Testasin Apple TV 4:ää – mistä pidin ja mistä en

Viikko Testasin Apple TV 4:ää, tai selvemmin sanottuna, leikin Cupertinon tuotteella, jota jotkut kehuivat ja toiset kritisoivat, ja tämä on aivan oikein, koska siinä on vahvoja puolia, mutta myös paljon heikkoja kohtia.

Ennen kaikkea, Apple TV 4 se on pieni, hyvin pieni, ja sen muotoilu ja Apple-yhtiön luoma kaukosäädin antavat sinulle premium-tuotteen tunteen, mutta se on vain siihen asti, kunnes alat käyttää vanhentunutta käyttöliittymää, joka näyttää olleen suunniteltu pitkään. mennyt aikakausi.

Sanon teille rehellisesti, että käyttöliittymän hallinta a Apple TV 4 näppäimistön kosketuslevyn käyttö vaikuttaa minusta erittäin hyvältä tavalta kiduttaa käyttäjiä, ja käyttöliittymä muistuttaa monesta näkökulmasta älytelevisiota, eli vanhaa konseptia, joka ei enää houkuttele.

vaikka Apple TV 4 siinä on tehokas laitteisto, törmäsin joihinkin alkuperäisiin sovelluksiin ja joihinkin peleihin, jotka eivät liikkuneet aivan niin sujuvasti avattaessa, mutta tämä ongelma kohdataan kaikissa iDevices-laitteissa, joten miksi ei myös pienessä mediasoittimessa, joka on tarkoitettu elokuville, mutta ei tue 4K.

Pelien ohjaaminen kosketuslevyllä tai kaukosäätimen gyroskoopilla ei antanut minulle vaikutelmaa vallankumouksesta pelien alalla, kuten se esitettiin Apple TV 4, mutta toisaalta ajatus iPhonen kiertämisestä eri tavoin ohjauspyörän ohjaamisen simuloimiseksi ei vaikuta minusta kovin hyvältä ajatukselta.

Toisaalta, Apple TV 4 se on erinomainen tapa peilata iPhonesta tai iPadista pyynnöstä monenlaista multimediasisältöä varten, ja tämä on käytännössä yksi sen tärkeimmistä vahvuuksista.

testattu Apple TV 4

Tietenkin pääset iTunes Storen videokirjastoon käyttämällä Apple TV 4 on valtava etu, jos asut maassa, jossa sinulla on mahdollisuus saada jotain muuta, muuten voit tyytyä Netflix, rajoitettu, mutta silti saatavilla lopulta Romaniassa.

Oikeilla sovelluksilla Apple TV 4 siitä voi tulla todellinen ratkaisu muuttaa huoneesi pieneksi elokuvateatteriksi, ja Romaniassa tämä on Apple-tuotteen päätoiminto, koska meillä ei ole pääsyä useimpiin sille suunniteltuihin videopalveluihin.

Apple TV 4 se on hyödyllinen niille, jotka asuvat maissa, joissa pääsy videoiden suoratoistopalveluihin on ilmaista, mutta Romaniassa, ei niin houkuttelevien pelien lisäksi, voit tyytyä videon suoratoiston välittäjään.

Suosittelenko jotakuta ostamaan Apple TV 4:n? Ollakseni rehellinen, mielestäni konsoli olisi paljon hyödyllisempi, se on vähän kalliimpi, mutta se tarjoaa toiminnon, joka Apple TV 4 hän ei koskaan saa sitä olemassaolossaan.

Jos olet edelleen kiinnostunut Apple TV 4:stä, voit ostaa sen suhteellisen kohtuullisilla hinnoilla.

34 KOMMENTTIA

  1. bravo a ajuns si taranu care agata harta la un magazin sase scobeascan nas la o chestie mijto pan la dat paznicu afara ca se conporta ciudat :))))) ai de capu meu =)))) te invit la mine acass ca am trei numa ca sa te aud live cum cersesti hahaha

  2. Cu Netflix, Plex, youtube, vevo, filebrowser și dacă se poate Airport time capsule faci o treaba excelenta fără sa mai vorbesc de jocuri și alte chestii, pentru netflix chiar merita Apple tv, este foarte comod și în câteva secunde te arunci pe canapea și ai pornit serialu, eu recomand pt cei care nu sunt nebuni după jocuri, sa speram ca va apărea și un web browser ca asta este punctul foarte slab la Apple tv

  3. Astea sunt si motivele pentru care nu trec de la Apple TV 3 la 4. O sa-l folosesc tot la Mirroring iar utilitatea practica mai noua este Netflix (funcționează excelent). Pentru jocuri PS3 sau 4…
    In rest, daca trăiam in SUA, da, era mult mai util.

  4. corect safari lipseste dar sa rezolve cumva si cu tastarea pe interfata, este putin iritanta, sa reconfigureze pozitionarea alfabetului

  5. daaaaa, mirroring forever.
    Zaone, se vede ca nu esti utilizator de mac, dupa parerea mea este greu de trait fara apple tv daca folosesti laptop mac si/sau tableta de la apple.
    Este cel mai important device din casa pt mine,
    Netflix e super ok.

  6. Poti face mirroring si de pe Macbook sau Imac. Sau poti sa trimiti video de pe youtube spre exemplu fara sa faci mirroring. Totusi cel mai mare dezavantaj mi se pare a fi decizia de a renunta la intrarea optica. Nu inteleg care a fost logica acestei decizii.

