Apple puhuu mahdollisesta itsemurhasta kampuksellaan

eilen cadavrul unui barbat a fost descoperit intr-o sala de conferinte din interiorul campusului Apple din Cupertino, politia locala fiind chemata pentru a investiga cazul, mai ales ca acesta avea o rana la cap si langa el a fost gasita o arma de foc.

Politia a evitat sa ofere deocamdata informatii despre posibila cauza a mortii, raportul unui medic legist urmand a clarifica circumstantele in care barbatul si-a pierdut viata, el fiind angajat al companiei Apple, deci avea acces la camerele din interiorul campusului.

Ieri compania Apple nu a comentat in vreun fel situatia, insa astazi cei din Cupertino au oferit un scurt comunicat de presa in care sustin ca sunt intristati de tragica pierdere a unui tanar si talentat coleg, compania afirmand ca va incerca sa ajute familia acestuia pentru a depasi momentul.

Diverse speculatii au aparut in legatura cu acest deces, mai ales ca la mijloc este si o arma de foc, iar unii speculeaza ca barbatul s-ar fi sinucis cu arma respectiva, insa ramane sa vedem care va fi cauza oficiala a mortii stabilita de catre legistul care investigheaza cazul.

We are heartbroken by the tragic loss of a young and talented coworker. Our thoughts and deepest sympathies go out to his family and friends, including the many people he worked with here at Apple. We are working to support them however we can in this difficult time.