iOS 8.3:ssa on kolme tärkeää virhettä, jotka pilaavat käyttökokemuksen

iOS 8.3 tulee asentaa

iOS 8.3 on ollut saatavilla yli viikon ajan iPhonen, iPadin ja iPod Touchin omistajille ympäri maailmaa ja näyttää siltä, ​​että se sisältää kolme erittäin ärsyttävää bugia, jotka ovat olleet järjestelmässä viime vuoden syyskuusta lähtien ja joita ei ole korjattu kaikille, vaikka Apple väittää muuta.

Yhteyden katkaiseminen Wi-Fi-verkoista iOS 8.3:ssa

Ensimmäinen virhe liittyy Wi-Fi-verkkoihin yhdistämiseen, Apple sanoo luettelo iOS 8.3:n muutoksista että se korjasi ongelman, joka katkaisee ajoittain iDevices-laitteet Wi-Fi-verkoista, joihin ne olivat yhteydessä Internetissä, mutta tämä ei näytä olevan kaikkien kohdalla. Valitettavasti ottaen huomioon, että Apple-yhtiön lupaama ratkaisu ei toimi käyttäjille, ei ole muita tapoja palauttaa kaikki normaaliksi ilman käyttöjärjestelmän täydellistä uudelleenasennusta ja olemassa olevan varmuuskopion käyttämistä.

Valokuvien epäjärjestynyt näyttö iOS 8.3:ssa

Toinen virhe liittyy iDevices-käyttöjärjestelmän Photo Rolliin, Camera Rolliin iOS 8.3, käyttäjien tallentamia valokuvia ei näytetä kronologisessa järjestyksessä sovellusvalikossa, vaikka tavallisesti ennalta määritetty näyttötapa näyttää kuvien tallennuspäivämäärän, ei heidän nimensä. Vielä oudoin puoli tässä ongelmassa on, että jos valokuvakirjastoon päästään kolmannen osapuolen sovelluksilla, valokuvat näkyvät kronologisessa järjestyksessä, mutta vain niiden sisällä, koska Photos, photos -sovelluksessa luettelointia ei tehdä kronologisessa järjestyksessä, eikä ongelman ratkaisemiseksi tietenkään ole menetelmää.

ICloud-tallennustilan virheellinen näyttö iOS 8.3:ssa

Lopuksi, meillä on erittäin suuri ongelma iCloudin kanssa, mikä asettaa Applen erittäin huonoon valoon, ja tämä johtuu iOS 8.3 väittää, että iCloudiin ladatut varmuuskopiot ja tiedostot vievät enemmän tilaa kuin todellisuudessa, joten uuden tiedon lataaminen tulee mahdottomaksi, järjestelmä väittää, että varattu tila on ylitetty. Ongelma esiintyy pääasiassa ihmisillä, joilla on useita iPhone-, iPad- ja iPod Touch -laitteita yhdistettynä samaan Apple ID:hen. Joissakin päätelaitteissa näkyy nimetty tila käytettäväksi, kun taas toisissa on vähemmän tilaa, kaikki ilman selitystä tai ratkaisua.

Ottaen huomioon, että iOS 8.4 on julkaistu toistaiseksi vain beta-versiona, kukaan ei tiedä missä määrin se ratkaisee nämä ongelmat meille, mutta on hyvä mahdollisuus, että kaikki palautuu normaaliksi, kun tämä käyttöjärjestelmän versio tulee julkisesti saatavillemme.

27 KOMMENTTIA

  1. Chestia cu pozele mi se întâmpla si mie , când încerc sa le pun înapoi din Dropbox … VR-o sugestie de rezolvare ?

  2. nici eu nu am intampinat aceste probleme (de fiecare data am instalat toate update-uriile pe “curat”) iphone 5s 16gb

  3. Buna, Nu am intalnit nicio problema din cele 3 mentionate mai sus. Am facut update prin iTunes “clean Install” fara backup iPhone 5s.

