iPhone 6 Plus saavuttaa 39.4 astetta käytön aikana, HTC ONE M9 kuumenee 56 asteeseen

iPhone 6 Plus käyttölämpötila

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu se numara printre smartphone-urile Apple care se incalzesc excesiv in timpul utilizarii, iar un test facut pentru cel din urma demonstreaza ca utilizatorii au parte de o experienta buna in timpul folosirii. Conform imaginii de mai sus puteti vedea ca 6 iPhone Plus se incalzeste pana la 39.4 de grade Celsius in timpul utilizarii, temperatura fiind mica in comparatie cu cele 55.4 de grade Celsius atinse de catre HTC ONE M9.

  Noul smartphone HTC se supraincalzeste serios fata de predecesorul sau, acesta atingand o temperatura de doar 39 de grade Celsius in timpul utilizarii, ea fiind mai mica decat cele 42.2 grade Celsius ale LG G3, dar mai mare decat cele 38 de grade Celsius ale Samsung Galaxy Note 4. iPhone 6 Plus se incalzeste usor mai mult fata de HTC ONE M8 sau Samsung Galaxy Note 4, diferenta fiind insesizabila de catre utilizator in timupul folosirii de zi cu zi, lucru care nu se poate spune despre HTC ONE M9.

  Temperaturile din imagine saatiin in timpul testarii smartphone-urilor folosind aplicatii de benchmarking, GFXBench incingand HTC ONE M9 pana la 56 de grade Celsius, asta in conditiile in care in timpul jucarii de jocuri terminalul atinge doar 42.5 grade Celsius. Smartphone-ul HTC foloseste chip-ul Qualcomm Snapdragon 810 despre care s-a spus ca se supraincalzeste, iar acele zvonuri se dovedesc a fi complet adevarate, dar din pacate intr-un smartphone care urmeaza sa ajugna in curand pe piata.

  Cei de la HTC nu prea au cum sa rezolve usor problema deoarece inlocuirea chip-urilor Qualcomm 810 din terminale nu este posibila atat de rapid, iar pe termen lung e putin probabila alegerea unui alt furnizor de chip-uri.