Samsung Galaxy S6:n myynti on heikompi kuin Samsung Galaxy S5:n

Samsung Galaxy S6:n heikko myyntiSamsung Galaxy S6 are vanzari mai slabe decat Samsung Galaxy S5 conform unor noi date furnizate astazi de catre o companie specializata pe analizarea pietelor globale ale smartphone-urilor. In imaginea alaturata puteti vedea o comparatie intre vanzarile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S5, primul terminal impreuna cu Samsung Galaxy S6 Edge are vanzari mai slabe decat flagship-ul lansat anul trecut de catre cei de la Samsung.

Diferenta este destul de mare intre cele doua lansari si ea ar putea avea la baza inclusiv faptul ca Samsung a decis sa restranga numarul de tari in care Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost initial disponibile. Desi numarul a crescut pana la sfarsitul lunii mai, se pare ca in final cifrele de vanzari nu sunt chiar atat de grozave precum s-ar astepta analistii, desi Samsung pare sa fie multumita.

Eilen kerroin sen sinulle iPhone 6 inca genereaza vanzari mai mari decat Samsung Galaxy S6, lucru surprinzator avand in vedere ca facem o comparatie intre terminale lansate la foarte multe luni distanta unul de celalalt. Practic Apple inca reuseste sa mentina iPhone 6 si iPhone 6 Plus in atentia oamenilor, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nereusind sa atraga atentia lor.

Cei de la Samsung pregatesc totusi noi atacuri impotriva smartphone-urilor Apple, astfel ca Samsung Galaxy S6 Plus si Samsung Galaxy Note 5 sunt pregatite pentru lansare in perioada urmatoare. Daca ele vor avea succes sau nu ramane de vazut, insa in baza a ceea ce am vazut pana acum, se pare ca majoritatea consumatorilor doresc ceva nou de la Samsung, nu doar copierea produselor Apple.