Samsung Galaxy S6 Edge+- ja 4G+-yhteys

Samsung Galaxy S6 Edge + este unul dintre putinele smartphone-uri disponibile in Romania care este compatibil cu retelele 4G+ ale Oranssi, Vodafone tai Telekom, ja tyytyväinen Oranssi älypuhelintesteri am avut ocazia de a ii testa performantele.

Kerroin sinulle muutama kuukausi sitten care sunt vitezele in retea 4G+ a Orange Romania, iar acum vin cu un update care dezvaluie faptul ca lucrurile nu mai stau la fel de bine, cel putin nu in toate zonele in care exista acoperire 4G+ si am testat Samsung Galaxy S6 Edge +.

Kuvassa näkyvät nopeudet ovat korkeimpia testaamalla saatuja Samsung Galaxy S6 Edge + in 4G+ verkko Orange Romanian kanssa teimme paljon testejä Bukarestin alueilla, joilla on kattavuus, mutta suurin osa niistä tarjosi alle 100 Mbitin tuloksia.

Pentru cei dintre voi care nu stiu, retelele 4G+ ar trebui sa ofere viteze de navigare pe internet de pana la 300 Mbps, insa Samsung Galaxy S6 Edge+ nu a reusit sa obtina mai mult de 143 Mbps, dar desigur ca vina nu este a sa in aceasta situatie.

Samsung Galaxy S6 Edge+ 4G+ -yhteys

4G+-verkot ovat vielä uusia Romaniassa ja niitä kehitetään, Orangen verkot lupaavat investoida tulevina vuosina 500 miljoonaa euroa 4G- ja 4G+-peittoalueen laajentamiseen, joten tulevaisuudessa saamme paljon parempia tuloksia kuin nyt.

Pana una-alta, cu Samsung Galaxy S6 Edge+ am reusit sa vad ceea ce voi obtine cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus in momentul in care voi reusi sa le testez in reteaua 4G+ a Orange Romania.