Samsung kärsii Galaxy Note 7:n takia

Samsung incepe sa sufere din cauza Galaxy Note 7, pretul actiunilor companiei coreene scazand in ziua trecuta de la anuntarea sistarii livrarilor.

Ieri v-am spus ca un alt Samsung Galaxy Note 7 a luat foc in timp ce se incarca, iar problemele incep sa se adune pentru compania Samsung. Desi Samsung Galaxy S7 si S7 Edge au avut foarte mare succes, iar Galaxy Note 7 se anunta a fi un hit, iata ca Samsung trebuie sa isi regandeasca putin strategia pentru promovarea terminalelor sale.

Ieri cei de la Samsung au inceput sa investigheze problemele Galaxy Note 7 dupa ce mai multe terminale au explodat in timp ce se aflau la incarcat, iar compania deja incepe sa sufere. Bateriile folosite in Galaxy Note 7 sunt produse de catre Samsung SDI, actiunile acestei companii inregistrand o scadere 2.4% in mai putin de o zi.

Desi oficial Samsung nu a spus care este cauza problemelor Galaxy Note 7, se pare ca la mijloc ar fi acele baterii, sau poate sistemul de incarcare folosit in noul smartphone. Indiferent care este sursa problemelor, cei de la Samsung incep sa sufere de pe urma incidentelor, iar asta chiar in momentul in care Galaxy Note 7 era laudat pentru vanzarile bune.

Samsung sufera din cauza Galaxy Note 7

Chiar daca persoanele carora le-au explodat terminalele Galaxy Note 7 foloseau incarcatoare neautorizate, simplul fapt ca Samsung a oprit livrarile este un semn de ingrijorare. Pana cand Samsung va anunta care este sursa exacta a problemelor Galaxy Note 7, lumea va evita terminalele si se va intreba daca o precomanda facuta merita mentinuta.

“Actiunile Samsung SDI, care au fost intr-o continua crestere in ultimele saptamani multumita vanzarilor bune, au scazut cu 6.06% ieri, ajungand la 96 de dolari. Actiunile Samsung Electro-Mechanics, divizia care produce componente, a inregistrat deasemenea o scadere de 2.26%. Samsung SDI este divizia care produce celula bateriilor Galaxy Note 7, bateriile complete fiind fabricate de parteneri.”

Din pacate Samsung are de suferit din cauza unor probleme care ar putea avea legatura cu partenerii sai si nu cu ea, insa acest lucru conteaza mai putin pentru clienti. Ceea ce conteaza este ca Galaxy Note 7 nu suporta incarcatoarele terte si in loc sa inceteze sa se incarce, se supara si explodeaza, putand chiar rani unele persoane.

galaxy note 7 kärsii samsungista