii sigur ca nu iti trimite caramizi sau cartofi in colet. Gen: accepti verificare colet? e zgariat? functioneaza? trimiti doar prin posta???

  5. Am un prieten care si-a dat comanda de un televizor la 800ron so doar ce a primit mail înapoi de la libra ca in 3 zile va primii banii înapoi. Siteu a fost monitorizati de către ei d de la început si nu vor sa isi faca o reputatie proasta. Deci o mare tzeapa

  6. auzi si tu ..termen de livrare 3-4 saptamani si poate dura mult mai mult si daca nu iti convine pierzi bani ..ce jepcari :)))clar frauda

  7. legile de protectie a consumatorilor spun clar ca nu exista sa nu poti returna un bun cumparat online si nu numai, mai ales ca aici vorbim de produse nealimentare, elctrocasnice, electronice etc.