Miksi eMAGin hyvät alennukset katosivat nopeasti

Foarte multa lume se intreaba de ce au disparut atat de rapid reducerile bune de la eMAG chiar din momentul in care magazinul a fost deschis si s-au putut cumpara produsele, iar raspunsul este vizibil in imaginea de mai jos publicata de catre o persoana cu acces la sistemele de monitorizare ale magazinului.

Cu peste 180.000 de oameni simultan accesand paginile de reduceri ale eMAG, era si normal ca putinele reduceri foarte bune cu stocuri limitate sa dispara extrem de rapid, chiar daca majoritatea tind sa creada ca la mijloc este o conspiratie.

Reducerile eMAG au fost asteptate de catre majoritatea romanilor si imaginea de mai jos dovedeste cat de multi au accesat simultan website-ul pentru a face achiziti, asa ca va dati seama ce sanse a avut fiecare de a cumpara un anumit produs disponibil la pret foarte bun.

Ganditi-va ca 183.000 de oameni vaneaza cateva sute de produse dintr-o promotie, faceti calculele si va dati seama ce sanse are fiecare, iar situatia aceasta a fost intalnita, la o scara mai mica, si la alte magazine online.

Daca nu ati prins un produs bun inca, nu uitati ca toata ziua va anunt in legatura cu cele mai bune reduceri in pagina in Live Blog Black Friday 2015.

online emag