  7. Cel mai simplu recomand un android tv box … e mult mai ieftin si merge sa vezi programe tv romanesti sau orice alte programe cu sopcast … ai si mirroring pt iphone si android … Ai si Netflix care mi se pare foarte limitat si degeaba la noi in tara cu atatea alternative si siteuri gratuite … De Popcorn time nu ati auzit? E si aplicatie pt iOS si Android, merge sa vezi si cu subtitrare … E un fel de Netflix, doar ca e gratuit, poti vedea cu subtitrare si e bazat pe torenti (deci gasesti cam orice) … si ai optiuni sa downloadezi filmul sau sa-l vezi direct !!

    PS: Detin un android tv box ce ruleaza android 5 si il folosesc pt canale tv romanesti … Am dat 65 euro pe el de pe amazon … Practic nu mai ai nevoie de cablu TV !! Vine preinstalat si cu Kodi, unde poti vedea iarasi filme, seriale si emisiuni tv .. timp sa ai !!

  8. Ceea ce e important pentru tine ar putea fi mai putin important pentru altii. Eu am consola pentru jocuri, iar mirroring nu prea am la ce face… nu ma uit la filme pe televizor decat ocazional.

  9. Eu stiu ca daca nu faci bani din softuri sau filme, nu e ilegal !! Ai venit sa dai lectii de moralitate si sa te lauzi ca tu nu ai folosit nimic niciodata gratuit fara licenta? Please :))))))) Romanule care platesti toate licentele :))))

  10. Am zis ca-l folosesc pt streaming de programe romanesti … atata cat am timp !! Si am mai spus ca exista multe alternative la Netflix care sunt gratuite !! Cu ce m-am laudat? Ca am enumerat cateva alternative pt Netflix? si o alta alternativa pentru Apple TV?

  11. Nu, ai inteles gresit. Tot e ilegal, doar ca autoritatile din Romania trec cu vederea aspectul asta, altfel ar trebui sa deschida dosare penale pentru jumatate din tara, inclusiv lor.

  12. Downloadul nu este ilegal atata timp cat nu dai mai departe sau nu faci bani din ce ai donwloadat … Toți crackerii din lume adaugă la fișierul info următoarea frază: “IF YOU ENJOY THIS SOFTWARE, BUY IT!” … Poti descarca un soft sau joc pentru a-l testa sa vezi daca-ti merge !! Eu zic sa va mai documentati cei care zic ca totul e ilegal daca folosesti sau descarci fara licenta !!

  13. Citeste legislatia, este ILEGAL sa descarci gratuit ceva ce este vandut. Exact ca si cum ai fura un mar de pe o taraba, dar nu-l vinzi. Furtul e furt, chiar daca nu produci vreun profit de pe urma lui.
    Te poti documenta din legislatia romaneasca privind drepturile de autor.

  14. Posteaza linkul spre legislatia despre care zici tu daca zici ca ai citit … Si daca chiar e ilegal orice este pe internetul asta care e gratuit si il folosesc toti, desi nu ar trebui, inseamna ca aceasta legislatie e inexistenta sau degeaba … Si in toata lumea este incalcata aceasta legislatie … Nu stiu de ce se trezesc 2-3 romani, care oricum au folosit cel putin o data ceva fara licenta, sa predea ei lectii de legislatie si de moralitate :))))

  15. Dar a te uita online la filme sau a asculta muzica online este ilegal? ca practic asta fac siteurile unde poti viziona filme !!

  16. Iar faza cu marul de pe taraba este cam asa:

    Locuiesti intr-un oras / o zona unde exista copaci cu fructe .. iar in aceeasi zona mai exista o piata unde sunt vandute acele fructe !! Din copaci nu te opreste nimeni sa culegi, dar ai optiunea sa si platesti pentru acele fructe !! 🙂

  17. @Cosmin
    Zim te rog de unde iei lincurile pt sopcast ? S-au folosesti vreo aplicatie ? Eu folosesc cooltv dsr nu sant prea incantat dd ea

  18. Da, dar vezi tu, creatia de continut nu apare in copaci :))) Ma rog, deja vorbim despre lucruri ireale. Piratarea este ilegala, iar ceea ce faci tu este piratare, daca faci profit de pe urma ei, adaugi un bonus la pedeapsa.

  19. Distribuirea lor online este ilegala, vizionarea nu prea… Dar in strainatate primesti amenda pentru descarcare de pe torrente si vizualizare de continut piratat online.

  20. Mentalitatea de furt este adanc insamanatata in roman, asa cum se pare ca este la tine. Indiferent ce ti-as arata, nu te-as putea convinge ca gresesti si nici nu are rost sa o fac. De aceea nu se aplica drastic legislatia in Romania, pentru ca foarte multa lume este invatata sa fure de pe internet.

  21. Nu fac nimic eu… Doar ma uit la programe TV online… Asa și pe Youtube e ilegal sa te uiți după logica ta…ca nu am plătit pentru muzică sa o ascult… Asa și cu site-urile de filme online… Dacă e sa se aplice legea de care zici tu, ar treb sa înceapă cu toate site-urile care pun la dispoziție conținutul media!

  22. Ai testat pe apple tv vreun mkv 1080p redat de pe mac prin mirroring wifi, pe vechiul apple TV sacadeaza, mentionez ca detin apple airport base stations si daca merge ok poate cumpar unul.

  23. Filmele in format .mkv le vizionez cu app Plex “fara miroring”, Plex server instalalt pe mac si app Plex in Apple Tv 4, este super si multe optiuni pentru subtitrari audio video

  24. am luat si eu un appletv 4 si incerc sa redau continut video de pe un mackbook retina si sacadeaza si ca sunet si ca video. pe laptop imi merge normal. pe tv sacadeaza. de ce? imi puteti zice careva ce sa i fac?