Galaxy S8 julkaistaan ​​myöhemmin markkinoille

Galaxy S* va fi lansat in aprilie pe pietele globale, mai tarziu decat se anticipa, insa va avea, in premiera, un buton dedicat pentru a accesa asistentul personal Viv.

Intr-o incercare de a evita un nou fisco din cauza grabei de a lansa un nou smartphone, compania Samsung a decis sa lanseze Galaxy S8 mai tarziu pe piata. Mai exact, desi mult lume astepta terminalul in magazine pana la jumatatea lunii martie a anului 2017, se pare ca el va fi lansat oficial abia in aprilie, dar o data clar nu a fost oferita.

In aceasta idee, nici macar prezentarea nu mai urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2017, asa cum s-a intamplat in fiecare an cu terminalele din seria Galaxy. Amanata, prezentarea nu va avea lo c in februarie, ci abia in cursul lunii aprilie, cu probabil cateva saptamani inainte ca Galaxy S8 sa fie lansat oficial pe pietele globale.

Lansarea intarziata ar putea aduce si ceva in premiera pentru un smartphone, mai exact un buton dedicat pentru a accesa un asistent personal. V-am spus dimineata ca Galaxy S8 va beneficia de pe urma asistentului personal Viv, a carui companie creatoare a fost cumparata de catre compania Samsung cu doar cateva luni de zile in urma.

Galaxy S8 va fi lansat mai tarziu pe piata, va avea un buton dedicat pentru Viv

Desi Apple si Google pun accent pe activarea Siri si Google Assistant cu o simpla comanda vocala, cei de la Samsung doresc sa implementeze un buton special pentru asta. In iPhone putem folosi butonul Home, insa Galaxy S8 ar putea avea alt buton care sa faca asta, probabil separat de un sistem care sa faciliteze activarea prin simpla rostire a numelui.

“he latest internal prototypes of the premium Galaxy S8 handset include a button on the side edge of the smartphone that would be used to launch a beefed-up virtual assistant.”

Samsung sustine ca Viv din Galaxy S8 se va diferentia serios de Siri sau Google Assistant prin functiile pe care le va oferi, lucru destul de greu de realizat. Totusi, avand in vedere faptul ca Samsung a investit cateva sute de milioane de dolari in sistem, Galaxy S8 va beneficia de functii inovatoare si probabil va atrage atentia multora.

galaxy-s8-lansare-aprilie