Samsungin ensimmäinen joustava älypuhelin saattaa tulla markkinoille vuonna 2017

Samsung va lansa doua modele de smartphone flexibil in cadrul Mobile World Congress 2017, la inceputul anului viitor.

Samsung are de ceva vreme in dezvoltare un joustava älypuhelin, iar 2017 ar putea fi anul in care acest produs ar putea ajunge intr-un final in mainile utilizatorilor, asta daca inginerii coreenilor vor reusi sa rezolve toate probleme existente in acest produs acum.

Conform unor informatii oferite de catre surse din interiorul Samsung, compania ar intentiona sa lanseze nu unul, ci doua modele de joustava älypuhelin la inceputul anului viitor, ambele avand ecrane OLED flexibile care ar sta la baza intregului proiect.

Un joustava älypuhelin ar urma sa se indoaie in jumatate in timpul utilizarii, in timp ce alt smartphone flexibil ar avea un ecran de 5 inch care s-ar putea desface intr-un ecran de 8 inch si s-ar transforma efectiv intr-o tableta pe care utilizatorii ar putea-o folosi.

Daca planurile celor de la Samsung nu se vor schimba, atunci primul smartphone flexibil al coreenilor ar putea fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017, care va avea loc in Barcelona in a doua parte a lunii februarie, deci mai avem destul de asteptat.

Samsung Electronics Co. is considering introducing two new smartphone models that will feature bendable screens, including a version that folds in half like a cosmetic compact. The second Samsung model will have a 5-inch screen when used as a handset, that unfurls into a display that’s as large as 8 inches, similar to a tablet, the people said.

Project Valley este denumirea initiativei prin care este dezvoltat un smartphone flexibil de catre Samsung, terminalele urmand a fi promovate separat de seria Galaxy, deci urmeaza sa vedem un nou branding pentru doua telefoane inteligente lansate de catre Samsung.

Samsung joustava älypuhelin
Imagine concept publicata de Samsung pentru un smartphone flexibil care se transforma in tableta.