Kuinka kauan iPhone 6S:n ja 6S Plus:n lataaminen kestää?

kuinka kauan iPhone 6S:n ja iPhone 6S Plus:n lataaminen kestääKuinka kauan iPhone 6S:n ja 6S Plus:n lataaminen kestää? Latausajoista kiinnostuneille ai iPhone 6S si 6S iPhone Plus Minulla on ei niin mahtavia uutisia, sillä pääteakkujen kapasiteetin pienentäminen ei lyhennä latausaikaa oleellisesti.

Ladataan iPhone 6S si 6S iPhone Plus se tehdään suunnilleen samassa ajassa kuin iPhone 6:n ja iPhone 6 Plus:n lataaminen, ero ei ole niin tärkeä, että se voidaan ottaa huomioon, koska Apple ei ole ottanut käyttöön Samsungin älypuhelimien kaltaista pikalatausjärjestelmää.

Niille teistä, jotka eivät vielä tiedä, a IPhone 6S latautuu noin 2 ja puolessa tunnissa tavallisella laturilla ja jotain nopeampaa yhdellä iPad-tableteille, iPhone 6S Plus latautuu yli 3 tunnissa tavallisella laturilla ja lyhyemmässä ajassa iPadin kanssa.

Vaikka olisi ollut hienoa, jos Apple olisi ottanut käyttöön pikalatausjärjestelmän iPhone 6S si 6S iPhone Plus, valitettavasti meillä ei ole tällaista tekniikkaa, joten joudut odottamaan päätteiden latautumista yhtä pitkän ajan.

7 KOMMENTTIA

  1. Alea sunt cifrele oficiale ? Ce pot sa zic ca la al meu iPhone 6 (normal) cumparat de nou, cu incarcator original, nu dureaza 2.5h incarcarea de la 10% la 100%, mai degraba undeva la 1.5h
    Chiar o sa ma uit la ceas data viitoare si revin cu o cifra exacta.

  2. Eu cred ca acest articol a fost scris ca urmare a unei ușoare confuzii privind necunoașterea anumitor informații mai subtile despre lumea acumulatoarelor .
    Înainte de orice trebuie spusă ideea principală: încărcarea rapidă(ultrarapidă) se face în dauna duratei de viață a acumulatoarelor.
    E adevărat, îți dorești în situații criză să “sugi” cât mai multă energie de la un încărcător auto samd.
    Mai ales ca iphone nu are baterii detașabile așa cum are Samsung…
    Cei care au hotărât ca acest lucru să nu se transpună în practică au fost inginerii de la Apple: acesta este un telefon premium și nu își permit pierderea de imagine ca bateria lor să fie praf după jumătate de an.
    Încărcarea unei baterii în parametri optimi înseamnă încărcarea în 2-3 ore.
    Telefonul soției (Asus Zenphone 2) are opțiunea încărcării ultrarapidă de cca 60% capacitate în 30 min, însă totul este un compromis vizavi de baterie.
    Să nu va închipuiți ca Apple nu a descoperit tehnologia încărcării ultrarapide, e ușor de realizat, se urmărește temperatura bateriei în încărcare și temperatură electronicii din telefon…studiile sunt făcute de mult.
    Inginerii au ales ceea ce era mai bine pt imaginea și prestanta imaginii Apple.
    Așa ca aveți grijă ce va doriți: curent mic de încărcare=viață lungă de fct a bateriei(1000 cicluri tipic) și reciproca, curent mare de încărcare=viață scurtă a bateriei, probabilitate mai mare de defectare a electronicii ca urmare a curenților mari de incarcare, temperaturi mai mari interne cu influențe negative asupra întregului telefon pe termen lung.
    Aceasta este teoria , practică ne omoară….

  3. Spui aiureli.
    Exista telefoanle cu incarcare rapida de mai bine de 1.5 ani si nu sunt probleme majore. Telefoanele respective sunt optimizate sa se incarce mai repede. Tehnologia de incarcare rapida este suportata de procesoarele telefoanelor, cei de la Apple pur si simplu sunt in urma.

    Dar cine stie poate implementeaza tehnologia pe iphone 7 si va fi “inovatia”anului.