  4. Doar problema cu pozele am intalnit-o..dar doar invers..adica in rola foto mereu ok si in facebook messenger intr-o ordine oarecare..

  5. Deconectarea de la wifi mi se intampla in ios 8.1.2 si pe celelalte teluri cu android dar i 8.3 nu mi sa intamplat

  6. Aia cu memoria nu e numai la iCloud.. Am intalnito și la memoria normala… Eu ștergem poze îmi zicea ca e ful ștergem cv de 500mb și îmi arata exact la fel și nici nu ma lasă să fac alta poza sau alta descărcare..

  7. hahhaha fun boyiutilor! sa va stea in gat. ma f** pe el de aifon, ma duc sa-l pun la vanzare. apropos… la cat de spalati pe neuroni sunteti unii dintre voi, funboule sau …ilor, luati un iph 5s perfect, pachet full la 2000 ron? poate scot si eu ceva.
    hahahhahaa ios aiouach,gunoaie la care saliveaza toti prapaditii cu 500 de euro in buzunar sau datorie.

  8. daca unii au 500€ datorie sau in buzunar e problema ta? daca nu vrei sa fi in “turma” celor care au iPhone da-i a2a vinde-l, arunca-l dar nu jicni lumea. prin comentul de sus demonstrezi ca nu esti mei presus de ce-i care-i “descri”
    .

  9. @ADD:nu doar ca ai fost conceput noaptea,dar ai si fost crescut in întuneric. Frustratule. Vinde l omule,dacă asta îți va liniști puțin creierul iritat… Poate te ajuta…

  10. Ai dreptate Safari merge prost rău ,dar am obs ca aici pe idevice se încarcă catastrofal, nu știu cum ei nu fac nimic pt asta, dar ce sa te mai miri lagul la apel l-au lăsat mult timp ca sa ne f… Creierii….

  11. @zaone !!! am un iphone 6 plus si nu mai merge stabilizatorul,daca il lovesc usor,de mai multe ori merge,daca il lovesc iar nu mai merge se vede imaginea in ceata,ramane blocat..a mai intalnit cineva asa???

  12. Confirm problema wi-fi pe 5S, iPad air2 …nu știam ce se intamplă. Mai am si o problema pe mail 5S, se blochează.

  13. Am un iPad Air si un iPhone 6 fiecare de 16gb. Confirm problema cu pozele de pe iCloud, imi spune ca nu e spatiu suficient pt mai multe poze si cand incerc sa ma uit la pozele vechi sunt blurrate si au un mic cerc in coltul din dreapta, jos care se incarca pana la 25% si dupa nu se mai incarca si nici poza nu devine mai putin blurata !

  14. Am o problema cu safari. Stau pe net si deodată nu mai merge pagina. Apoi o închid si dau sa deschid alta pagina, dar imi apare sus ca se încarcă si nu se întâmpla nimic de fapt. E foarte enervant. Mi se întâmpla de vreo câteva ori bune pe zi. E cumva de la acest update?

  15. Sa speram ca ios9 va aduce stabilitatea ios7… Aproape ca ma gandesc ca e o mutare de marketing… Lansezi ceva cu probleme ca mai apoi sa aduci ios9 perfect cu iphone 6s care va fi beton. Mai ales ca iphone 6 nu e decat mai mare ca iphone 5s… Stiu, are kestii in plus. Dar nu indeajuns de multe sa ma faca sa trec la 6…

  16. si al 4-lea…luminozitatea e setata prea jos de cele mai multe ori si cateodata uita sa revina.
    si al 5-lea…daca asculti muzica si primesti o notificare,sunetu muzici scade sa auzi notificare dar in 9 din 10 cazuri uita sa mai revina la volumu initial

  17. salut. Am un iPhone 5s 32GB la care i-am facut update la ios 8.3 si acuma nu mai tine bateria. In doar 5 ore de stat in standby bateria scade de la 100% la 30%. Daca merg in battery usage imi arata ca Home & Lock Screen foloseste 49% din baterie.De ce oare trebuie sa foloseasca atata baterie?